|חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך| או את יעל^%@^@$@^@62 |חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך| תביאי את בלאקי |סטוקר|
כי הבתחלה באתי בטוב [באתי קרוב החהח סתם לא] ביקשתי ממנה לא לפתוח הודעות חדשות כמו שאני מציקה לכול אחד חדש שפותח הודעות. ואז הקרציה לא הפסיקה אז התחלתי לצעוק עליה בעדינות. ואז צעקתי עליה ממש כי היא הייתה קרציה. ואז דניאל חסמה אותה
היי אני צריכה עזרה... אני בי'א ואני מתחילה פרוייקט באנגלית....ואני צריכה לבחור נושא כלשהו ואני עדיין לא סגורה על עצמי אבל יש מצב אני יעשה על מקפליי. אני זוכרת שהיו כאן כמה בנות שעשו כבר פרוייקט כזה בעבר.... יש מצב אתן שולחות לי את זה בבקשה שאני אוכל לראות בערך איך עושים את זה ואולי אני אוכל לקבל מזה רעיונות. טנקס.
דשה........ הודעה כתומה אחת מתחתתיי כולכם רשמתם לילדה שהצתרפה לפורומ ברוחה הבאה וכאלה...............ואליי אתם צוחקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז אני לא רוצה לירשום פה יותר ותידעו שזה ממש לא יפה ואם ככה הפורומ הזה מקבל אנשים אז אני לא מבינה איך עדיין אנשים רושמים פה..........