בעצם כן יש לי להגיד לך
לא איכפת לי מי את או אתה אבל העובדה, שמרגיזה אותך כל תגובה נכתבת ומנוגדת לשלך, מוכיחה לי מי את. אולי משהו מקורב מאוד אליו וזה לגיטימי ועם כל הצער זו דעתי . ואולי את/ה משהו רדוד שלא מסוגל לקבל תגובות של אחרים שלא מתאימים לרצונותיו (תינוק כתבתי? אז הנה). אילו רציתי תשומי, הייתי כותבת דעות חיוביות על שי כי כל הפורום לא מת עליו שדווקא הוא קצת יותר חכם למרות שלא מצליח לו לשחק והוא קצת יותר זקוק מיוסי לניצחון, זו דעתי ולא אפרש כי בין לא תביני. אבל כדי לקבל תשומי הייתי עושה זאת כי הרי הפורום כאן פרט ליוסי, מלא שיטנה....יכולתי לתפוס את אחד המבוזים כאן ולהגיב נגד, שים או שימי לב איך תוקפים אותי על דעתי שהינה איתנה כסלע על יוסי, ואיך מתמוגגים על נפילתו של ערן למרות שאיש לא מכיר אותו, בושה וחרפה, מייחלים לבחור צעיר לעוף ממקום עבודתו, כך את אוהבת? שילכו אחרי ליבך כי יוסי עושה שטויות על המסך? למה אני צריכה לנסות להבין אתמול שעה על איזה פיקאנים הבחור מדבר וחשבתי שמשהו נדפק לי בהבנה עד שקלטתי שהוא לא בסדר ולא אני ? את זה לא העזתי להגיד אבל כשמוציאים דברים מהקשרם אני עונה. למה לחברים כאן מותר להגיד מילים לא יפות על וונסה, ונעמה (היא לרמתכם לא?) וצבר ורננין וכשמשהו מגיב שיוסי לא לטעמו אתם כולכם מתרעמים? אם היה צריך להביע רק חיובי על יוסי, היידה, הגישו בקשת פורום ברכות ומחמאות שיגיבו ליוסי רק חיובי ומי שלא, שילך מהפורום, יש תגובות כאן מקוממות לא פחות וכל הלא נחמדים והאובססיביים ליוסי שותקים, זאת רמה? לא!