זה פועל רק באקספלורר
ט טלית נודדת New member 4/5/10 #63 ניסיון שלישי... דפדפן אקספלורר, עם e כחולה בפינה למעלה. אגב, את זו שאמורה הייתה להיות מהדור שנולד עם כבל USB בפה.
ניסיון שלישי... דפדפן אקספלורר, עם e כחולה בפינה למעלה. אגב, את זו שאמורה הייתה להיות מהדור שנולד עם כבל USB בפה.
ר רעוּת New member 4/5/10 #51 אמגגג כל הלסביות ירדפו אחריי עם דילדו ../images/Emo7.gif. אבל זה לא מפחיד כמו זין של קיפוד .
ר רעוּת New member 4/5/10 #55 זה יותר מפחיד מיהוא ירון ../images/Emo7.gif יהיו לי סיוטים בלילה מזל שלא נשאר ממנו הרבה .
M Marlene G New member 4/5/10 #68 הגיע הזמן לעבור לצד של הטובות ולצעוד עם דגל אדום אהא-דום! כלומר.. אההה.. דגל - ! ~למה זה מנווט לדף שגיאה כל הזמן?!?זה כבר ניסיון שלישי - לו האמנתי בגורל הייתי חושבת שאחת-אפס לרעות. מזל שאני לא ~
הגיע הזמן לעבור לצד של הטובות ולצעוד עם דגל אדום אהא-דום! כלומר.. אההה.. דגל - ! ~למה זה מנווט לדף שגיאה כל הזמן?!?זה כבר ניסיון שלישי - לו האמנתי בגורל הייתי חושבת שאחת-אפס לרעות. מזל שאני לא ~
M Marlene G New member 4/5/10 #80 ../images/Emo45.gifנקבל אותך בזרעות פתוחות ו../images/Emo213.gif צבעוניים
ר רעוּת New member 4/5/10 #82 אני בספק ../images/Emo7.gif אף פעם לא התחילה איתי בת../images/Emo7.gif ואני לא מבינה למה, דווקא יש לי ציצים יפים
אני בספק ../images/Emo7.gif אף פעם לא התחילה איתי בת../images/Emo7.gif ואני לא מבינה למה, דווקא יש לי ציצים יפים
ה הדר 0 New member 4/5/10 #88 ../images/Emo68.gif דווקא איתי התחילה פעם מישהי אחרי הופעה של רונה... אני חייבת להגיד שהרעיון קסם לי אבל מהר מאוד התפכחתי והבנתי שזאת לא אני |סנוב|
../images/Emo68.gif דווקא איתי התחילה פעם מישהי אחרי הופעה של רונה... אני חייבת להגיד שהרעיון קסם לי אבל מהר מאוד התפכחתי והבנתי שזאת לא אני |סנוב|