עזבו את ההיכל, תראו את המלך דוד לביא

בוףברכה

New member
זאת ..

את שם בין הכפלים אצל...ביטר... , . ."..בחיי... , ניטפלת..
...ט'נקס..על ..ה-
..לקופ...., אין עליך שאת מתחילה להפעיל..ת'
במוח...

מיק101

New member
מתה על הרוך בתוך הקפלים של ביטר

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

רגע רק רגע

Active member
באוירת ההיכל...

אני מאוד אוהב את בוף, FIX בפי חבריו, והוא ענק בתגובות ובציורים שלו. הוא הגדול מכולם והוא יודע את זה. ואני גם אמרתי לו את זה... אבל הפעם הוא שכח משהו. היו חסרות לי הרגלים של ביטר (
)

מיק101

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא יפה להלבין פני חבריך ברבים

אפילו רב אלבז אמר

בוףברכה

New member
הוא...

סתם..מקנא..., אני יודע שאתה..מקנא... , שלי יצא לעשות (באייקון)את אבי ביטר..השמן ולך לא... חכה חכה..השבוע יש לך חסינות..והמישפחה באה לבקר אותך... אל תדאג...אבל רציתי להגיד לך רק דבר 1.. ..אז ..ת'שומע...אני..יש לי להגיד..רק דבר..1.. ..שאתה כמו..אשת פוטיפור.....אייקון הבא אתה מקבל- 2 , 2 -----> * * נקודות.. ו..ו...תגיד.. ..'תה יכול להביא לי את השיר "אהבתיה..לבצע?..
לא יודע לא הולך לי עם ביטר..אז אני הולך על הפשוט..

רגע רק רגע

Active member
נסיון

טולדנו,שמע נה אני אומר לך. אני הזמר מס' 1 במדינה!
רוצה לאכול משהו קטן?

רגע רק רגע

Active member
שבי (מיק ../images/Emo8.gif), אתה מבין...

פה לא מפרגנים. זאת הבעיה פה. אין פרגון. שמור לי ואשמור לך... זה לא רציני כל העסק הזה... חכה חכה, FIX, בציור הבא אתה מקבל אצלי דוֹ (במבטא צפרתי כבד). אבל אני לא רוצה להיכנס לכל הדבר הזה...זה לא לרמה שלי כל מה שקורה פה... אני אין לי קבוצה... אבל יש פה קבוצות... אני נותן ניקוד מקצועי, לפי מה שאני שומע...

רגע רק רגע

Active member
צריך להוציא על דיסק בנפרד...

את אבי ביטר "רוצח" את - "ככה את רצית אותי" חחח כל פעם שמראים ת'קליף הזה... אני נקרע בקטע שמראים את אדם מתגלגל מצחוק
ואיך אבי ביטר אומר בסוף השיר - "העיקר את הריקוד אני יודע" חחחחחחחחחח

מיק101

New member
יואו גם אני נקרעת, יותר נכון רצה לקחת../images/Emo184.gif

כשהוא שר את זה

בוףברכה

New member
קשה..לך לפרגן לאילנה...מה יש...?..

תשמחי בשימחתה....בגלל אנשים כמוך..ההצבעה הגלויה...קרסה....

מיק101

New member
איזה "שימחתה" השמחה היחידה שיש לאילנה-פוטיפר

היא שמחה לאיד...... האם ראית במקרה איך הגיבה לתמר מכוכב נולד, ששרה (לא עלינו) שיר בצרפתית?

בוףברכה

New member
טוב...אילנה...היא.."..שאנסיונרת...של

1..in......Alife.... , היא רגישה..ל.."שפת אם.., שלה..
לא יצא לי לראות...ת'ביצוע של תמר..ולא את של אילנה.... פיספסתי..היום שעות שידור..

מיק101

New member
אז אני אספר לך, תמר, שהיא בחורה יפה וחמודה

שרה היום בצרפתית, שזה אומר הלכה לרעות בשדות זרים של השאנסיונרית והשאנסיונרית תפסה את המצח, סיננה משהו בין הסיליקונים, קמה והלכה ואני אומרת, יאללה עופי אילנה תמר ילדונת בת 16 שרה יפה, תפרגני...או לחילופין - פשוט תסתמי

בוףברכה

New member
היא קמה.. כנראה...בדיוק..

מיהרה..לגהץ לבני...חולצה.....
...(לראיון... אילנה..ממזרה..גם קנאית... מוחצנת בריבוע... מתאים לה מנומר...

למעלה