../images/Emo6.gifהיי לקשקשנית שגם לא אוהבת את דוד
לא אהבתי אותו מההתחלה. ניסיתי, בחיי שניסיתי אבל לא הצלחתי. לא מוצאת בו משהו מפיל. לא בנוכחות, לא בשירה ולא בשום פרמטר אחר.
מלי הביאה משו אחר, אולי יותר מדיי ססגוני כזה שלא יודעים מה לעשות איתו - גם בלבוש, גם במראה הכללי, גם בקפיצה לקהל, גם עם הבנות. היה טו מאץ' ולא ידעתי איך לאכול אותה מתחילת העונה ואתמול בכלל. אני חושבת שגם הקהל התקשה לגבי העניין הזה. מה שאני לא מבינה את הקהל הצליח לאכול את מיי ולהביא אותה לגמר ועם מלי הוא התקשה. הייתי בטוחה שהקהל כן יאהב אותה והיא תזכיר לו את מיי.
אני דווקא אוהבת את צמד המסלסלים. בעוד שלידור אתמול לא היה בשיאו רמתי נתן הופעה נדירה כמו תמיד. מבחינתי אי אפשר להתעלם מהרטט ומהריגוש שהוא מעביר. את חגית (אמא'לה היא ממש שלד מהלך. השמלה לא החמיאה לה, כי הבליטה את כל עצמותיה) אני גם מחבבת אז ככה שמבחינתי אפשר לסגור את הגמר עם השלישייה הזאת.
סורי, את רון אנלא אוהבת, תמר זייפנית וצריכה להתבגר וזה יוסיף לה נופך חדש ומרענן לשירה שלה, שעכשיו לא משו (אתמול היה ביצוע מחריד לטעמי). היא בטח לא הייתה צריכה לכוון מעל לפופיק שלה ולבחור שיר, אחד הקלאסיקות הצרפתיות. מה חשבה לעצמה??????? אורטל עדיף שלא אגיב, נוי אני חלוקה לגביו, כי יש לו קול קול ואתמול נתן ביצוע סופני לשיר "אספרה", אבל משו בנוכחות שלו מציק לי ועם הצמד אין לי בעייה.
זהו אני חושבת ששפטתי את כולם