עזרתכם מתבקשת

Moondust

New member
../images/Emo124.gif פיף ותלתול../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פיף ותלתול, שני חברים טובים או או או הם כשני שובבים, שונאים ואוהבים, להזיק להצחיק מקווים. בלילה גם ביום, צצים בכל מקום נעלמים פתאום. פיף ותלתול, שוב יחד וממול שוב הם רבים, שונאים ואוהבים שוב הם כאן עם עוד תעלול אלה הם פיף ותלתול. פיף ותלתול, פיף פאף פוף, יחד ממול, הזוג הכי מושלם בכל העולם! הסדרה הגאונית ביותר ששודרה בערוץ אחד לפני שנים ונעלמה לה לבלי שוב. למזלי יש לי את כל הפרקים מוקלטים. מישהו זוכר אותם? את החתול והכלב שהולכים מכות כל פרק אבל אוהבים אחד את השני הכי בעולם? פיף, הכלב החום והגאון. תלתול, החתול המצחיק עם הפלסטר. ה"בוס", השועל הגנב הערמומי. קטנצ'יק, גורילה טיפשה ובסך הכול טובת לב. גרשון, מנהל הבנק המעצבן. השוטר הטמבל והפרופסור המטורף. נראה כאילו אף אחד לא מכיר אותם! בבקשה תגידו לי שהאנשים פה מכירים את הסדרה המתוקה הזו... יוחזרו פיף ותלתול לאלתר!

Silver Fox

New member
אני מכירה...../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif|חן|

ואכן, יוחזרו החתול והכלב הגאונים ביותר בכל היקום לאלתר!

אם יש לכם תמונות נוספות של הסדרה

תעלו אני ולאקי נכניס לגרליות אני זוכר אותם יש לי איפשהו בבית תמונה שלהם:)

Moondust

New member
עוד פיף../images/Emo41.gif

מה זה אמור להביע? אף אחד לא זוכר? לא מכיר! בורים ועמי טלוויזיה חינוכית!

עזרתכם מתבקשת

זה שירשור סדרות שאני זוכר כל אחד ירשום את הסדרות שהוא זוכר בשירשור הזה המטרה שכל אחד ירשום רק שמות של סדרות שהוא זוכר כרגע אני פותח עכשיו גלריות וכל הלילה אני אשב כאן ואעלה תמונות אז בבקשה שמות:)

haunter

New member
אני בספק אם מישהו זוכר, אבל

פעם היתה סדרה מצוירת של בערך 5 דקות ששודרה מדי פעם בערוץ 2, על איזה אחד בלונדיני עם בלורית ועם שם מוזר, ויש לו חבר חנון... זה היה די מצחיק. אני לא בטוח איך קראו לזה. מישהו זוכר?

Aqua Sheep

New member
אני חושבת שאתה מדבר על..

ג'וני בראבו...בלונדיני עם בלורית וחבר חנון...זה מתאים לתיאור... אבל זה שודר בערוץ 6 וזה ארך בערך חצי שעה...אץ אני לאיודעת אם זה זה...

haunter

New member
וואלה זה מתאים בדיוק לתיאור ../images/Emo67.gif

וזה גם בערך 5 דקות אם מסתכלים על כל פרק בנפרד. אבל זה לא ממש שודר פעם, זה היה לפני שבוע בערך בערוץ 6

Mycroft

New member
מה בקשר למנו?

זה היה 5 דקות בערוץ הילדים מדי פעם...

haunter

New member
בדיוק!

מנו! עכשיו נזכרתי! אבל זה לא היה בערוץ 2? היתי בטוח שראיתי את זה לפני שהיו לי כבלים

Mycroft

New member
אולי זה שודר בשניהם

אני כמעט בטוח שזה שודר בערוץ הילדים...

החנון במקרה הוא זקן לבן מהלך?

אמ...... זכור לי משהו על ילד מטומטם וזקן שהוא בעצם בלורית שיער לבנה מהלכת... ואנשים- נזכרתי!!! נילוס איש החלומות
אוף... הסדרה התחילה לקבל עלילה עם פזיז... מישהו יודע מה קורה בסוף? הם גררו את כל הסיפור אבל מה קורה בסוף? וגם וגם-דני שובבני, ו.. ו... אווווף שכחתי >_< נזכרתי שבמשהו אבל ברח ;-; ;-

למעלה