עזבו אתכם מהכל

spoop

New member
עזבו אתכם מהכל

תראו איזה אנשים טובים יש לנו! מתוך YNET הגולשים פתחו את לבם כדי לעזור ל-ד' בין הנזקקים הרבים גם ד', תושב דימונה בשנות השלושים לחייו, שסיפורו פורסם ב-ynet ונגע ללבם של רבים שפתחו את לבם ואת כיסם. ד' עובד כסבּל בחברה קבלנית בדימונה והוא משתכר כ-3,200 שקלים בחודש, וסוחב חובות רבים, "אין לי מילים על כל מה שקיבלנו עד עכשיו", סיפרה אם המשפחה שעדיין לא מעכלת ששולחן החג שלה יהיה מלא מכל טוב. "לפני כמה שעות הגיע אדם עם חבילות רבות, עם משחקים לילדים, שתייה, יין, עוף, חטיפים והכי חשוב שתי חבילות טיטולים. כל מה שהגיע עוזר לנו. אתמול ישבנו עד ארבע בבוקר, אני ובעלי משתגעים ממחשבות ולא יודעים מה נעשה ולאיזה בוקר נקום. אין לי מילים להודות על העזרה והטלפונים שאנו מקבלים". אב המשפחה, ד', גם כן חסר מילים לנוכח העזרה הרבה המוצעת לו: "אין לי מילים לומר על המהירות והרצון של כולם. גם המאמצים לקשר את כל האנשים אלינו מעוררים הערכה. כל דבר קטן ממש משמח. הילד שמח, יושב מול הטלוויזיה ושואל אותי בקול עליז 'אבא, איפה השוקולד שהביאו לי'". את המשלוח הראשון שהגיע למשפחה שלחו מספר עורכי דין ממרכז הארץ שהסיפור נגע ללבם. אחד מעורכי הדין שמעדיף להישאר בעילום שם מספר: "חבר שלי שגר בדרום התנדב להקפיץ את החבילות. המצב של המשפחה מאוד קשה, הבית שלהם ריק וננסה לעזור כעת גם בקניית מיטה ואופניים לילד". קבוצה של מספר מרכזניות בחברת ביטוח במרכז הארץ התקשרו וביקשו לעזור. לאחר שאספו 1,000 שקלים ומצרכי מזון בסיסיים אחת מהן נידבה את בעלה לנסיעה לדימונה: "אנחנו נשים במצב סוציו-אקונומי לא רחוק משלהם, אבל לנו יש אוכל לחג ואנחנו יודעות עד כמה זה עלוב להגיע למצב שבו הם נמצאים. אנחנו גם יודעות שאחרי ארוחת החג, עדיין צריך לקנות מזון רב לחגים הבאים ואם זה לא דחוף, ויש כבר אנשים טובים שעוזרים להם אני אגיע אליהם בסוכות". אדם אחר המעוניין לעזור שלח שיק פתוח למרכול המקומי בדימונה, על חשבון המשפחה, אשה אחרת הפקידה כסף. גולשים פנו אפילו מחו"ל למערכת ynet במטרה לעזור.

שמעתי על זה

באמת אין מילים. רגע אחד אתה מרגיש חסר תקווה במדינה הזאת ורגע אחרי אתה שומע על אנשים מדהימים כאלו. אגב, יש עוד הרבה אנשים שלא יודעים איך ואיפה יעשו את החג. חלקם ילדים קטנים וחלקם יילים בודדים.

spoop

New member
נדב אתה תאהב את זה../images/Emo45.gif

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/992/236.html ולפני שנתחיל בויכוח-גם אני אהבתי את זה.

spoop

New member
באיזה מובן?

של להתגייס? אפשר להציל חיים גם במד"א,או תמיכה נפשית לאנשים במצוקה.

במד"א

יש שלוש תפקידים של מצילי חיים: נהג ובש פארמדיק את לא יכולה להיות אף אחד מהם בשירות לאומי. בתמיכה נפשית לאנשים במצוקה יש הרבה מתנדבים, לעומת זאת בצה"ל יש יותר מדי משתמטים.

spoop

New member
נו נדב מה הקטע להתכווח

לא כולם יכולים להיות לוחמים. אני אשתדל לתרום למדינה כמה שאני יכולה,אנ מבטיחה לך.

למה?

כי את מדברת על כמה שאת אוהבת את מה שעשתה הגיבורה, אבל את לא מסוגלת לעשות משהו בעצמך. ואני לא מתכוון ללוחמה, אני מתכוון ללבוש מדים ולשרת את המדינה כמו כל אזרחית נאמנה.

spoop

New member
היא עשתה את זה בלי קשר למדים

יכול להיות חייל או שוטר שיפחד לסכן את עצמו בשביל אחרים,ואזרח פשוט שיהיה מוכן. ברור שאהבתי את מה שהיא עשתה! "כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא"

נכון, היא עשתה את זה כי היא גיבורה

והיא לבשה מדי לוחמת כי היא גיבורה. אל תגידי לי כמה את אוהבת את מה שהיא עשתה, כל עוד את לא מוכנה אפילו להתגייס כג'ובניקית.

spoop

New member
אתה קטנוני

אמרתי לך כבר שב"ה אני אעשה מה שאני אוכל למען המדינה. וזה לא חייב להיות במסגרת השירות לאומי,אתה יודע...

spoop

New member
אתה קטנוני כי הפכת שרשור תמים

על טוב לב של אנשים,לויכוח למה להתגייס ולמה לא.

spoop

New member
די נדב../images/Emo24.gif

מה העניין? ויכוחים על גיוס יום אחר... בוא נשמור על אוירה טובה בערב ראש השנה!

למעלה