לפי דעתי צריך לשים את השרשור הזה בטאגליינס!
B baril New member 31/3/08 #173 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני יכולה ללמד אותך איך להוסיף חיות אבל זה 10 שקל לשיעור ראשון ועוד 20 שקל לשיעור שני פני אליי במסרים.
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני יכולה ללמד אותך איך להוסיף חיות אבל זה 10 שקל לשיעור ראשון ועוד 20 שקל לשיעור שני פני אליי במסרים.
ד דנושש XD New member 31/3/08 #178 ../images/Emo39.gif XDD זה שירשור כזה הזוי ../images/Emo6.gif אין הנחות למתחילים?
S sweet shir New member 31/3/08 #179 חחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת למה, אבל זה מזכיר לי את רוני מהפיג'מות XDDDDDDD
S sweet shir New member 31/3/08 #189 חחחחחחחחחחחחחחחח אני אנסה להכניס את אח שלי, אולי ככה אני אצליח להיפטר מהקרצייה.
ג גילולית New member 31/3/08 #239 ../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDאני באמת צוחקת..בקול../images/Emo70.gif ואני לבד..זה קצת מטריד..
S sweet shir New member 31/3/08 #193 גאד, כל העניין הזה מזכיר לי שלפני איזה שנה נכנסה מישהי שפשוט לא הפסיק להציף, ובסוף היא נחסמה. חהחה. ואני זוכרת שכולן ממש יצאו עליה XDDDD קראו לה מקליפליי משהו כזה. ואחרי איזה חצי שנה ראיתי שהיא ביקשה תמונה של מקפליי בראש 1 ושמו לה, אז סלחתי לה כי בזכותה יש לי תמונה. ~כן, להיות לא קשורה זו המומחיות שלי! D:~
גאד, כל העניין הזה מזכיר לי שלפני איזה שנה נכנסה מישהי שפשוט לא הפסיק להציף, ובסוף היא נחסמה. חהחה. ואני זוכרת שכולן ממש יצאו עליה XDDDD קראו לה מקליפליי משהו כזה. ואחרי איזה חצי שנה ראיתי שהיא ביקשה תמונה של מקפליי בראש 1 ושמו לה, אז סלחתי לה כי בזכותה יש לי תמונה. ~כן, להיות לא קשורה זו המומחיות שלי! D:~
S sweet shir New member 31/3/08 #202 מותק, את זוכרת את בלאקי? תקופה קצרה בת שנתיים שנתנה לך את התואר מושפי המושפלת. אין יותר מושפלת ממך
P purple floyd New member 31/3/08 #203 בלאקי היה שווה כל דקה! הווווווווו בלאקי וואי וואי את מזה לא תיהי הרב בחתונה שלי ושל יותמוש