עושר זה דבר שנבנה בשלבים. לכן החל מרגע שאני אהיה עשיר, עדיין יעבור עוד זמן מה עד שאהיה עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי את אחוזת הענק שלי

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לתיקון העולם-חלק א'.

* הבהרה: אין באמור בשרשור זה בשביל להעיד על דעות פוליטיות אישיות או צדדים שאני מצדד בהם או מתנגד להם. התוכנית התיאורטית הזאת היא מה שהיא צריכה להיות כדי להיות תוכנית טובה, אפשרית, ובאופן כללי, מודל בר קיימא בשביל לתקן את העולם. זהו החלק הראשון.

אז ככה:

1. בתור התחלה, ארצות הברית צריכה לתת לסין לכבוש את טאיוואן בתמורה לצפון קוריאה, החלק הסיני של חבל הקשמיר והאיים שבמחלוקת בים סין הדרומי.

את צפון קוריאה תקבל דרום קוריאה, את החלק הסיני של חבל הקשמיר תקבל הודו, ואת האיים שבמחלוקת שבים סין הדרומי יקבלו הפיליפינים.

החלק הסיני של חבל הקשמיר הוא של סין לתת אותו ממילא אז אין בעיה שם. בנוגע לאיים שבמחלוקת בים סין הדרומי, בעיקרון אין שם כל-כך אנשים, מלבד סין, שבזמן ששמונה מדינות תובעות בעלות עליהן, היא היחידה שקובעת עובדות בשטח, כך שבמידה רבה, גם האיים שבמחלוקת בים סין הדרומי הם של סין לתת אותם, ואיים אלו צריכים להיות של הפיליפינים. החלק הטריקי הוא צפון קוריאה, שגם ללא ערבותה של סין למענה, היא מדינה עצמאית ורבת עוצמה עם 1.3 מיליון חיילים בשירות סדיר ועוד 560,000 חיילי מילואים, בנוסף לכשלושים פצצות גרעין. לאחר שסין תיסוג, הפיתרון הוא סט הסנקציות הפוליטיות והכלכליות הגדול ביותר והנורא ביותר בהיסטוריה על-מנת למוטט את צפון קוריאה, שתיפול ישירות אל תוך זרועותיו של הדרום. בכך, ובאמצעות ניטרול הסוגיות הטאיוואנית והקוריאנית, תימנע מלחמת העולם השלישית שצפויה לפרוץ בשנה הבאה, אם כי כמובן שאינני יכול להסגיר את התאריך המדויק.

2. אותו סט של סנקציות פוליטיות וכלכליות, הגדול ביותר והנורא ביותר בהיסטוריה, יופעל גם כנגד פקיסטן, שתמוטט בעקבות כך גם היא, ותיפול היישר אל תוך זרועותיה של הודו, ביחד עם החלק הפקיסטני של חבל הקשמיר, מה שימנע מבעוד מועד את המלחמה הגרעינית ההודית-פקיסטנית.

3. בנוסף, על המערב לתת לרוסיה את אוקראינה בתמורה לסוריה. הרי ממילא ברית המועצות כולה צפויה לקום מחדש, אז מה ההבדל בנוגע להאם אוקראינה תסתפח לרוסיה עכשיו או אחר כך? לאחר התפנות הרוסים מסוריה, המערב יהיה חופשי לכבוש את סוריה, להדיח את אסד ולאחדה מחדש תחת שלטון דמוקרטי ופרו-מערבי. כמובן גם שתיכף ומיד יהיה הסכם שלום עם ישראל.

4. חוץ מכל האמור לעיל, המערב צריך להפסיק להיות כל-כך חלש, ולכבוש את איראן. כן, רוסיה וסין הן ביחד עם איראן, אבל סין לא באמת תלך למלחמה על איראן כפי מה שתהיה מוכנה על טאיוואן או קוריאה הצפונית, ורוסיה גם כן לא תעשה שום דבר. היא לא מספיק מושקעת שם כמו בסוריה, וזה לא משהו קרוב לבית מבחינתם. הדבר היחיד שעוצר את המערב מלערוף את ראש הנחש המצית מאחורי הקלעים את המזרח התיכון כולו באמצעות מלחמות פרוקסי, הוא חולשתו של המערב הוא עצמו. המערב צריך "להיות גבר" ולכבוש את איראן, מה שבאמצעות קצת "הלם ומורא" לא יהיה כל-כך קשה נגד מדינה יחסית חלשה מבחינה צבאית.

הפלת שלטון האייתולות תאפשר את החזרת השאה, אך הפעם המשטר יהיה דמוקרטי ופרו-מערבי, בכל זאת, למערב מגיע קצת תמורה על המאמץ שלו, והפעם המדינה תהיה מונרכיה חוקתית, בדומה לבירטניה.

בעקבות הפלת משטר האייתולות, יוחלשו באופן טבעי החיזבאללה בלבנון, דאע"ש בעירק, והחות'ים בתימן, מה שיקל על ישראל לכבוש את לבנון, לכונן שם משטר דמוקרטי ופרו-מערבי, ולחתום איתה על הסכם שלום, יקל על ממשלת עיראק למגר את דאע"ש, ויקל על ממשלת תימן לנצח את החות'ים.

וזה היה שלום עולמי בארבעה צעדים.

וזאת הייתה התוכנית של מאור פז, האדם החכם ביותר בעולם, ובהיסטוריה, לתיקון העולם, החלק הראשון.

בחלק ב' נדבר על מי צריך לשלוט בעולם וכיצד.

שאלות? בקשות?

?are we done here

child-monarchs.jpg
800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בזמנו עקבתי אחר עונה ראשונה ושניה, והבנתי את הרעיון - הרבה התעסקות בכלום. משעמם תחת לעקוב אחר יצורים הרבים על סיגריות , אוכל, ומניפוליציות "צומי" . בקיצור - פח.
אז לאחר כבוד, אני חי נפלא גם בלי לדעת מי זו גאיה.
באמת יהיה נחמד אם יעשו פעם אחת עונה איכותית עם אנשים איכותיים. למה לא, בעצם? :unsure:
אבל ברצינות, אם אתה מתעניין, יש בתפוז פורום שחופרים על הנושא שנים. יש להם חוקים הזויים שרק המנהלת פותחת שרשורים וכולם מגיבים בפנים. גם שמעתי שהיא אינה אוהבת כתבי בולד כדול, תמונות , ושאר דברים שאתה אוהב להציף בהם.
חחח...לא. אני לא מספיק מתעניין בשביל לכתוב על זה בקביעות. ככה בקטנה, שרשור אחד לכבוד פתיחת העונה, אתה יודע.

שים גם לב שכולם שם מגיבים בבין מילה אחת למשפט אחד. כל כמה שאתם לא אוהבים את הודעות אלף המילים שלי, תנסה לחשוב איך הן יתקבלו שם 😂

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הפתגם "אל תהיה צודק. תהיה חכם", מדבר על איך שאנשים צודקים, עדיף שלא ידברו ויגידו את דעתם הנכונה והצודקת פן ירגיזו את בעלי הכוח והשררה, שחושבים אחרת מהם, אבל זה פשוט לא בסדר.

אנשים צודקים לא צריכים לפחד להגיד את דעתם הנכונה והצודקת בגלל חשש ממה שבעלי הכוח והשררה, שלא מסכימים אותם, ושהם טועים ושדעותיהם שגויות, עלולים לעשות להם.

אלו האנשים בעלי הכוח והשררה שלא צריכים להיות אנשים טועים עם דעות שגויות. האנשים בעלי הכוח והשררה צריכים להיות הם בעצמם האנשים הצודקים והנכונים שמחזיקים בידם את האמת, כך שאנשים צודקים אחרים לא יצטרכו להסתיר את דעתם.

באיזה מן עולם אנחנו חיים שהדבר החכם לעשות הוא לא להגיד את הדעה הצודקת? באיזה מן עולם אנחנו חיים שלהגיד את הדעה הצודקת זה דבר מסוכן ממש? הצודקים והחכמים צריכים להיות אותם אנשים, מכיוון שלעולם אסור שתהיה האמת דבר שיהיה חכם שלא להגיד אותו, ולעולם אסור שהדבר החכם לעשות יהיה להסתיר דברי אמת וצדק.

יותר מכך, אם זה המצב, ואם זה ימשיך להיות המצב, ואם הצודקים ימשיכו שלא לדבר, כיצד נתקן את כל תחלואות העולם? הצעד הראשון לפיתרון כל בעיה הוא הודאה בה וקיום שיח בנוגע אליה.

הדחף שלא לדבר על הבעיות או להתעלם מהבעיות הוא אנושי ומובן, כי אולי ככה הרבה פעמים קל יותר, אבל לא ככה נפתור את הבעיות.

האנושות צריכה לחשוב על דרכים ופתרונות על-מנת להפוך את השיח לסובלני יותר ואת המרחב שבו השיח מתנהל לבטוח יותר, על-מנת לאפשר את ריבוי הדעות הרחב והשלם שממנו יוכלו לצמוח ולפרוח הדעות הטובות ביותר האפשריות, והפתרונות הטובים ביותר האפשריים, ולא רק אלו הטובים ביותר הנשמעים כיום.

כל דעה שאינה מושמעת הינה הפסד לכל אדם אינדיבידואלי ולכל חברה קולקטיבית. כל פיתרון שאינו מדובר הוא הפסד עבור האנשים וניצחון עבור המודל חסר העתיד של החברה הטריוויאלית, שחסרה חדשנות.

1697310955333.png

הפתגם "אל תהיה צודק. תהיה חכם", מדבר על איך שאנשים צודקים, עדיף שלא ידברו ויגידו את דעתם הנכונה והצודקת פן ירגיזו את בעלי הכוח והשררה, שחושבים אחרת מהם, אבל זה פשוט לא בסדר.

אנשים צודקים לא צריכים לפחד להגיד את דעתם הנכונה והצודקת בגלל חשש ממה שבעלי הכוח והשררה, שלא מסכימים אותם, ושהם טועים ושדעותיהם שגויות, עלולים לעשות להם.

אלו האנשים בעלי הכוח והשררה שלא צריכים להיות אנשים טועים עם דעות שגויות. האנשים בעלי הכוח והשררה צריכים להיות הם בעצמם האנשים הצודקים והנכונים שמחזיקים בידם את האמת, כך שאנשים צודקים אחרים לא יצטרכו להסתיר את דעתם.

באיזה מן עולם אנחנו חיים שהדבר החכם לעשות הוא לא להגיד את הדעה הצודקת? באיזה מן עולם אנחנו חיים שלהגיד את הדעה הצודקת זה דבר מסוכן ממש? הצודקים והחכמים צריכים להיות אותם אנשים, מכיוון שלעולם אסור שתהיה האמת דבר שיהיה חכם שלא להגיד אותו, ולעולם אסור שהדבר החכם לעשות יהיה להסתיר דברי אמת וצדק.

יותר מכך, אם זה המצב, ואם זה ימשיך להיות המצב, ואם הצודקים ימשיכו שלא לדבר, כיצד נתקן את כל תחלואות העולם? הצעד הראשון לפיתרון כל בעיה הוא הודאה בה וקיום שיח בנוגע אליה.

הדחף שלא לדבר על הבעיות או להתעלם מהבעיות הוא אנושי ומובן, כי אולי ככה הרבה פעמים קל יותר, אבל לא ככה נפתור את הבעיות.

האנושות צריכה לחשוב על דרכים ופתרונות על-מנת להפוך את השיח לסובלני יותר ואת המרחב שבו השיח מתנהל לבטוח יותר, על-מנת לאפשר את ריבוי הדעות הרחב והשלם שממנו יוכלו לצמוח ולפרוח הדעות הטובות ביותר האפשריות, והפתרונות הטובים ביותר האפשריים, ולא רק אלו הטובים ביותר הנשמעים כיום.

כל דעה שאינה מושמעת הינה הפסד לכל אדם אינדיבידואלי ולכל חברה קולקטיבית. כל פיתרון שאינו מדובר הוא הפסד עבור האנשים וניצחון עבור המודל חסר העתיד של החברה הטריוויאלית, שחסרה חדשנות.

צפה בקובץ המצורף 105616
עושה רושם שלא הבנת את הפתגם, אומנם הרחיבו אותו לרבות מה שהתייחסת אליו, אבל הכוונה שלו המקורית הייתה בכביש שאם תהיה צודק, ייתכן שתהיה מעורב בתאונת דרכים שתיפצע אותך או תהרוג אותך במקום שיכולת להיות חכם, לוותר ולמנוע את הפגיעה בך וגם בנהג הסורר שחושב שהכביש שלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא יודע מה המקור הראשון לפתגם, אבל השתמשו בו תקופה ארוכה כדי לדבר על התנהגות נהגים בכבישי ישראל. רצו לומר שגם כשמותר לך לעשות משהו, עדיף להיות חכם, קרי לנהוג בהתאם לתנאי הדרך וכו', על-פני להיות צודק רשמית. למטרה זו, התנהגות בכבישים, לעניות דעתי זה פתגם מצוין שבהחלט ראוי שכולנו נלמד ממנו וניישם אותו.

בעניינים אחרים אם הוא תמיד יהיה נכון, שאלה שלא כ"כ יצא לי לחשוב עליה עד היום. בהחלט שאלה מעניינת שראויה לדיון. במחשבה ראשונית אני בהחלט יכול לחשוב על מקרים, לרבות כאלו שציינת (בציטוט דלעיל, לא קראתי מעבר לכך לצערי), בהם הפתגם יכול להיות נכון. כך למשל אם אמירת דעתי האמיתית לבעל שררה בפניו עלולה לפגוע בי בדרך כלשהי (למשל ראש עיר שאני צריך לעבוד מולו וכיו"ב), בהחלט מבחינת טובתי האישית אפשר לראות את ההגיון בלפעול על-פי הפתגם. אגב כך גם סתם כי לא תמיד חובה לומר לאנשים בפנים בדיוק את מה שאנחנו חושבים, אבל זה כבר דיון אחר :).

האם במקרים כאלה הפתגם תמיד יהיה נכון יותר? מן הסתם לא. אבל יש מקרים שכן. כל מקרה לגופו. אבל בכביש כאמור, נלענ"ד שאפשר בהחלט לומר שהתנהגות (קרי נהיגה) ע"פ הפתגם לעולם יכול לצאת רק לטובה והשלכות שליליות לא יכולות להיות מכך.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עושה רושם שלא הבנת את הפתגם, אומנם הרחיבו אותו לרבות מה שהתייחסת אליו, אבל הכוונה שלו המקורית הייתה בכביש שאם תהיה צודק, ייתכן שתהיה מעורב בתאונת דרכים שתיפצע אותך או תהרוג אותך במקום שיכולת להיות חכם, לוותר ולמנוע את הפגיעה בך וגם בנהג הסורר שחושב שהכביש שלו.
לא ידעתי. תודה על המידע המעניין :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ובזה בעיקרון סיימנו. כוכבית ועוד הרבה אמרו עליי עוד הרבה מאוד דברים, אבל חרושת השמועות השקרית עליי הרי לא באמת שווה התייחסות או אפילו הכחשה. זה פשוט שחשבתי לעצמי שאם בכל זאת להתייחס אל שני דברים קטנים, אז את הדבר השקרי הכי חמור שאמרו עליי-פסיכופת, והדבר השקרי שהכי הרבה חזרו עליו-אוטיסט.

מששני טענות אלו הוכחשו על-ידי בצורה רשמית, ומשצירפתי הוכחות סותרות, אני חושב שהגענו אל השלב שבו אפשר להתחיל להתעלם נטו, בצורה מוחלטת ומקיפה, מכל הטינופת שאני שומע עליי בפורומים השונים.

הטינופת הזאת היא אולי לא דבר שכיף לשמוע אותו, אבל בסופו של דבר, אלו הם החיים שבחרתי לעצמי, אלו הם חייו של כוכב.

מה גם, שממזמן פיתחתי עור של פיל ושום דבר לא יכול לחדור אותי יותר, אז תודה למתנגדים על שחישלו אותי ;)

ותודה לכל המעריצים שלי על התמיכה. מעריצים, אני אוהב אתכם |לב||לב||לב|

__צילום מסך_22-5-2024_203527_www.acisrael.org.jpeg

ובזה בעיקרון סיימנו. כוכבית ועוד הרבה אמרו עליי עוד הרבה מאוד דברים, אבל חרושת השמועות השקרית עליי הרי לא באמת שווה התייחסות או אפילו הכחשה. זה פשוט שחשבתי לעצמי שאם בכל זאת להתייחס אל שני דברים קטנים, אז את הדבר השקרי הכי חמור שאמרו עליי-פסיכופת, והדבר השקרי שהכי הרבה חזרו עליו-אוטיסט.

מששני טענות אלו הוכחשו על-ידי בצורה רשמית, ומשצירפתי הוכחות סותרות, אני חושב שהגענו אל השלב שבו אפשר להתחיל להתעלם נטו, בצורה מוחלטת ומקיפה, מכל הטינופת שאני שומע עליי בפורומים השונים.

הטינופת הזאת היא אולי לא דבר שכיף לשמוע אותו, אבל בסופו של דבר, אלו הם החיים שבחרתי לעצמי, אלו הם חייו של כוכב.

מה גם, שממזמן פיתחתי עור של פיל ושום דבר לא יכול לחדור אותי יותר, אז תודה למתנגדים על שחישלו אותי ;)

ותודה לכל המעריצים שלי על התמיכה. מעריצים, אני אוהב אתכם |לב||לב||לב|

צפה בקובץ המצורף 105729
אתה מאוד קרוב לרף, ייתכן שאתה גבולי ולכן השאלון לא תקף עבורך ורק מאבחן מקצועי שמתמחה באוטיזם שיאבחן אותך פנים אל פנים יכול לקבוע, האם אתה אוטיסט או לא? מה שבטוח אתה בתוך הספקטרום וגם אם אתה לא אוטיסט, אתה מאוד קרוב לרף האוטיזם.
אם תסתכל בתגובות, תראה שאחד המגיבים קיבל ציון 7, זה אומר שהוא לא אוטיסט.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה מאוד קרוב לרף, ייתכן שאתה גבולי ולכן השאלון לא תקף עבורך ורק מאבחן מקצועי שמתמחה באוטיזם שיאבחן אותך פנים אל פנים יכול לקבוע, האם אתה אוטיסט או לא? מה שבטוח אתה בתוך הספקטרום וגם אם אתה לא אוטיסט, אתה מאוד קרוב לרף האוטיזם.
כמו מה ש-ai27 לא הבין את תוצאות מבחן הפסיכופתיה, כך את לא מבינה את תוצאות מבחן האוטיזם.

תוצאה של פחות מ-22 היא התוצאה הממוצעת בקרב מרבית האוכלוסייה. כלומר החל מ-22 ומעלה, ועד לניקוד מסוים, יש את הטווח שהוא מעל הממוצע באוכלוסייה ושעדיין איננו אוטיסטי. המרחק ביני לבין האוטיזם הוא יותר מאשר טווח שלם של ניקוד, מתוך רשימה כוללת של כמה טווחי ניקוד שונים.

אני לא בתוך הספקטרום ואינני קרוב אל רף האוטיזם, וזאת בניגוד למה שנטען.

אנחנו לא צריכים להיות מופתעים מהפרכתה של הטענה, זה מה שקורה כשהיום כל אחד הוא מאבחן מטעם עצמו. אנא השאירו את האבחונים לאנשי המקצוע, לדוגמה אני.

אני שמח שקצת התחלת לדבר איתי בימים האחרונים. אני יודע שאת לא מתה עליי, אבל אולי אם תיתני לי קצת צ'אנס, ותנסי להביט מעבר לנרקיסיזם הבריא שלי והביטחון העצמי הגבוה, שבצורה הגיונית ומובנת הרבה אנשים לא מתחברים אליהם ולא אוהבים אותם, אבל זאת בכל זאת לא סיבה לפסול בן-אדם על הסף, תוכלי לראות ולהבין שמאור לא כזה נורא כמו שחשבת 😉

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עורג אליו. אני אעשה הכול בשביל שהוא יהיה שלי. אעשה הכול בשביל לזכות בו. הכול. הוא כל-כך יפה, וטוב, ונכון. הוא כל-כך נעים לעין, כל-כך חסר פגמים, כל-כך טהור. מעולם לא ראיתי שלמות שכזאת. אני רוצה אותו עד כליה ואובדן, ובלעדיו, אמות. אני מכיר אותו עשר שנים. פגשתי בו לראשונה ב-2014, בהיותי בן 16, במסדרונות בית-הספר, ומיד ידעתי שאני חייב אותו. שאני צריך אותו. שהמקום שלו זה איתי. מאז אותו היום ועד עצם היום הזה, לא נותר לי שלא אלא לתהות איך אני גורם לזה לקרות. איך אני משיג אותו. איך אני גורם לזה שהוא יהיה שלי. מה באמת עליי לעשות? מה יידרש? אין מחיר שלא אשלם. מעולם לא רציתי כך שום דבר. אותו. אותו. רק אותו. תנו לי רק אותו ואני אהיה מאושר. אין יבשת שלא אחצה ברגל כדי להיות איתו. אין אוקיינוס שלא אהיה מוכן לשחות את כולו רק בשביל להיות מסוגל להניח עליו את עיניי. החלק הכי גרוע, הוא שאני אפילו לא יודע את השם שלו או איפה הוא נמצא, אבל אני מבטיח לכם, זה הציור הכי יפה שאי-פעם ראיתי. כמובן שכאשר נתקלתי בו לראשונה במסדרונות בית-הספר לפני עשר שנים בגיל 16 ובכיתה י"א והוא פשוט היה תלוי שם, על קיר בית-הספר, היה מדובר בחיקוי זול ועלוב, אבל כבר באמצעותו ניתן היה להבחין באיכויות הטובות מאוד של הגירסה האמיתית, המצויה לה אי-שם היכנשהו בעולם. עכשיו אני רק צריך למצוא את הגירסה האמיתית והמקורית, ולקנות אותה. הסיכוי אמנם נמוך, אבל חשבתי שאולי זה בכל זאת שווה ניסיון, וקיוויתי שאולי תוכלו לזהות עבורי את הציור הזה אילו רק אראה לכם אותו. אתם מבינים, לפני עשר שנים, כל-כך נפעמתי מיופיו (תמיד הייתה לי עין טובה לאמנות), שהייתי חייב להוציא את הטלפון ולצלם תמונה. ואם תוכלו לזהות אותו עבורי, ולהגיד לי את שמו, אהיה אסיר תודה לעולמים. אבל בעצם, אתם יודעים מה? זה לא טוב מספיק. ממש לא. מי שמצליח להגיד לי את השם שלו מקבל עשרת אלפים שקל כשאני אהיה עשיר. סגרנו? עכשיו, הבעיה היא שיש לי על המחשב אלפים על גבי אלפים של תמונות והתמונה שלו קצת הלכה לי לאיבוד. היום אשקיע מאמץ מרוכז בחיפוש אחריה, אעלה אותה לפה, ומקווה שמישהו יוכל לעזור לי 🙏

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מצאתי! 😀

וואי, תקשיבו, איזה סתום. זה בכלל לא היה על המחשב. זה היה באחד מעשרות הדיסק-און-קיים שלי.

Screenshot_2018-07-07-17-20-23.png

נכון שהוא מהמם? 😦

בציור אנחנו רואים רקדנית בלט צעירה ויפת תואר יושבת על הרצפה של הסטודיו, המרפק על הברך, נשענת עם הלחי על גב כף היד, מסתכלת על הרצפה ונראית מהורהרת-משהו, אולי אפילו קצת עצובה, וחושבת על מי-יודע-מה.

זה ציור עם יופי. זה ציור עם עומק. זה ציור עם משמעות. זה ציור עם מסתורין. הוא מאוד מצא חן בעיניי. תמיד הייתה לי עין טובה לאמנות. כשאהיה עשיר, אהיה מוכן לשלם עבורו עד שבע ספרות. אני מוכן לעלות עד לכדי שלוש מיליון דולר.

בכל מקרה, מישהו מזהה? מובטח פרס עבור מזהה הציור והנוקב בשמו. הפרס הוא עשרת אלפים שקל 🧐

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בגרות זה לסלוח. בגרות זה לאהוב. בגרות זה להרשות לעצמך להיות פגיע. בגרות זה לוותר. בגרות זה להרשות לעצמך להפגין חולשה, דווקא מתוך מקום של חוזקה. בגרות זה לאהוב את האויב. בגרות זה לרחם. בגרות זה להמשיך להיות טוב ולהתנהג טוב ולהיות בן-אדם טוב גם כשהמצב לא קל והתנאים לא אידיאליים. בגרות זה לשים את האגו ואת הגאווה בצד ולעשות את הדבר הנכון. בגרות זה לא לשבור את הכלים בגלל שדברים הם לא כמו מה שהיינו רוצים שהם יהיו. בגרות זה לבחור את הקרבות שלך, במקום לתת להם לבחור אותך. בגרות זה להיות אמיץ מספיק, ולהחליט להיות אמיץ מספיק, כדי להרשות לעצמך להיות האתה האמיתי בלי שיהיה לך אכפת מה כל השאר חושבים. בגרות זה לשלוט בכעס שלך. בגרות זה לשלוט ברגשות שלך. בגרות זה לא להגזים בערכו של החומרי ובאותו הזמן להעריך מספיק את הרוחני. בגרות זה להבין את ערכה של המשפחה, של החברים, של הקהילה. בגרות זה לקרב בין אנשים. בגרות זה לראות אנשים אחרים. בגרות זה לראות דברים מנקודת המבט של אנשים אחרים. בגרות זה להקריב. בגרות זה לוותר על עצמך ועל הצרכים שלך כדי שלאחרים יהיה מספיק.

in bal1

Well-known member
בגרות זה לסלוח. בגרות זה לאהוב. בגרות זה להרשות לעצמך להיות פגיע. בגרות זה לוותר. בגרות זה להרשות לעצמך להפגין חולשה, דווקא מתוך מקום של חוזקה. בגרות זה לאהוב את האויב. בגרות זה לרחם. בגרות זה להמשיך להיות טוב ולהתנהג טוב ולהיות בן-אדם טוב גם כשהמצב לא קל והתנאים לא אידיאליים. בגרות זה לשים את האגו ואת הגאווה בצד ולעשות את הדבר הנכון. בגרות זה לא לשבור את הכלים בגלל שדברים הם לא כמו מה שהיינו רוצים שהם יהיו. בגרות זה לבחור את הקרבות שלך, במקום לתת להם לבחור אותך. בגרות זה להיות אמיץ מספיק, ולהחליט להיות אמיץ מספיק, כדי להרשות לעצמך להיות האתה האמיתי בלי שיהיה לך אכפת מה כל השאר חושבים. בגרות זה לשלוט בכעס שלך. בגרות זה לשלוט ברגשות שלך. בגרות זה לא להגזים בערכו של החומרי ובאותו הזמן להעריך מספיק את הרוחני. בגרות זה להבין את ערכה של המשפחה, של החברים, של הקהילה. בגרות זה לקרב בין אנשים. בגרות זה לראות אנשים אחרים. בגרות זה לראות דברים מנקודת המבט של אנשים אחרים. בגרות זה להקריב. בגרות זה לוותר על עצמך ועל הצרכים שלך כדי שלאחרים יהיה מספיק.
הגעת לתובנות מאד יפות. בעיקר אחרי שהעלתה שאלה כמה דמי כיס לדרוש מההורים. כל הכבוד!

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ואני לא מתכוון רק במובן הרומנטי-רומנטי ממש כאילו, מול בנות זוג וזה, למרות שגם שם אני רומנטי. אני מתכוון כאילו גם ברמה הכללית יותר והמקיפה יותר, במובן הזה שיש לי מחשבות יפות ומרגשות, ורעיונות יפים ומרגשים, על עולם יפה, ועל מדינה יפה, ועל חיים יפים.

יש לי גם מחשבות יפות ורעיונות יפים על מערכות יחסים יפות, עם אנשים טובים, שאני והם נלך יד ביד ביחד כל החיים ונהיה חברים נהדרים לעולמי עד.

כשהייתי בתיכון, חשבתי לעצמי שהחברים שלי בתיכון, ולא היו חסרים לי, עם כל הצניעות אני מזכיר לכם שמסיבות מובנות הייתי מלך הכיתה בפרט ומלך הבית-ספר בכלל, חשבתי לעצמי שהאנשים האלו, לפחות בחלקם, יוכלו להיות האנשים האלו בשבילי. האנשים האלו שאני והם נוכל להיות חברים לתמיד. האנשים האלו שאני והם נלך יד ביד כל החיים.

ובאמת היו כמה וכמה מערכות יחסים שלי עם חברים מהבית-ספר שנמשכו שנים אחדות לאחר ימי בית-הספר. היינו מתכתבים הרבה בוואטסאפ, נפגשים הרבה ברחובות, בחנויות, בפארק השכונתי. יצאנו יחדיו למסעדות, לקניונים, לסרטים. הסתובבנו יחדיו בשכונה, נפגשנו בבתים זה של זה.

אני זוכר שבאותם ימים גידלתי רעמת אריה גדולה ומפוארת כדי להשתחצן "כאילו במקרה" עם איך שלא התגייסתי, מבלי באמת להצטרך להגיד את זה, בזמן שהם, גזזו את שיערם, והם נקרעו עם שירות החובה שלהם, נהפכו עייפים, מותשים, מרירים, והדבר גם השפיע על המראה שלהם. אני מנגד רק הפכתי יותר יפה, והפער שבינינו במראה החיצוני, כאשר כבר בימי בית-הספר הייתי הילד הכי חתיך בבית-ספר, רק הלך וגדל.

במשך זמן מה הכול היה טוב, אך במשך שנים אחדות, וללא המסגרת המאחדת של בית-הספר שתחזיק את כולנו יחדיו, החלנו לגלות לבסוף שאולי אנחנו לא באמת כל-כך מתאימים לבסוף אלו לאלו כפי מה שחשבנו, והקשרים החלו להתמוסס מעצמם בגלל פערים בין-אישיים כאלו ואחרים.

אני הייתי חתיך ברמות שפשוט בא למות. הם היו בחלקם יפים ברמה רגילה, בחלקם ממוצעים, ובחלקם, אפילו מכוערים.

אני הייתי גאון עצום מימדים, שניתן למקמו באותה השורה עם גליליאו גליליי, לאונרדו דה וינצ'י וארכימדס, שאף מהם אני יותר חכם. הם היו בחלקם חכמים במקרה הטוב, ממוצעים במקרה הרע בחלקם האחר, ובחלקם האחרון, הם פשוט היו אנשים טיפשים.

אני הייתי האדם המוכשר ביותר שאי-פעם הילך על פני האדמה. מדעים, דיסציפלינות, אמנויות. שלחתי ידי בכל, והצטיינתי להפליא. הם, מנגד, כישרונותיהם היו מעטים עד לא קיימים. הייתה בחורה שידעה לשיר יפה. היה בחור שידע לנגן על פסנתר. לא הרבה מעבר.

אני הייתי עשיר. אף-אחד אחר לא היה עשיר חוץ מבחור אחד שאביו הוא הבעלים של מפעל לעיבוד מתכות. השאר היו בני מעמד הביניים, או פשוט עניים, כמו הבחור האחד ההוא, שהיה רוסי כמוני, בלונדיני כמו מה שאני הייתי פעם, וכפי מה שאני מתגעגע ללהיות, אך עם שיניים בולטות ומכוערות, שכיעורן נבע מתוך בולטותן מתוך פיו, ושלא היה ברור לי האם כך פשוט שיניו נראות וזה טבעי, הגיוני ונכון אצל הבחור המסוים ההוא, או שבגלל העוני שלהם, למשפחתו פשוט מעולם לא היה כסף לשלם על טיפולים אסתטיים מתאימים שיביאו את הבעיה האסתטית לכדי פיתרון.

אני נעלתי נעליים ולבשתי בגדים שעלו מאות רבות של שקלים. משקפי הראייה ושעון היד שמשסיימתי בבית-הספר החלתי לענוד בקביעות, כבר נמדדו באזור האלפים.

אני גרתי בבית בגודל בינוני, הם גרו ברובם בבתים קטנים. מיעוטם גרו בבתים בינוניים בגודלם כמוני.

אני טסתי הרבה לחו"ל, בעיקר בשנתיים הראשונות, ובייחוד בחודשים הראשונים, שלאחר סיום בית-הספר. הם לא יכלו כי שירתו בצבא, וכי לא היה להם כסף.

הם עישנו סיגריות לשם ההנאה ושתו אלכוהול על-מנת לברוח מן המציאות הכעורה של חייהם האפורים. אני לא עישנתי מכיוון שזה לא בריא, ולא שתיתי אלכוהול מאותה הסיבה, וכי גם לא הייתי צריך "לברוח מן המציאות". החיים שלי היו ועודם טובים.

הם גררו אותי למסיבות ומועדונים, ביניהם מועדון ניו יורק בראשון לציון, האהוב עליהם למדי, אך אני לא מעשן, לא שותה ולא מיטיב לרקוד, ולכן לא הייתי מסמר הערב, שלא כפי מה שהייתי בתיכון, או במסיבות יום ההולדת כשהיינו ילדים.

אני אהבתי בעיקר לקרוא, ולכתוב, ולגלוש באינטרנט, ולראות טלוויזיה, שאלו דברים שאת השניים הראשונים, ברובם הם לא עשו, ואת השניים האחרונים מיעטו לעשות יחסית, וגם אילו היינו חולקים דברים אלו יחדיו, אלו ממילא פעילויות שיותר טבעי לעשות אותן ביחידות.

ולכן, וכאמור, במשך שנים אחדות לאחר התיכון, הקשרים התמוססו מעצמם אט-אט.

לעיתים נגמרו הקשרים באיטיות, בעצלות, מבלי ששמנו לב, כאשר ללא כוונה מיוחדת, פשוט כך התגלגלו הדברים, כבר פחות קבענו להיפגש, וכבר פחות שלחנו הודעות בווטסאפ, מכיוון שלאט-לאט התחלנו לשים לב ש"זה לא זה", ושאנחנו לא מאוד נהנים יחדיו.

במקרים אחרים, הקשרים נגמרו בחדות, בבוטות, כבאבחת חרב, כאשר ללא יותר מידי גינונים מיותרים החלנו לזרוק אלו את אלו מתוך חיינו ולנתק קשר. לפעמים אני אותם, לפעמים הם אותי, ולפעמים הם אלו את אלו.

לא פעם סיפר לי חבר כזה או אחר איך הוא "לא מדבר יותר עם ההוא", או "לא מדבר יותר עם ההיא". "זה הביא לו את הסעיף", ו"זאתי בגדה באמונו", וכל מיני כאלה.

אני נאלצתי לזרוק מחיי כמה בנות מימי בית-הספר שניסו לפתות אותי ושהסתבר שכל מה שהן רוצות זה שאני אזיין אותן, מה שהיה קצת מעליב, כי מאור הוא יותר מאשר פרצוף יפה ואני לא מוכן להיות הדילדו האנושי של אף-אחת. כלומר, אתם יודעים, אלא אם כן גם אני עצמי בקטע, אבל זה העניין, לא הייתי, והן לא היו הטעם שלי, ואני הבנתי שזה דבר שתמיד יהיה שם בינינו ויעמוד באוויר, ולכן הייתי צריך "לתת להן ללכת". הייתה גם את זאתי שממש רצתה שאני אהיה הבן-זוג שלה, שזה היה פחות מעליב, אבל גם ממנה נפטרתי. עוד כמה בנות הוצאתי מחיי מעוד מספר סיבות שונות, כמו זאת שלא הסתדרתי איתה, וזאת שטינפה עליי מאחורי הגב עם חברים אחרים, וזאת שקנאה בי והיה לה פרצוף חמוץ כל הזמן על הבגדים שאני לובש, או הטיסה ללונדון בשבוע הבא או בחודש הבא, או הטיסה לפריז, לברלין, לניו-יורק.

מכמה מהבנים הייתי צריך להיפטר גם כן כי קינאו בי, וכי עם חלקם גם כן לא הסתדרתי.

חלק מהבנות והבנים גם זרקו הם מצידם אותי, כמובן. זה בטח לא היה קל. אני חתיכת דמות, אתם יודעים. לא זורקים חבר כמוני כל-כך מהר, אבל כנראה שבאמת כבר היה להם קשה, והם באמת שמו לב שאל מחוץ לבית-הספר, אני והם זה דבר שכבר משמעותית פחות עובד.

ומעל הכול, מעל הכול, אלו היו, כמובן, כאמור, שוב פעם, הפערים הבינאישיים. פחות הפערים הכלכליים או הפערים בסגנונות החיים, ויותר הפערים האישיותיים והדברים המועדפים לעשות אותם עבור כל אדם.

אני בן-אדם רומנטי עם מחשבות יפות ורעיונות יפים על מערכות יחסים יפות, עם אנשים טובים, שאני והם נלך יד ביד ביחד כל החיים ונהיה חברים נהדרים לעולמי עד.

כשהייתי בתיכון חשבתי לעצמי שהחברים שלי בתיכון, לפחות בחלקם, יוכלו להיות האנשים האלו בשבילי. האנשים האלו שאני והם נוכל להיות חברים לתמיד, אבל התבדיתי, ולמרות כמה וכמה מערכות יחסים שנמשכו שנים אחדות לאחר ימי בית-הספר, ללא המסגרת המאחדת של בית-הספר שתחזיק את כולנו יחדיו, החלנו לגלות לבסוף שאולי אנחנו לא באמת כל-כך מתאימים לבסוף אלו לאלו כפי מה שחשבנו, והקשרים החלו להתמוסס מעצמם בגלל פערים בין-אישיים כאלו ואחרים.

עדיין לא ויתרתי על אותו רעיון יפה ומרגש על חברי אמת שאני והם נלך יחדיו כל החיים, ואני רוצה אנשים שאוכל לחלוק איתם חברויות שכאלו. חברויות כמו החברויות שרואים בסרטים, אך אני לא יודע אם אצליח למצוא את החברים המתאימים, וגם אם כן, אם נצליח לבנות יחסים כל-כך עמוקים וטובים ומבוססים.

גם אם כן, אני כבר בן 26. יש 26 שנים מאחוריי. גם אם אמצא את האנשים האלו לבסוף, שיוכלו להיות האנשים האלו בשבילי, ויהיה לנו יחדיו את הדבר הגדול והיפה והמרגש הזה, ויהיו לנו יחדיו זיכרונות כאלו יפים ומרגשים של כל הדברים המדהימים שנעשה ביחד, יש כבר עכשיו כל-כך הרבה בחיי שכבר קרה, שהם לעולם לא יהיו חלק ממנו. חוויות שהם כבר לא יחלקו איתי.

עם כל יום נוסף שעובר, גם אם אמצא אנשים כאלו ויהיו לי מערכות יחסים שכאלו, עם כל יום נוסף שעובר, פחות ופחות יהיה אפשר להגיד לעת זקנה שהם באמת "הלכו איתי כל חיי", פחות ופחות חוויות הם יחלקו איתי, ופחות ופחות מה שיהיה לנו ביחד יהיה מיוחד, או יפה, או מרגש.

ולבסוף, וככל שהשנים חולפות, יותר ויותר יכול להיות שלעולם לא יהיה לי אף-אחד או אף-אחת, בוודאי שלא קבוצה שלמה של אנשים, לחלוק איתם משהו עד כדי כך מיוחד.

נקווה לטוב.

על החתום,

מאור,

בן-אדם רומנטי,

בן-אדם רגשני,

בן-אדם סנטימנטלי,

בן-אדם נוסטלגי,

בן-אדם של רעיונות גדולים ויפים.

HBAR.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
__צילום מסך_15-6-2024_153346_www.tapuz.co.il.jpeg
נכון, אבל זה נותן לנו כיוון ומרמז (די בבוטות) מה יהיו התוצאות לאחר אבחון באמצעות מספר כלים.
__צילום מסך_15-6-2024_153620_www.tapuz.co.il.jpeg
גם התנאים שכתבת שמתקיימים, לא באמת מתקיימים.
__צילום מסך_15-6-2024_153917_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-6-2024_153943_www.tapuz.co.il.jpeg
לא נכון, אני לא פסיכופת, אני נשמה טהורה מאין כמוה :geek:

בכל מקרה, הטענה שטענת שיש לי מאפיינים פסיכופתיים, ולא שאני פסיכופת, נשמעת קצת כמו תירוץ, אבל תיאורטית יכול להיות. חצי השתכנעתי. לראשונה אני מוכן להודות שאולי באמת יכול להיות שלא קראת לי פסיכופת 🤷‍♂️

אבל אני עדיין לא סגור על זה 🧐

בייחוד לנוכח ההיסטוריה שלך בלקרוא לגולשים פסיכופתים, כמו גם להגיד להם דברים גרועים יותר.

אבל טוב, לא חשוב, נעזוב את זה בזה.
__צילום מסך_15-6-2024_155152_www.tapuz.co.il.jpeg
שוב, נשמע קצת כמו תירוץ, אבל תיאורטית יכול להיות. חצי השתכנעתי. לראשונה אני מוכן להודות שאולי באמת יכול להיות שלא קראת לי אוטיסט 🤷‍♂️

אני שמח שאנחנו מצליחים להגיע להבנות והסכמות :geek:
__צילום מסך_15-6-2024_155422_www.tapuz.co.il.jpeg
לא נכון.
__צילום מסך_15-6-2024_155512_www.tapuz.co.il.jpeg
אם יכולת הלימוד שלי הייתה נמוכה, לא הייתי האדם הכי חכם בעולם.

images.jpg
__צילום מסך_15-6-2024_155954_www.tapuz.co.il.jpeg
אנשים שחכמים יותר מלאונרדו דה וינצ'י לא יכולים להיות טיפשים.

leo1.jpg

באמת האמנתי שאני לא משקר בנוגע לדברים האלו ואני ממשיך להאמין שלא שיקרתי.

כאמור, ודבר ראשון, לא השתכנעתי לחלוטין שבאמת לא קראת לי פסיכופת ואוטיסט, אבל מה שאת טוענת על זה שמה שבאמת טענת זה שיש לי תכונות פסיכופתיות ואוטיסטיות, מבלי שאת באמת טוענת שאני פסיכופת ואוטיסט, כאמור, זה קצת נשמע כמו תירוץ, אבל מצד שני, זה באמת יכול להיות, ואני גם לא באמת יכול לדעת בוודאות אחרת, ולכן אני מקבל, בגדול, את דברייך, גם אם אני עדיין מעט חשדני. בסה"כ אלו תוצאות טובות. זאת הכי הרבה הסכמה שנגיע אליה. אני חושב שסיימנו פה 🤷‍♂️

אז...תודה על שיתוף הפעולה? 😅🤷‍♂️

דבר שני, שקר זה רק עם כוונת זדון. בהנחה שזה נכון מה שאת אומרת על זה שלא באמת התכוונת שאני פסיכופת ואוטיסט, ככה שמה שקרה מהצד שלי זה שאני התבלבלתי, זה לא שקר, זאת טעות בפרשנות, ואז זאת שגיאה תמימה.

גם אם באמת טעיתי, אני לא חושב שיצא טיפש מהסיפור הזה, כי כאמור, בן-אדם אחד מהשניים היחידים בהיסטוריה שידוע עליהם בוודאות של מאה אחוז בקירוב (במדע אין באמת מאה אחוז מוחלט, ואני הרי איש מדע) שהם חכמים יותר מלאונרדו דה וינצ'י, לא יכול להיות טיפש, ושנית כל, גם אם זה נכון מה שאת אומרת על כך שלקרוא לי פסיכופת ואוטיסט זה לא מה שהתכוונת, לייחס לי תכונות פסיכופתיות ואוטיסטיות ואז שאני אפרש את זה כאילו שקראת לי פסיכופת ואוטיסט, אפילו אם זה לא מה שהתכוונת, זאת עודנה טעות סבירה ומתקבלת על הדעת שכל אחד, אפילו אנשים חכמים מאוד כמוני, היה יכול לעשות.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
__צילום מסך_15-6-2024_161657_www.tapuz.co.il.jpeg
כפי שכתב, מסתבר שהלייק היה טעות אנוש. חבל מאוד. דווקא חשבתי שהוא רואה בדיוק את מה שאני רואה-את עצם כך שהרינגטון, בדיוק כמוני, נרדף לחלוטין על לא עוול בכפו תוך שימוש בטענות מדומיינות כנגדו (בעיקר שהוא "שקרן"), וזאת למרות שמדובר באדם נוח לבריות, מנומס, שלעולם אינו תוקף אף-אחד ולעולם אינו מקלל, הכול איתו תמיד בנימוס ונועם הליכות, שזה אפילו עוד יותר מרשים בהתחשב ברדיפה הקשה שהוא נרדף ללא שחטא בדבר, ודווקא מאוד התגאיתי באותה חותמת איכות אולטימטיבית.

מקווה שאולי טעות האנוש הייתה שהוא, כאדמין, לא היה צריך לשים לייק לתגובה של מישהו, לא משנה כמה הוא מסכים עם דבריו, ולא שבאמת לחלוטין בטעות נלחץ לו והוא לא שם לב בכלל, מכיוון שאז, אותה חותמת איכות אולטימטיבית עומדת בעינה ותקפה, והטעות הייתה שכאדמין הוא פשוט לא היה אמור וצריך לשים לייק בלי שום קשר לכלום.

השרשור הוא אינו הפרה של כללי הפורטל. אין בתקנון חוקים האוסרים על שרשורים שפונים לגולשים. האיסור על לקלל גולשים, לבזות אותם וכדומה'. אני כמובן לא עשיתי דבר כזה, אלא בסה"כ פניתי אל כוכבית מצויה בכוונות טהורות לחלוטין ובתמימות מוחלטת ואמרתי לה שאני לא אוטיסט, וזאת בניגוד למה שהיה נדמה לי, וקצת נדמה לי עדיין למרות שחצי השתכנעתי שיכול להיות שלא, שהיא אמרה לי בעבר. לא נפל כל פגם בהתנהלותי.

השרשור הוא גם אינו הצפה. הצפה היא פרסום שרשורים רבים, או פרסום הודעות רבות בשרשור אחד, שאין בהם כל תועלת או תרומה משמעותית. כאמור, אף אחד מהמקרים אינו תקף. למעט מקרים נדירים, אני מפרסם שרשור אחד ביום, ותגובותיי בתוך שרשורים, כמו גם בשרשור ההוא, הן תגובות רציניות, מושקעות ובעלות תועלת ותרומה רבה. כמו לדוגמה זאת שהייתה כל-כך איכותית, זאת שבה יצאתי להגנתו של האיש הכי אדיב ונחמד בפורומים שמזה שנים נרדף על לא עוול בכפו תחת אמתלות מדומיינות כמו לדוגמה שהוא שקרן, ולשנייה אחת הוא לא מאבד את הפאסון, ובתגובה זאת הוכחתי שהוא לא שקרן, ושזאת הייתה תגובה כה איכותית ומוצלחת, שאפילו מהאדמין קיבלתי לייק שהסתבר כ"טעות" לאחר הביקורת שלך על המהלך.

בשרשור גם לא התבצעה, מצידי לפחות, כתיבה לגופם של גולשי הפורום, וגם אם היה משהו, זה היה משהו ברמה מאוד נמוכה או עדינה שלא ראוי בכלל לדבר עליה. עיקרו של השרשור הוא הכחשת הטענה שהועלתה (או לפחות היה נדמה לי שהועלתה) שאני אוטיסט.

כאמור, שרשור שבו פונים אל גולשים, או מאזכרים גולשים, זה לא אומר שבהכרח מקללים אותם או לא יודע מה. אולי את לא מסוגלת להזכיר שם של גולש מבלי מיד להתחיל לקלל, אבל זה כבר עניינך שלך.

עוד וכאמור, אין הרבה בעיה בכתיבה של משהו ברמה מאוד נמוכה יחסית על גולש אחר, כמו לדוגמה "הוא לא מאוד מבריק", על מישהו שכל האתר מסכים עליו שהוא כזה, ואף אומר את זה במילים הרבה פחות יפות ממני.

גם כוכבית סה"כ התבטאה יפה ובכבוד, ואף שיתפה פעולה.

עיקר ההפרה של כללי הפורטל הגיעה, להזכירך, מצידך, שכתבת שאני אוטיסט, שאני שקרן, שהרינגטון שקרן, שאני מוגבל, באופן בלתי מפתיע בעליל, ללא שיש שמץ של אמת בכל אחת מטענות אלו.

מצחיק לשמוע אותך מתלוננת על כתיבה לגופו של גולש והפרת כללי הפורטל, שמצידי פשוט לא קרתה שם או קרתה ברמה מאוד נמוכה יחסית, כאשר את זאת העיקרית שכתבה שם לגופו של גולש, ויותר מאחד, והפרת את כללי הפורטל.

עוד מצחיק לשמוע אותך מתלוננת על השרשור, שכאמור, לא נפל בו כל פגם, ושבו פניתי בצורה תמימה ועם כוונות טהורות לגולשת אחרת על-מנת להתדיין איתה על מה שאמרה עליי (כביכול), כאשר את פתחת פעם שרשור על גולש אחר ובו טענת שאשתו היא שפחה שהוא קנה אותה בכסף.

סבוש, המחקר הבא הוא ממש עבורך, אולי אז תפסיק לפנטז ובאמת תעשה | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

__צילום מסך_15-6-2024_164533_www.tapuz.co.il.jpeg

__צילום מסך_15-6-2024_163748_www.tapuz.co.il.jpeg

הסיבה היחידה שאני נאלץ להיות "תקליט שבור" ולהסביר לכם עוד פעם ועוד פעם שאני לא שקרן, זה כי אתם לא קולטים את זה, לא משנה כמה שקרים מדומיינים שדיברגנט המציא ששיקרתי אני מפריך, ולא משנה כמה פעמים הוא, ואתם, מושפלים עד אפר ועפר ביחד איתו, עם כל שקר מדומיין שלי נוסף שאני מפריך ומוכיח שלא שיקרתי מעולם.

מצחיק כמה פעמים הוא, ואת, לא לומדים את הלקח. לא הבנתי, אתם אוהבים השפלה? אתם אוהבים השפלה שכל השקרים המדומיינים שהוא אי-פעם המציא עבורי ושאת חוזרת עליהם מופרכים ואתם מועמדים במקומותיכם פעם אחר פעם?

מי שיש לו "קצת" משהו למעלה לא חושב על בן-אדם אחר שהוא שקרן ללא שיש אפילו שקר אחד אמיתי שלו שניתן להציג אותו, ולאחר שכמות דו-ספרתית של שקרים מדומיינים שהוא מעולם לא שיקר, מעולם לא היו ומעולם לא נבראו, הופרכו כולם לאחר שהומצאו על-ידי דיברגנט ולאחר ששניים-שלוש מתנגדים נוספים חזרו עליהם כתוכים, מבלי לברר את אמיתות הדברים, וכולם פשוט הושפלו, הועמדו על טעויותיהם, והועמדו במקומם, אך ממשיכים להתעקש להשפיל את עצמם ולשים עצמם ללעג.

מעולם לא נתפסתי אפילו לא בשקר אחד, קל וחומר לא בשקרים מרובים, "על ימין ועל שמאל". זה הכול בדמיון שלך כמו מה שזה הכול בדמיון של דיברגנט. ה"שקרים" שלי מעולם לא היו ומעולם לא נבראו בדיוק כמו השקרים של הרינגטון, כולל ה"שקר" שלו על כך שלא מחק שרשור שנמחק או הוצמד כל-ידי החורזת, וכמו ה"שקר" שלו על כך שלא חילל שבת.

כל השקרים המדומיינים אלו שקרים שדיברגנט חדש המציא לי ואת חוזרת עליהם. למרות ההפרכות וההשפלה החוזרת ונשנית, את ממשיכה.

עד עצם היום הזה מעולם לא הוצג אפילו לא שקר אמיתי אחד שלי, לא סתם את נאלצת לחזור על אותן סיסמאות ריקות ללא יכולת לגבות את טענתך או להציג תמונה של שקר שלי. את זה עושה רק דיברגנט, שכמובן מדמיין את הדברים, מועמד במקומו, ומושפל עד אפר ועפר. מה שאת עושה, זה להציג שקרים מדומיינים של הרינגטון, שגם הם, לאחר בדיקות קלילות, מסתבר שמעולם לא היו ולא נבראו.

את טובה בפתגמים, נכון? מכירה את הפתגם "סייג לחוכמה, שתיקה"? מכירה את משמעותו? מוטב שתאמצי אותו.

בדיוק כמו מה שאני מעולם לא נתפסתי בשקר, בטח שלא כאלו מרובים, כך סביר להניח, אחרי לא "שקר" מדומיין אחד, אלא שני "שקרים" מדומיינים של הרינגטון מאתמול שגם כן מעולם לא היו ולא נבראו, שגם הרינגטון כלל אינו שקרן למעט בדמיונם של אלו החושבים כך.

וכעת, ולאחר שאתמול הפרכנו את השקר המדומיין של הרינגטון שמעולם לא היה ומעולם לא נברא על כך שהוא לא מחק שרשור שלבסוף מסתבר שאכן לא מחק (כנראה הייתה החורזת), כעת נפריך את הטענה השקרית על השקר שהרינגטון לא שיקר מעולם, על כך שהוא כתב שהוא לא חילל שבת.

לא היה לי מושג על מה מדובר, אז נכנסתי לעומקו של הסיפור בעצמי, רק בשביל לגלות, שלא היו דברים מעולם.

מצאתי ונעזרתי במהלך עבודתי בשרשור "רגע של חולשה. זה כל הסיפור. למקרה שמעניין מישהו מדוע כתבתי בזמנו בשבת".

רגע של חולשה. זה כל הסיפור. למקרה שמעניין מישהו מדוע כתבתי בזמנו בשבת. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

בתגובה שתיים לדוגמה, סופרמן כותב על ההודעה הפותחת את השרשור "בהודעה זו הודית שבמועד המדובר חיללת שבת, אך בזמן אמת הכחשת שחיללת שבת".

__צילום מסך_15-6-2024_165824_www.tapuz.co.il.jpeg

על כך הרינגטון מסביר ועונה לו כך:

__צילום מסך_15-6-2024_17042_www.tapuz.co.il.jpeg

במיוחד אני מצטט את שתי השורות הראשונות:

"ממש לא. לא עשיתי זאת בשום שלב ובשום מקום. אתה מוזמן לחפש את הפוסטים שלי מאז :). יתכן שאתה מתלבלב עם פוסטים של 'ידענים' אחרים שכתבו מה כן או לא עשיתי ומדוע, מתוך מוחם הקודח גרידא. אני לא הכחשתי זאת בשום שלב ובשום מצב".

לא רק שהרינגטון טוען שלא שיקר בשום שלב שלא חילל שבת (הוכחה מספר אחת שלא שיקר שלא חילל שבת, עדותו שלו עצמו), אלא אף מוסיף ומאתגר את סופרמן להראות הודעה שלו (של הרינגטון) שבה הוא הכחיש שחילל שבת, ובכך רק מראה כמה הוא בטוח בעצמו ובעמדתו, שזה רעיון מצוין ובאותה נשימה הייתי רוצה לאתגר אותך נוסטלגיה להביא דוגמה לשקר שלי ומעניין אם את מסוגלת, ושלא יהיו ספקות, לא תהיי מסוגלת (הוכחה מספר שתיים שלא שיקר שלא חילל שבת, הוא כה בטוח בעצמו שהוא מאתגר את סופרמן להביא הודעה כזאת שהוא [הרינגטון] כתב), לאחר מכן, מיותר לציין ששום הודעה של הרינגטון מכחיש שהוא חילל שבת לא הובאה על-ידי סופרמן מעולם (הוכחה מספר שלוש שהרינגטון לא שיקר שלא חילל שבת, הכישלון הבוטה של סופרמן להיענות לאתגר), והרינגטון אף מוסיף וכותב ונותן בהודעתו הסבר מניח את הדעת, ומסביר שהוא מעולם לא כתב שלא חילל שבת, אלא שסופרמן כנראה התבלבל עם כל מיני "'ידענים' אחרים שכתבו מה כן או לא עשיתי ומדוע, מתוך מוחם הקודח גרידא" ואז מוסיף ומכחיש כשכותב "אני לא הכחשתי זאת בשום שלב ובשום מצב" (הוכחה מספר ארבע, הסבר מניח את הדעת ללמה יש אנשים שנדמה להם שהרינגטון שיקר שלא חילל שבת, למרות שהוא מעולם לא שיקר כך-אנשים טענו והמציאו סיפורים ופנטזיות על למה הוא כתב בשבת והמציאו סיבות ותירוצים עבורו, לאיך אולי הוא דווקא לא חילל שבת, ולכן כנראה הכחישו עבורו), ולבסוף, לפוסט יש שני לייקים, אחד מ-ai27 ואחד ממ ש ה 53, כמו גם אימוג'י עם עיניים של לבבות משמלת תחרה1, מה שמראה תמיכה ואישור נרחבים למדי לגירסתו של הרינגטון למאורעות (הוכחה מספר חמש, תמיכה רחבה ומקיפה, משלוש גולשים שונים, כולל מ ש ה 53 שלא בדיוק אוהב את הרינגטון, לגירסתו של הרינגטון למאורעות, מה שמוכיח ונותן משנה תוקף לסיפורו של הרינגטון וגרסתו לאירועים).

__צילום מסך_15-6-2024_17108_www.tapuz.co.il.jpeg

וכאילו שכל זה לא מספיק, לאחר מכן הגיעה הודעת תמיכה של ממש בגרסתו זאת של הרינגטון לאירועים, מצדו של אחאב42, הודעה שזכתה ללייק מצדו של הרינגטון (הוכחה מספר שש, הודעת התמיכה של אחאב42 בגרסתו של הרינגטון למאורעות).

__צילום מסך_15-6-2024_17188_www.tapuz.co.il.jpeg

זה נגמר וזה סופי.

עוד שקר של הרינגטון, מעולם לא היה ומעולם לא נברא.

עד כה הבאת לי שני דוגמאות של שני "שקרים" של הרינגטון. עד כה שני הדוגמאות הופרכו. שזה כל הדוגמאות. כמו מה שכל הדוגמאות של כל ה"שקרים" שלי לדוגמה, הופרכו.

הרינגטון לא שיקר שהוא לא חילל שבת עד שלא יכל יותר, כמו מה שהוא לא מחק את השרשור שדובר על זה שהוא מחק אותו אתמול.

למעלה