עזבו אתכם מהכל

זה לא כל כך נכון

תלוי בקב"א שלך. וגם אם אתה מהרוב שכן מכריחים להתגייס לקרבי, זה כי הצבא זקוק ללוחמים.

One Echoe

New member
כן אבל אם יש אחד

(ואני לא מדבר עלי בכלל) שיש לו פרופיל 97 וקב"א מעולה, והוא לא רוצה ללכת לקרבי?

AB17

New member
יש כמה אפשרויות.

ללכת למודיעין,עתודה, תלפיות,קד"צ. וכו' מישהו שאני מכיר(פרופיל 97) הלך אחרי התיכון ל-יג',יד' ללמוד מקצוע ושירת אחרי זה כתומך לחימה, ככה שזאת גם אפשרות.

../images/Emo60.gif נדב תקשיב

אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר ואני מדברת על כל השרשור הזה. יש בנות שתורמות מלא בצבא ואגב לפי נתונים יש מדי בנות בצבא אבל שניה נתעלם מזה. יש בנות שקורעות את עצמן בצבא ויש בנות שקורעות את עצמן בשירות לאומי. למשל אחותי חזרה פעם בשבועיים- שלושה הביתה, היא הייתה בבית הילד אפשהו וכל פעם שהיא חזרה הביתה היא הייתה מתה מעייפות. ותאמין לי שהיא לא תרמה פחות מאשר מבנות שתורמות בצבא ואולי אף יותר. והיא ממש לא היחידה.

One Echoe

New member
אני מציע להתעלם ממנו בקטע

הזה. אני מכיר המון בנות שעושות שירות לאומי ותורמות המון. והן חוזרות רק פעם בשלושה שבועות או חודש הביתה..והן צריכות ליסוע שעתיים כל יום בשביל להגיע למרכזים שהן עובדות בהן. הוא סתם מלא דיעות קדומות, תתעלמו.

../images/Emo60.gif כן אני לא מנסה להצדיק

כמה אנחנו תורמות ובלע בלע בלע אבל מעצבן להתווכח על דברים שאתה יודע בוודאות שהם נכונים אבל לא רוצים להקשיב לך. מה אני אגיד לך זבש"ו.

אני יודע הרבה יותר ממך

לפי איזה נתונים בדיוק? תפסיקו לשקר כשזה נו לכם. הנתונים מריאים בדיוק ההפך- בגלל שפחות ופחות מתגייסים נוצר מצב שיש מחסור בחיילים וגם בחיילות. את יודעת בכלל מה רוב הבנות עושות בצבא שאת מעיזה להשוות בין יילות לבין בנות שירות לאומי? רוב החיילות היו מתות לתנאים שהיו לאחותך. ותפסיקי להשוות בין חיילות גיבורות לבין בנות שירות לאומי פרזיטיות.

../images/Emo60.gif אתה כזה לא צודק

אני רואה את התנאים שיש לחברות של אחותי שהן בצבא לעומת התנאים של אחותי ותאמין לי שהתנאים של אחותי יותר קשיים. ותנאים יותר קשיים לא בהכרח אומרים שהם תורמים יותר.

את "כזה" לא במצב שאת יכולה

לומר לי אם אני צודק או לא. את יודעת איזה תנאים יש לבנות בצבא? ואני לא מדבר על בסיסים פתוחים, כי שם יש גם בנים ככה שאין מקום להשוואה. במקרה הטוב הבנות יוצאות כל שבועיים, כאשר לפעמים משחררים לשישי-שבת כל שבוע. רגילה של כמה ימים יש רק פעם ב-4 חודשים, הן יושנות במיטה כמו אבן, קמות כל יום ב-6 למסדר, כל יום עוברות אימוני ספורט קשים ועוד... לא, העובדה שהתפקידים בצבא שובים יותר מאשר התפקידים בשירות לאומי, אומרת שהחיילות תורמות יותר.

../images/Emo60.gif אתה יודע מה

תמשיך לחשוב שהתרומה היחידה למדינה היא דרך הצבא. ואני אמשיך לא להסכים איתך. ועוד משו לא חסר תפקידים שחיילות חוזרות כל יום הביתה וגם חיילים. לעומת ש"ל. אבל תאמת אתה יכול להמשיך לזלזל אני לא צריכה את הכבוד.

גם בשירות לאומי

יש תפקידים בהם הבנות חוזרות כל יום הביתה. הרבה מתפקידי הקל"ב בצבא זה מסיבות מיוחדות.

למעלה