עזבו את ההיכל, תראו את המלך דוד לביא

מיק101

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איפה הייתי אתמול איפה...תמיד אני מפספסת

אז קיבל אישור מהשב"ס להביא את בנזירי ? פחחחחחחחח...לא פלא שהראש שלו הלך לכיוון הזה...חחח...
תמיד אני בדיליי- לא פייר

juspan

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק נכנסתי להגיד שהוא קורע אותי השבי הזה עם השאלות שלו, במיוחד עם רוחמה (פעם שניה שיוצא לי לראות איתה). כמו שתארת, כאילו שואל על יד וכאילו חחח. כ"כ מזויף איתה ושקוף מה הוא רוצה תכלס, שזה ממש מצחיק כבר. כמו שמדברים לילד או לאיזה מישהו בן 110 לא צלול. "אביבה מקסימה" ( תרגום - יאללה, תעזבי כבר את אביבה, פאסה, ותתחילי ללכלך על אילנה) איך שהוא מחמיא ומחניף לה וכ"כ לא מתעניין בהסברים הטרחנים שלה. בעלך הוא המנהל שלך? (שאל 3 פעמים בטון הכי מתעניין ונדהם שהצליח לגייס
). טוב, חייבים לראות ולשמוע כדי להבין כמה זה פארודי.

רגע רק רגע

Active member
ואיך שכחת את...

"אבל בואי נעזוב את זה... אני רוצה לחזור לנושא הקודם. הכל בסדר בינך לבין אילנה?"

juspan

New member
אין, אלו רגעי הנחת היחידים שנותרו לי מההיכל

השיחות עם שבי המתעניין.
בסוף עם רוחמה, כשביקש ממנה, שידל ממש, שתשיר אופרה או מה שהוא לא אמר שם ואז היא התחילה לזמר לעצמה בשיא הרגש, זה ממש עשה לי פלאשבקים לימים הטובים של חלומות בהקיציס וכל מיני התעללויות בדמויות טראש סטייל אניטה פללי. זה לא יפה, כי באמת רוחמה לא בקצה הזה, אבל זה בכ"ז הזכיר לי

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני קורא ת'תגובה שלך ורואה את פרידמן עם העוויתות שלו (
)

זייפה אותו בצורה נוראית../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כדי לקחת שיר של אחת הזמרות הכי עוצמתיות בעולם כמו כריסטינה אגלירה צריך הרבה יותר מסתם אומץ. אם לא מסוגלים לבצע את השיר ולעמוד בו בכבוד אסור ללכת למקום הזה. בגלל שאין באמת זמר בעולם בסדר גודל של אגילרה, שיכול להגיע לרמת השירה שלה לא צריך ואפילו אסור לו לבחור בשיר שרק יעצים וידגיש את הפער התהומי בינו לבין המקור. לא רק שהיא צרחה את השיר כמו שעושה תמיד היא גם זייפה כל שורה ולא עמדה בכבוד במשימה.

מיק101

New member
והנה המגלומנית השניה - אני הכי טובה!!!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוףברכה

New member
......"כן...ממש....אתה יודע מזה .."אותך.."...

אותך הפך..לנכס...צאןברזל........, ולא רקפת...
...

בוףברכה

New member
שיעשו ריכוז ,....ות'קליפים..ישדרו אחרי1

בד"כ...אם הם משדרים מוזיקה טובה...זה רק...בלילה....

מיק101

New member
טוב נודניק, שוחחתי עכשיו עם קופי-קופרמן אלעד

והוא מוסר לך, שייקח לתשומת לבו את הערותיך נודניק

למעלה