עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

קפרי

New member
שי לא לקח את רנין בערב שבת? לא חיבק את עינב

כשהתפרצה ואל תגיד שזה חיבוק גס כי זה חיבוק, זה אינסטינקט להשתוללות שלה, האם אשר לא ניסה להרגיע את רנין כשהייתה על מזוודות ודיבר איתה מאוד מאוד יפה? האם שיפרה לא חיבקה את נעמה כשההיא התיפחה מגעגועים לבני ביתה? יש הרבה טובים ונחמדים שיכולים לשרוד, יש ביניהם הרבה שיש להם מה להגיד אבל כאלה שלא אומרים בקול כי הם עדינים יותר, מתורבתים יותר ויש עליהם פחות פוקוס בגלל שהם לא שונים (ותבין לא אמרתי שאין ביניהם גם לא חיוביים, אבל הם לא לדיון כרגע) אני רק יודעת שאם היו רואים אותי פנים מול פנים כל מגיבי הפורום המכורים ליוסי היו "שוחטים" אותי כשעודי בחיים, למה? הם חלק ממנו וזה לגיטימי, לפי התגובות המתלהמות אני מבינה שרובם (רובם) מקורבים אליו בדרך זו או אחרת וילדים עם אובססיה, לפי התגובות המתלהמות אני מרגישה שיש פגיעה כאילו באיזה אבא, שכן או בן משפחה, לא שיש לי בעיה עם זה, אלא לכך שכל תגובה שלי לדיעת נגד, זוכה לתגובה שמוכיחה לי מי האדם מאחוריה. אבל אין מה לעשות, יש משחקים שכדי לזכות לא צריך הרבה מעבר למשפחה גדולה, קומונת חברים, ולזרום עם הראש שלהם גם אם אין להם בעיה של ליגה. (כתגובה לתוקפים כאריות).

../images/Emo88.gif סיכום של ההצבעות וההדחות של היום

שי והחיילים שלו צבר וערן - הצביעו לקרן, נעמה ועינב כצפוי.. קרן - הפתיעה בגדול כשהצביעה לחברתה הטובה כביכול (למרות שהיא צדקה בהסבר) ולבן אדם שלפני שבוע היתה הכי קרובה אליו - ערן נעמה - הצביעה כצפוי לשי (המנהיג של הקבוצה השניה) ולשיפרה ג'ני ורנין - כמובן לנעמה. ובנוסף ג'ני הצביעה לקרן (ילדה מושפעת) ורנין לא סלחה לערן על הטעות שלו והצביעה נגדו עינב ויוסי - הצביעו לערן (התאימו בניהם?) ובנוסף עינב הצביעה לשיפרה (כנראה בגלל הדת ואולי מקינאה ללאון) ויוסי לנעמה (זורם עם הזרם) ונסה - לא שוכחת את הריבים שלה עם עינב ובנוסף הצביעה לערן (כנראה נמשכה אחרי קרן למרות שצבר ניסה להפעיל עליה את קסמיו) אשר - שוחה עם הזרם (קרן ונעמה) לאון - פה האכזבה. עדיין הצביע ליוסי למרות שהיה היחיד שעבד במפעל ונעמה איתי - הפתיע והצביע לחברו כביכול (ערן) והפעם (אחרי שהצביע ונסה שבוע שעבר) החליט הפעם ללכת על הרווקה השניה - שיפרה ושיפרה? - הבחורה הכי לא קשורה בבית, הצביעה לאיתי ואשר, קולות מבוזבזים כי אף אחד אחר לא הצביע כמוה סה"כ עינב, קרן, נעמה וערן היו בקו האש ובסכנת בחירה.. ושיפרה היא שיפרה לא צפויה כך גם ההצבעה בה.. עוד שבוע שבו מועמד 1 בן ו-4 בנות..

droriko

New member
קח את עינב קח את שיפרה

זה לא נראה לך הגיוני שעינב תצביע לשיפרה כי היא לא הטיפוס שלה? אתה רואה אותן יוצאות ביחד לבלות בבית קפה?

יש הרבה שהיא לא מתחברת אליהם שם..

כמו צבר, ונסה, עם ג'ני אני גם לא רואה אותה יוצאת לבית קפה.. כמו שכתבתי היא מצביעה לה כל פעם בגלל הדת ויכול להיות שהיא מרגישה מאויימת ממנה ו/או מקנאה בליאון שכל פעם עובר בין עינב לשיפרה..

FreshF5

New member
ליאון ממה שאני רואה הולך עם הלב שלו, וגם שפרה

אז בסדר גם אני אוהבת את יוסי אבל אני לא מאוכזבת מליאון. ואיתי, מחד הוא טוען ששפרה מזויפת, מצד שני גם הוא כביכול חבר של ערן ומצביע נגדו, אז מה זה אומר עליו??? עינב, למרות שהיא עושה קולות או ההצבעות התמוהות שלה, אני עדיין מחבבת אותה

אני לא חושב שצבר חייל של שי, הרי הוא לא הצביע

כמוהו, זאת בניגוד לערן שהצביע באופן זהה ועליו אפשר להגיד חייל של שי. ימים יגידו- צבר עוד ידקור את שי בגב....

tomerit

New member
2:02 איזה הרמוניה בלי קרן ונעמה

כולם שרים "ניצחת איתי הכל", מכינים פיצה. מזכיר את הימים הראשונים שהיה כיף לצפות בתוכנית

tomerit

New member
שפרה וצבר?

נעמה אמרה שמתחיל להרקם שם משהו. מה דעתכם?

יNOT

New member
מוקדם מדיי לדעת

מאוד יכול להיות שצבר ייזום באמת משהו, אבל שיפרה נראית דיי קרה בכל הקשור לפתיחות ליחסים רומנטים בווילה, אלא אם היא נמצאת במצב של חולשה או שיכורה, צבר לא נראה לי אחד שיינצל מצבים כאלה.

FreshF5

New member
נכון לשעה זו ב"האח הגדול"

ואני לוקחת בחשבון שדברים ישתנו, אני חייבת לציין לטובה את שפרה וגם קצת ערן ("מחמד ליבי")!!! ממה שאני רואה כעת ואני לוקחת בחשבון שהם בטוחים בעצמם ולמרות זאת טוב לראות כרגע שהם לא מנסים להרשים אותנו או מנסים לעורר אמפטיה בצופה או מנסים להיתחבב על "אויביהם" כדי שנבחר בהם להישאר בוילה וכמה שאני שמחה שנעמה וקרן בסוויטה אחרת היינו צופים בעוד ניסיון פתטי של נעמה להיתחבב עלינו

droriko

New member
כמו שבוע שעבר, בין ראשון ושלישי את מתכוונת

שהיא ניסתה להתלקק על כל הבנות שהיו איתה בריב. זה היה באמת מוגזם מדי (אפילו בשביל נעמה)

insane sanity

New member
זו אולי אחת הסיבות לבחירה של קרן לוילה..

נראה לי שלהפקה נמאס משתיהן חח ככה הן מרוחקות מהוילה, כמעט ולא שומעים או רואים אותן.

למעלה