זה בסדר, אנחנו סובלניות לסטרייטיות
ד דידושקע New member 4/5/10 #125 ../images/Emo45.gif!! אמנם מתוסכלות, אבל עדיין סטרייטיות. למרות שנמאס לי מבנים. איכס בנים. וגם נמאס לי מבנות. באמת, אני שונאת בנות. גועל נפש. אני לא אוהבת אנשים
../images/Emo45.gif!! אמנם מתוסכלות, אבל עדיין סטרייטיות. למרות שנמאס לי מבנים. איכס בנים. וגם נמאס לי מבנות. באמת, אני שונאת בנות. גועל נפש. אני לא אוהבת אנשים
ה הדר 0 New member 5/5/10 #176 כל כך מבינה אותך..... אנחנו אוהבים אותך עדי... בקבוצת תמיכה ללסביות אומרים "אנחנו אהבות אותך עדי"? זב נשמע כל כך גיי
כל כך מבינה אותך..... אנחנו אוהבים אותך עדי... בקבוצת תמיכה ללסביות אומרים "אנחנו אהבות אותך עדי"? זב נשמע כל כך גיי
ד דידושקע New member 6/5/10 #181 חח זה באמת קצת בעייתי אבל לא אכפת לי, מצידי שגם בנות יאהבו אותי אני פשוט לא אחזיר אהבה
R ROTEM30035 New member 4/5/10 #81 רונה נקרעה מצחוק בכלל, החיילות האלה היו נראות גמורות שם. אין ספק שזו לא שעה טובה לרדיו
ה הדר 0 New member 4/5/10 #89 זו רק אני או שציפורי לילה מתפייטות בנושא 1 במאי הרבה יותר מרדים משירי ערש?...
ה הדר 0 New member 4/5/10 #98 חחחחחחחחח שמעת מה היא אמרה?? היא שאלה את ניסים באיזה צד הוא "אני מקווה שאתה בצד של הטובים" אולי היא בכל זאת קוראת פה ואולי זה רמז שאנחנו צריכות לעבור לצד של הטובות (אני עושה פה קישורים מטורפים שימי לב)
חחחחחחחחח שמעת מה היא אמרה?? היא שאלה את ניסים באיזה צד הוא "אני מקווה שאתה בצד של הטובים" אולי היא בכל זאת קוראת פה ואולי זה רמז שאנחנו צריכות לעבור לצד של הטובות (אני עושה פה קישורים מטורפים שימי לב)
ר רעוּת New member 4/5/10 #100 אם היא קוראת פה, אני חושבת שהיינו צריכות לעבור לצד של השותקי כבר לפני כמה הודעות
R ROTEM30035 New member 4/5/10 #96 זה רק אני או ש... זו הפעם השנייה שהם משמיעים מתוך ההופעה החיה בג'וז ולוז? מי אמר קידום אמנים? וברור שעם יהודית קשה יותר להירדם (שלושה מתרוממים זה הרבה יותר שמח משניים)
זה רק אני או ש... זו הפעם השנייה שהם משמיעים מתוך ההופעה החיה בג'וז ולוז? מי אמר קידום אמנים? וברור שעם יהודית קשה יותר להירדם (שלושה מתרוממים זה הרבה יותר שמח משניים)