עזרתכם מתבקשת

frodo1

New member
הרפתקאות ג'קי צ'אן!!!!!!!

החתולים הסמוראים, סמוראי ג'ק, דובוני אכפת לי (לצערי אני זוכר ששידרו את זה
), אקסמן, אקסמן אבולושן, היה פעם איזה תוכנית על חבורת ילדים שחיים בזבל שאני לא זוכר איך קרא לה, סאות'פארק, משפחת סימפסון, הרובוטריקים, אופנוברים ממאדים, צבי הנינג'ה, היתה פעם סדרה על שלושה כוכבי ספורט: כוכב הוקי, כוכב פוטבול וכוכב כדורסל ואני לא זוכר איך קראו לזה, ניצי הכסף, מבוכים ודרקונים (זה היה טוב), ספיידרמן, ספיידרמן ללא גבולות, ספיידרמן משנות השבעים, סופרמן, בטמן וזהו.

Moondust

New member
אין בעיה!../images/Emo41.gif

(ההדגשים הם לסדרות שולטות במיוחד) פיף ותלתול אי הדובים הקוסם מארץ עוץ נעלולים בינבה נילס הולגרסון הלב החתולים הסמוראים טאו טאו שאלתיאל קוואק קלימרו גברת פלפלת המעופפים הנועזים בבאי טוב טוב הגמד קטקטים אליס בארץ הפלאות פיטר פן לוני טונס + טייני טונס מומינים בננות בפיג'מות Moondreamers (בעברית קראו לזה "ילדי החלומות") פינוקיו (שנאתי את זה) רכבת ההפתעות המלך בבר (הפרק הראשון היה סוחט דמעות) דרדסים הסייח הכסוף

Moondust

New member
וכמובן../images/Emo41.gif

הייתה סדרה חמודה שאני לא זוכרת את שמה. היה בה חייזר סגול שהזנב שלו היה מעיף אותו כמו הליקופטר. היה לו גם שעון כזה עם איזה מדען מטורף בתוכו, והוא כל הזמן היה אומר "נפטון ויופיטר!" מישהו זוכר את השם? וחוץ מזה: עמיקו ("רק חבר שלכם ולא יותר! וזאת האמת לאמיתה, חברים!) ניצנץ 1, השואב אבק ("נטייל עם ניץ-נץ, ניץ-נץ") ניצנץ 2, החייזר הצהוב (שהייתה לו כוכבית מחמד שהופכת לחללית, ותג כחול מדבר)

Moondust

New member
ויש גם../images/Emo41.gif

אלף ואחת אמריקות. "פנים רבות לאמריקה, אז נגלה את אמריקה, עם כריס ולון הכלב נצא לשם..."

מייאו ^-^

אני עכשיו עברתי על הרשימה של סדרות שניפון אנימיישן הוציאו- אתם יודעים כמה סדרות שלהם אנחנו מכירים 0-0 טוב, לא שמתי שם על כל תמונה, אז אני פשוט אשים תמונה ואתם תכירו ^^

Shai Felton

New member
אמממ...../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

למישהו יש תמונות מהסדרה המצוירת של "האסופית"? ממש אהבתי את זה!
וגם את הספר.

כנס לאתר שלי ^.^

הכנתי אתר של 2 שניות (הכנתי אותו ממש בצ'יק אז הוא לא מושקע) ויש שם תמונה אחת של כל סדרה שמצאתי שלא שמו בפורום (זאתאומרת, סדרות ששמו תמונות שלהן בפורום לא נמצאות)

Shai Felton

New member
אחלה תמונות../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

יש לך עוד מחבורת הצב המעופף? ואת מוגלי אהבתי בטירוף
חחח.... והתמונה של הפוני הקטן לא עולה

עוד כמה סדרות

פליקס החתול כוח תפוח (נראה לי אמרתי את זה כבר אבל לא נורא). אגב, חוץ מטוב טוב הגמד הייתה עוד סדרה על גמד, נראה לי גם עם אותן מפלצות. טוב טוב היה רופא אבל הגמד השני היה שופט או עורך דין או משהו כזה. נראה לי קראו לו דין דין ולסדרה דין דין השופט או משהו כזה. אתם זוכרים את זה?

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

את טוב טוב הגמד יש עוד לפעמים בערוץ 6

Miss Pigmelion

New member
אממ..קישור לגלריה של|מיעו|

סדרות ישנות: http://www.televizia.net/popup/PhotoAlbum.asp

הממ מישהו זוכר את...

הזיפטונים זה היה סידרה שמלכלכים בה כול הזמן באשפה מישהו זוכר?... הנה תמונה....

Silver Fox

New member
מישהו זוכר את הקטר הכחול?!../images/Emo82.gif|חן|

הקטר הזה שאמר כל הזמן "כן אצליח, כן אצליח"... הכחול החמוד... נו, איך קראו לסידרה הזאת?!

Lyosub

New member
יש עוד מספר סדרות

כמו חתולי הרעם, קיד ווידאו (להקת פופ שנשאבת לעולם מצוייר ונלחמת בעזרת מוזיקה ברשע אדון-מדון), ניצי הכסף, חלוצי החלל, G-Force (חבורה של 5 אנשים שמתלבשים כמו ציפורים ומצילים את העולם), העדשאים (סידרת חובה בחופש הגדול בתקופת הערוץ הראשון) וכמובן ערי הזהב הנסתרות. כל ההודעות בפורום גורמות לי להרגיש ממש זקן.

פיף ותלתווווווווווווול בוודאי ../images/Emo96.gif

שזוכר הייתה לי פעם קלטת של זה שהם על האי האבוד עם האונייה ושהם עושים פיקניק ומאז יש לי אובססיה לדומדמניות אני זוכר את דנבר
הדינוזאור האחרון ואת נמנמנמ... מוש השור, גברת פלפלת, נעלולי פלא, ו...זהו
(לבנתיים
)

אוווו וגם רכבת ההפתעות../images/Emo96.gif

ובאים נוסעים אל התחנה,,, אין להם כרטיסים, רק ריקוד ומנגינההה. צ'יקיצ'יקיצ'ק, צ'יקיצ'יקיצ'ק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם נוסעים.

למעלה