עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

droriko

New member
לא יודע מה איתך

אני לא הייתי לוקח עצות ממישהו שהועמד להדחה 3 פעמים ברצף (ובפעם הרביעית לא הועמד רק כי המתחרים יודעים שבבית רוצים שישאר כי אוהבים לצחוק עליו)

יNOT

New member
מצד אחד עצוב אבל נכון

ומצד שני זה באמת רק משחק.

יNOT

New member
לעת עתה זה נראה נכון

בתקווה שזה ייתברר כטעות, לא שיש לי משהו נגדו, פשוט אני רוצה לראות אם התוכנית שורדת בלעדיו.

rosedal

New member
את מחפשת צומי עם כל הירידות שלך על יוסי??

קפרי

New member
לא אתייחס להערה המטופשת שלך, אילו רציתי

תשומי (להזכירך שיש לי אובר ואני מנפה), יש מלא פורומים שיתנו לי במה (כמו פורום אוטוקאד למשל?). כואב לך שיש המביעים תגובה שונה? את קטנונית!!!!!!!!!!!!

קפרי

New member
בעצם כן יש לי להגיד לך

לא איכפת לי מי את או אתה אבל העובדה, שמרגיזה אותך כל תגובה נכתבת ומנוגדת לשלך, מוכיחה לי מי את. אולי משהו מקורב מאוד אליו וזה לגיטימי ועם כל הצער זו דעתי . ואולי את/ה משהו רדוד שלא מסוגל לקבל תגובות של אחרים שלא מתאימים לרצונותיו (תינוק כתבתי? אז הנה). אילו רציתי תשומי, הייתי כותבת דעות חיוביות על שי כי כל הפורום לא מת עליו שדווקא הוא קצת יותר חכם למרות שלא מצליח לו לשחק והוא קצת יותר זקוק מיוסי לניצחון, זו דעתי ולא אפרש כי בין לא תביני. אבל כדי לקבל תשומי הייתי עושה זאת כי הרי הפורום כאן פרט ליוסי, מלא שיטנה....יכולתי לתפוס את אחד המבוזים כאן ולהגיב נגד, שים או שימי לב איך תוקפים אותי על דעתי שהינה איתנה כסלע על יוסי, ואיך מתמוגגים על נפילתו של ערן למרות שאיש לא מכיר אותו, בושה וחרפה, מייחלים לבחור צעיר לעוף ממקום עבודתו, כך את אוהבת? שילכו אחרי ליבך כי יוסי עושה שטויות על המסך? למה אני צריכה לנסות להבין אתמול שעה על איזה פיקאנים הבחור מדבר וחשבתי שמשהו נדפק לי בהבנה עד שקלטתי שהוא לא בסדר ולא אני ? את זה לא העזתי להגיד אבל כשמוציאים דברים מהקשרם אני עונה. למה לחברים כאן מותר להגיד מילים לא יפות על וונסה, ונעמה (היא לרמתכם לא?) וצבר ורננין וכשמשהו מגיב שיוסי לא לטעמו אתם כולכם מתרעמים? אם היה צריך להביע רק חיובי על יוסי, היידה, הגישו בקשת פורום ברכות ומחמאות שיגיבו ליוסי רק חיובי ומי שלא, שילך מהפורום, יש תגובות כאן מקוממות לא פחות וכל הלא נחמדים והאובססיביים ליוסי שותקים, זאת רמה? לא!

נועה21

New member
22 תלמידים שלה אומרים שיוסי טיפש

אז היא מגיבה בשם כל אחד ואחד מהתלמידים...

קפרי

New member
את כזאת רדודה ואולי לכן יוסי עושה עלייך רושם

יותר משי והצעירים האחרים, האם אמרתי שיש לי 22 תלמידים שאני מלמדת? אני ל ו מ ד ת!!! טיפשונת, את ההוראה אשאיר לך שאם תוכלי אי פעם בכלל, תגיעי למשהו, את צעירה לא? בהפסקות יצא לנו לשוחח על כך, איש מהם ואגיד - בצורה שתרגיע אותך, לא פירגן. תכל'ס, לא הרשים אותי כן הצחיק עד גיחוך. יש לך בעיה עם זה? תבחרי בו לא אתנגד על גבי הפורום ואין לי זכות וזו הגדולה שלי עלייך..."תאמר מי חברך-אומר מי אתה"!

kobby2006

New member
קפרי-לכי לישון על האף שלך.

שוויץ בלי בסיס.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יNOT

New member
הדבר היחיד שאין לו בסיס הוא ההערצה העיוורת

ליוסי, אני משער שכן יש לזה בסיס אחר ממה שאנו רואים על המסך, כי בעוד אני מוצא אותו מצחיק מדי פעם,בסגנון אפשר לצחוק על זה "שהחליק על קליפת בננה" אני לא מוצא אותו כאינטילגנט או "מלך" כמו שרוצים לעשות ממנו בפורום, נראה שבוחרים להתעלם מהרבה דברים שהוא עושה בתוכנית, "משימת הכספת" - וצר לי לומר לכל מי שחשב שהוא ויתר בגלל שהיה חבל לו דיירי הווילה , הוא וויתר בגלל שהם שמרו בזוגות , והוא לא היה באמת יכול להיות בטוח שהוא לא ייתפס. לכן החליט לוותר וגם יצא טמבל כשגילה לכולם שהוא זה שהיה לו את הקוד לכספת. יוסי מודע לזה שזה משחק ולכן הוא משחק את זה כל כך טוב, אבל משחק טוב לא אמור להיות מה שייקבע מי המנצח, והמשחק של יוסי לבדו לא יוצר או מפיל את התוכנית (לפחות ככה זה לא אמור להיות ) , בכל מקרה יוסי הוא לא "מלך" , הוא רק שם מאותה סיבה ששאר המשתתפים בווילה נמצאים שם, וההתנהגות שלו לא שונה מהשאר , לא בהרבה. (וכמה אני עוד יכול לראות אותו....מוציא שחורים מהגוף?!
LONG LIVE THE KING
....לא נראה לי....)

קפרי

New member
חמוד, ילד של אמא יכולתי לצבוט לך בלחי כי עוד

צריך לגדול, ממי אתה, באמת.

kobby2006

New member
בעזרת השם-יוסי ייקח את המיליון..............!

על אפכם וחמתכם יוסי יהייה השורד האחרון. ויקח את המיליון וייהייה מפורסם.ויעשה פירסומות.ועוד ייהייה מפורסם.וגם יבחר לראש הממשלה בעזרת השם.וווו.............................................וואוייייייייייייייייי

קפרי

New member
ואוו וואו, טוב, טוב, תרגע, נכנענו -יהיה הכל

ב"ה, גם שר החינוך והתרבות ומה שתבקש, רק תרגע מותק!!!

למעלה