המעופפים הנועזים!../images/Emo80.gif
*מקרון 1, *גברת פילפלת (אני אישה קטנה מאווד ושמי פילפלת..יש לי כפית קסמים קטנה...) *אבירי האור הקסום (אבירי האור הקסום...אבירי האור הקסוםםםםם) *נעלולי פלא (כשאתם יוצאים לדרככם, שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל יש סוד ...) *בולי איש השלג (בלילה קסום, ליל חורף קר עשה הירח מעשה קסמים...) * רכבת ההפתעות (ובאים נוסעים, אל תהחנה! אין להם כרטיסים רק, ריקוד ומנגינה...) *שאלתיאל קוואק (אני עף ויודע גם לקפוץ! שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז...) * המעופפים הנועזים (פה מאחוריי ההר, בתוך יער די מוזר..מעופפים הנועזים) *הקטקטים (בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק...) * פיטר פן (פיטר פן שרוצה להיות רק ילד, זמן חולף והוא אינו גדל!) *ארתור (בכל יום אתה פוגש חבר! דומה לך וקצת אחר! כל אחד הוא מיוחד...) * טוב טוב הגמד! (זהו טוב טוב!!!!! גמד _____ [ לא זוכרת] ומיוחד.....) * המופע של לולו (בואו תסתכלו על לולו, ילדה נמשים היא בדרך כלל עושה מה שאנו לא מרשים) * המומינים (שלום וברכה, ניפרד במשחה, המומיייניייםםם) * הדרדסים (לפני הרבה הרבה שנים, בתוך יער עבות, חיו יצורים כחולים, קטנטנים...) *נילס הולגרסון (הוא נילס בוא נעוף אל האור...) * פינוקיו (סבא ג'פטו אותי בנה, בובת צעצוע עם נשמה...) * הדבורה מאיה! (וווו מממייייי היא הדבורה החביבה זו מאיייההה) * רוני וליטל (רוני וליטל חולמים בלילה! רוני וליטל!) * בלינקי ופינקי (יום אחד קיבלתי חבילה, ששקעה בים לפניי 30 שנה...) * בלינקי ביל (היי היי! בלינקי ביל ! דוב קואלה לא רגיל! זריז כמו תן, חזק כמו פיל) * היי בינבה (בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון...בובי בובי...) *פוקימון (ונתפוס את כולם ! פוקימון!) *תיאודור החמווווורררר (בבקשה תגידו שראיתם ואתם זוכרייים!!!) (תיאודוווררר החמווורר..אף קטן, זנב שחור...) * מוש השור (מוש השור עובד וטוב לו, מוש מוש מוש מוש...הפתעות רבות צפויות לו...) ויש עוד מלא, אבל רציתי מספר עגול, או בערך עגול, ויש כאן 25...