עזבו אתכם מהכל

חיבוק?

אין לכם איסור נגיעה?
בקיצור אם את לא רוצה ויכוח על גיוס, אל תדברי בכזאת צביעות על השוטרת הגיבורה.

spoop

New member
חחח איסור נגיעה

תמיד חילונים ששומעים שאני דתייה צוחקים על האיסור נגיעה. אני לא צבועה! בכלל לא התייחסתי למדים,היחס היה להצלת החיים בלבד.

spoop

New member
לא מצחיק../images/Emo69.gif

ומה אני לא מבינה? אתה סתם מתפלסף... אתה חושב שאני בתור בחורה דתייה,חושבת על זה השוטרת לובשת מכנסיים,ברגע שאני קוראת על הצלת חיים? זה בכלל לא עולה לי בראש...אני שמחה שיש אנשים כאלה וזהו.

spoop

New member
זאת הייתה דוגמא...

הבחורה הזאת לא פחות טובה,ואפילו יותר מהרבה דתיים שאני מכירה. וזאת לא צביעות...נשבעת לך שלא.

דוגמא למה?

אני בכלל לא דיברתי על צניעות. וזה ברור שהיא טובה יותר מהרבה אנשים. דיברתי על זה שאת כל כך שמחה על תרומה כזאת, אבל את לא מוכנה לקום ולעשות משהו בעצמך. תעני לי על דבר אחד, יש לך צו ראשון השנה, מה את אומרת להם?

spoop

New member
אני אלך להצהיר אני חושבת...

וביי הלכתי לאכול משהו.

spoop

New member
וכתבתי בה בפירוש:

"ולפני שנתחיל בויכוח-גם אני אהבתי את זה" ידעתי שתמצא איך להתחיל את הויכוח על הגיוס,שמה שרציתי להציג בסה"כ זה את הגבורה של השוטרת.

מה בדיוק את מצפה?

תהיה צבועה וכולם ישתקו לך? בטח שלא רצית ויכוח, רצית להראות כאילו את כל כך נחמדה ומאמינה בתרומה של השוטרת הגיבורה, בלי להתייחס לזה שאת מאמינה בתרומה רק כשאחרים עושים אותה.

spoop

New member
לא ניסיתי להראות שאני נחמדה...

למה אתה תמיד חושב שאני מחפשת מחמאות? הבאתי כתבה על אנשים שתרמו לנזקק,ואז ראיתי את זה וזה חימם לי את הלב,אז שמתי את הכתבה... לא הייתה לי שום כוונה נסתרת כזאת או אחרת...

spoop

New member
למה אתה חושב?

מה אני יכולה לעשות בגילי?(כיתה י"א) בינתיים אני יכולה להתנדב מדי פעם,ולתרום שיש לי. שאני אגיע ל18 אני אראה איך אני יכולה לתרום למדינה.

very dark girl

New member
נו באמת!

מההודעות שלך אפשר לחשוב שרק בצבא תורמים! אני לא רואה כאן שום צביעות, אם לדוגמא הייתה מתפרסמת הודעה על מתנדב שהציל חיים ואנשים היו תומכים במתנדב אך לא מתנדבים, היית אומר שהם צבועים? כל אחד תורם במסגרת המתיאמה לו! וקצת מוזר שדווקא אתה שבד"כ עושה רושם לאחד בעל ראש פתוח שמוכן לקבל את השונה מזלזל בבנות שירות לאומי ובאיסור נגיעה. באמת חבל לפתוח ככה את השנה..

לפתוח ככה את השנה?

זה לא אשמתי שרוב הבנות הדתיות לא מתגייסות. לא רק בצבא תורמים, אבל הצבא קיים לא למען תרומה, אלא למען הגנה על המדינה והחוק, וכל חייל וחייל תורם להגנת המדינה (חוץ מעובדי רס"ר). רוצות לעשות שירות לאומי? שיהיה לכן בכיף, אבל אל תתיימרו לתרום כמו חיילות (ובטח שלא יותר מהן). אין סיבה שהצבא לא יתאים לך, תדייקי- לא מתאים לך ללבוש מדים, לעבוד קשה ובמקרים רבים לישון בבסיס.

very dark girl

New member
סליחה?!

איך אתה מעז לקבוע שלא מתאים לי ללבוש מדים לעבוד קשה ולישון בבסיס?! אני מוכנה למות למען הארץ הזאת! לתת את הכל! ואני באמת חושבת שבקיץ האחרון הוכחתי את זה! תאמין לי שאין הרבה דברים שאני רוצה לעשות כמו שאני רוצה ללכת לצבא אבל יש עם זה בעיות מבחינה דתית, ואני מצטערת אבל בשבילי הדת קודמת להכל. שנה טובה.

למעלה