עזרה במציאת תווים- my prison by the sea

הדר 0

New member
לגמרי, אני גם חשבתי על העניין

ציפורי לילה מתרוממות זו בהחלט הכותרת החדשה לתכנית :) יהודית מדברת בצורה מרתקת ואימהית להפליא

רעוּת

New member
מה הסיפור עם לא לשים שירים של רונה ../images/Emo46.gif

כאילו, שבוע שעבר לא שמו את הקול שקורא לי או את מיהו המילל ברוח, והיום לא את סנונית
מה נסגר עם החוסר קידום עצמי הזה

רעוּת

New member
ממש צעד שיווקי חכם ../images/Emo46.gif לקדם את מי שכבר לא

ייצא לו מזה כלום יותר

הדר 0

New member
לואן גוך זה הולך יופי....

וגם למייקל ג'קסון, ואלביס פרסלי, ומרלין מונרו ועוד ועוד................ תמיד יהייה מישהו שירוויח מהעניין

Marlene G

New member
אותה מחשבה בדיוק חלפה גם בראשי,

הן מלחיצות אותי
ודווקא אני בעד לא "לבזבז" את השירונה על שירים שמוכרים לנו מדי. (מה הסיכוי שבתוכנית הבאה - על יורדי-ים, כפי שסיפרו לנו - יהיה שידור חוזר ל"שיר ספנים" שהיא ביצעה כשהתארחה אי-פעם אצל ארז טל וקרן פלס, רק בלי הליווי האיום של קרן פלס??)

נודלסית

New member
משום מה

חשבתי שזה מתחיל בשתיים, לא נגמר. אז פתחתי לי עכשיו בכיף את גלצ לייב, וראיתי את רונה הולכת. א-י-ז-ה ב-א-ס-ה.

באיחור

אני מבינה שכולן כתבו תוך כדי צפייה. לי זה הרס את כול הקסם, אז הסתפקתי באודיו, חוץ מזה המצלמה שלהם מחורבנת. אחלה תוכנית הייתה וגם מאוד מבדרת (ציפורי לילה מתרוממות). לא נשכח את גו'ני. שמאל משאל שמאל

ROTEM30035

New member
אני מסכימה

צריך לראות פעם אחת בוידאו בשביל הפרוטוקול, את התוכניות הבאות אשמע ברכב.

misheani

New member
ידעתי, באמת יש הקלטה של "לילה לילה"

מציפורי לילה מ2008 (הקלטה אצלי, בין היתר)

ROTEM30035

New member
כן, יש גם את שיר הספנים

והילד הכי קטן בכיתה. ועוד מ-2007 את הפרש המהורהר ובאמונה עיוורת.

ROTEM30035

New member
הוא שלה וודאי

הוא פשוט קיים בהקלטה מצפורי לילה ב-2007. (איבדתי את הקונטקסט המקורי של השרשור)

chen1litvak

New member
נראה לי שאתן מדברות על דברים שונים

כאילו, שהיא מדברת על זה שהיא יכולה להביא לך את התווים של השיר עצמו ואת מדברת על התווים של הליין עצמו של הבס בשיר זה לפחות מה שהצלחתי להבין ואם היו לי שירים על המחשב הייתי מנסה, או מכריחה את הגיטריסטית שלי שמוציאה לי את הליינים שלי כשאני מתעצלת

mammal

New member
אם יהיה מספיק זמן מחר

אוציא את התווים של הבס (למי הם מיועדים?) זה רסיטל בתיכון? אין תלמידים מוכשרים שירתמו למשימה?

למעלה