עושים סיכום ביניים ב-
אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני הדי.ג'יי ../images/Emo11.gif

ישלי אחלה טראקים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאפשר להביא חשפן?

~אהמנעםאהמD:~

purple floyd

New member
אבל הוא יביא את רונה לי$^^@^@@^^@$

|חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך| או את יעל^%@^@$@^@62 |חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך||חותך| תביאי את בלאקי |סטוקר|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהוא לא יביא.../images/Emo11.gif

אני אהיה גם סלקטורית. ואל תדאגי, בלאקי יבוא

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי ממש יצאנו עליה אז

ונראה לי שאת כל שניה שינית את דעתך בקשר ליחס אליה חחחחחחחחחחח או שזה היתה מישהי אחרת?

O0NoNi0O

New member
זו הייתי אני.

כי הבתחלה באתי בטוב [באתי קרוב החהח סתם לא] ביקשתי ממנה לא לפתוח הודעות חדשות כמו שאני מציקה לכול אחד חדש שפותח הודעות. ואז הקרציה לא הפסיקה אז התחלתי לצעוק עליה בעדינות. ואז צעקתי עליה ממש כי היא הייתה קרציה. ואז דניאל חסמה אותה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מגניב שזה היה לפני

כ"כ הרבה זמן!!!
כי שאלתי את נסטיה, והיא זוכרת שסיפרתי לה על זה, אבל שהיא לא הייתה בפורום שזה קרה, והיא הצטרפה באיזה פברואר!! חחחחחחחח וואי, איך הזמן עובר מהר.
~אני סתם חופרת פה כי איןלי חיים..XD~

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

היי אני צריכה עזרה... אני בי'א ואני מתחילה פרוייקט באנגלית....ואני צריכה לבחור נושא כלשהו ואני עדיין לא סגורה על עצמי אבל יש מצב אני יעשה על מקפליי. אני זוכרת שהיו כאן כמה בנות שעשו כבר פרוייקט כזה בעבר.... יש מצב אתן שולחות לי את זה בבקשה שאני אוכל לראות בערך איך עושים את זה ואולי אני אוכל לקבל מזה רעיונות. טנקס.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני אביא לך את מה שעשתי

המורה שלי אמרה לי שזה מעולה:]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני אשלח לך במסר את שלי

הראשון שעשיתי לא היה משהו ועשיתי מחדש שהמורה עדיין לא בדקה אבל אני מניחה שהוא יותר טוב מהראשון. מקווה שיעזור :]

McGali

New member
טוב תקשיבו..........ובכונה אני פותחת הודעבה ח

דשה........ הודעה כתומה אחת מתחתתיי כולכם רשמתם לילדה שהצתרפה לפורומ ברוחה הבאה וכאלה...............ואליי אתם צוחקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז אני לא רוצה לירשום פה יותר ותידעו שזה ממש לא יפה ואם ככה הפורומ הזה מקבל אנשים אז אני לא מבינה איך עדיין אנשים רושמים פה..........

למעלה