עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

יNOT

New member
אתה יכול לבדוק רק באתר קשת

או לקרוא בפורומים את הסיכומים לפי ראותם של חברי הפורום, מעבר לזה לפי חוקי הפורום אסור להעלות הקלטות של התוכנית לפורום.

הכפרה

New member
בדקתי באתר קשת ואין את התוכנית המלאה ובVOD

זה עולה כסף.. ואני בת :)

יNOT

New member
../images/Emo6.gif חשבת שזה יהיה בחינם?!

אם המטרה שלהם הייתה רק שהצופים ייהנו מהתוכנית , הם היו עושים הרבה דברים אחרת, כמו לתת לאנשים להצביע דרך אתר אינטרנט, בו ההפקה מתפרנסת רק מפרסומות באתר. במקום זה, עולה לך כסף ה SMS ואין הגבלה על כמות הSMSים ואני עוד לא בטוח אם יש חיוב נוסף של מפעיל השירות.

shiri983

New member
אפשר לראות באתר את כל הפרק...

רק צריך לחכות שיעלו אותו לאתר, זה יכול לקחת להם איזה יממה... אני גם פספסתי, ופשוט מחכה להשלים בחינם באתר ברגע שיהיה... ואם את רוצה לראות את המועמדויות להדחה, את זה כבר אפשר לראות!!

בלה66

New member
זה השלב שאני הכי מחכה לו תמיד...

השלב שבו המתמודדים מציגים את המועמדים להדחה... אחרי שכל השבוע אני מתה מסקרנות לגבי מה אמת ומה שקר, מה כל אחד באמת חושב. וזה פשוט מעולה למי שהולך להצטרף בהמשך לתכנית, הוא צופה בכל מה שקורה עכשיו, יודע מי אמיתי ומי לא, ומגיע בפור מטורף על כולם!! הם הרי כל הזמן אומרים שהם מתים לדעת מי צבוע ומי אמיתי, ומחכים לרגע שיחזרו הביתה ויוכלו לראות הכל דרך המצלמות... אז תחשבו על זה מי שיצטרף עכשיו כבר נמצא בעמדה הזו!!

shiri983

New member
מה הסיפור עם ההצטרפות לתכנית?

שמעתי על זה משהו, שמתישהו יצטרפו אנשים חדשים לבית? מי שמצטרף כבר יודע שהוא יצטרף? אם כן, וואו... הוא ממש יכול להכין את עצמו טוב... בטח מתעדכן בכל שטות....

בלה66

New member
לא עוד לא יודעים מי מצטרף.

את יודעת יש את ההגרלה של מי עדן, ועושים עכשיו אודישנים לבחור מי יכנס לבית בקרוב!! אני חזק בעניין חבל לך על הזמן, אני ממש בונה על זה שיש לי סיכוי טוב (לדעתי אני ממש מתאימה!!)

shiri983

New member
לא, אני לא יודעת...

אני כנראה לא בעניינים... אני רואה הכל באינטרנט, בלי הפרסומות... אולי בגלל זה אני לא כ"כ יודעת על איזה הגרלה את מדברת?

יNOT

New member
אז נחזור על זה שוב חחחחחחחחחחחח

זה ממש מצחיק הפרסומת הסמוייה הזו בפורום. היו כבר עשרות דיונים על כל מה שהועלה בשרשור הזה, יותר מידיי זה חוזר על עצמו בשביל שזה ייראה מיקרי.

בלה66

New member
טוב אז ככה....

נותנים אפשרות לכל אחד להיכנס לתכנית בהמשך... את נרשמת באתר להגרלה של מי עדן (ובשביל זה את חייבת קוד של בקבוק מי עדן אקטיב שקנית ) ברגע שנרשמת יש לך סיכוי לזכות בהזדמנות לאודישן להיכנס לוילה. זה כל הסיפור, מצחיק אותי שלא היה לך מושג ואני כבר שבועות בטרוף על הסיפור הזה!!!

יNOT

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

יש שרשור "שאלה" שמישהיא שמסתובבת בכל רחבי תפוז ושואלת איך נכנסים לווילה, היא גם טורחת לרמוז בשביל הקשיי תפיסה איך זה נעשה , ורק מבקשת אישור.

KroKodil1

New member
בקשר לתקציב

פשוט חוצפה לדעתי שאנשים שלא מעשנים צריכים לסבול ולא לאכול ולוותר על מאכלים שהם רוצים בשביל אנשים מכורים כפייתים ושבנוסף חייבים גם אלכוהול וסמים וכו'. או שכל אחד יקבל את הכסף שלו או שכל אלה שלא מעשנים יתאחדו ביניהם וישתתפו בכסף שלהם ושהמעשנים מצידי יקנו רק סיגריות וימותו מרעב... פשוט לא מקובל על הדעת

Lomsahne

New member
עינב פשוט נוראית...

היא תמכור גם את אבא שלה בשביל הסיגריות,החוצפנית הזאת גם לא מתפשרת באיכות וגם לא בכמות והיא באה בטענות לאנשים שרוצים אוכל לבשל להכין... העיקר היא אומרת אני לא יאכל אבל היא אוכלת יותר מכולם ולא אכפת לה מכלום חוץ מהסיגריות שלה... גם לאון שהיה הכי קרוב אליה מתחיל להבין מי היא..

למעלה