כי אהבתי מאוד, "אבא בונה!" ( אבא בונה בשעת סיפור מוצא מקום מיוחד.... הוא מושיב כך את כולנו תלת שמשיה אחתת....שהוא מתחיל רק לספר את ליבנו הוא שובר....זו שעה גדולה...)
אתה זוכר את בלינקי ופינקי?! יאי!!! ^_________^ אני בת ה14 היחידה שאני מכירה שבכלל זוכרת!!! הפזמון כל הזמן צץ לי בראש "בלינקי ופינקי מאוד חמודים, אותם אשמור בסוד מין ההורים, אני והם ביחד נהנים, ומשחקים במחבואים" ^^ אבל זה הכל
חוץ מזה שבלינקי ידע לעשות חורים ולהתחבא בתוכם, ועל ילד עם סבתא שלו... ^^' רוני וליטל... זה הילדים עם המיטות? ^^' אני זוכרת ממש במעורפל סדרה כזאת עם ילדים על מיטות ואיזה יצור מוזר רודף אחריהם...
אני זוכרת שמתתי על הסדרה הזאת, אבל שכחתי לגמרי ;-; זה היה משודר בערוץ 2 פעם בשבת ב"בוקר של כיף". נאם, מישהו זוכר? רשימה של - תיזכרו אנשים!!!!!!!!!!!- -פלפלת -בלינקי ופינקי -קופידו!!! (אהההההה!!! נזכרתי ^o^) "קופידו או או או קופידו!!!!" למות על קופידו המאמא!!! *-* -ברבאבא (לא זוכרת, אבל מזכירה למי שכן הכיר...) -בינבה -פינוקיו (גם היפני וגם עם השיער הכחול- מישהו זוכר את זה עם השיער הכחול? ^^ אהבתי את זה) -עליסה בארץ הפלאות (לא ראיתי, כי לא היה לי 6 בזמנו... -_-) -נשים קטנות!!! היה את זה במצויר ^^ אני בקושי זוכרת, רק כמה תמונות מעורפלות, אבל אמא שלי ואחותי היו מתות לראות את זה ^^ -הבית המעופף!!! זה בערוץ METV זה עדיין משודר ^^ (משהו על הנצרות וישו
) -התאומים (נוווווווו אלה עם המיטות והיצור המוזר שרודף אחריהם, אני בקושי זוכרת... -_-) -קפטן פלאנט, אני בקושי זוכרת, אבל אחותי הורידה את השיר פתיחה
זה כל מה שהיא מצאה בקאזאא... (היא מצאה את השיר פתיחה גם בקובץ ווידאו ^-^) -מוש השור - בת הים הקטנה (מרינה >_< לא אריאל)
היתה פעם סדרה בשם 'אי הדובים', חמודה למדי... מישהו ראה? עם הדוב שעף בכדור פורח עם חבר שלו הארנב... וחוצמזה אני גם זוכרת את עמיקו, את ניץ נץ (אבל זה היה משולב עם רקע אמיתי ככה שזה לא ממש מצויר...) את נילס הולגרסון... כל מה ששודר אי פעם בערוץ 1.
במשך שנים כבר אני מחפש את השם של הסדרה הזאת ולא מצאתי. תודה. היה שם גם איזה מדען חוץ מהדובי והארנב, לא? והם לא טסו בכדור פורח אלא במין רחפת כזאת. בכל מקרה מצאתי עוד משהו: כוח תפוח.
אתה בטח מדבר על סדרה אחרת. אי הדובים היה על דוב קוטב (עם מסכת זורו) שגידלו אותו ארנבים ואז הוא יצא עם "אחיו" הארנב בכדור פורח לחפש את ההורים שלו. היה להם גם שדון ירקרק בתוך בקבוק, וציפור מגניבה (ציפור הסערה) שהייתה הופכת למיליון ציפורים אם היו מעצבנים אותה.
ממ..סדרה מצויירת על קופידון אחד.. שהיה גורם לאנשים להתאהב,או משהו כזה.. והוא היה גר נראה לי עם שני ילדים,או שני אנשים. והיתה גם איתו ממ..ידידה שלו,שהיא גם קופידון כזאת.. לא יודעת ממש,אבל אני זוכרת קופידון.. וזה היה דבר כזה חמוד *_*