עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

יNOT

New member
REALITY CHECK

בכל מקרה בהצלחה לך וליוסי. גם בראשות הממשלה או בכל מוסד ציבורי אחר.
 
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח נסראללה היה מתאהב בקלות ביוסי
 
יוסי בובליל מחזיק את כל האח הגדול על כתפיו

1. בפרק האחרון ,כשהפרומואים התמקדו בעבודה של בובליל במפעל, הרייטינג קפץ לדירוג הכי גבוה מאז פרק הפתיחה! 2. בטוקבקים בכל אתר לכתבה כלשהי של האח הגדול הרוב המוחלט מהתגובות הן על יוסי בובליל 3. יוסי בובליל מקבל הכי הרבה זמן חשיפה בפרקים בערוץ 2 - תשובה של ההפקה לביקוש לראות אותו על המסך 4. עשו מיוסי דמות - יש לו מוסיקה שתמיד מלווה את ההופעות שלו בפרקים בערוץ 2 5. ההפקה רמזה ליוסי שיש לו על מי לסמוך - שמו בהשכמה את השיר שלו "כמו דבורה שהיא עוקצת" אחרי שהוא שר אותו כמה פעמים בבית 6. בפייסבוק שנפתח על שמו יש הכי הרבה תגובות ביחס לכל שאר המתמודדים סיכום - את מי מעניין לראות חפירות על שפת הבריכה?????
 
לפי דעתי .

יוסי דווקא משחק את המשחק טוב ונכון . ולמען הבת שלו אף חשף את הקלפים שלו . הסביר בדיוק איך ומה צריך לעשות . וגם הוכיח שכמעט שום דבר לא מיקרי אצל יוסי . וזה נקרא לשחק את המשחק . יוסי הועמד להדחה בעיקר בגלל הכוח הכפול שלו ושל הבת שלו . ולא בשל כשלים במשחק שלו . יוסי התחיל את המשחק במינוס גדול . הוא גם המבוגר בחבורה ( מקשה על ההתחברות לחבורה ) וגם הכוח הכפול שלו ושל הבת שלו . את הירידה במעומדות להדחה ניתן לשייך למעומדים האחרים שמשכו את האש אליהם או לתמיכה הציבורית שלה זוכה יוסי . אין לכך תשובה ברורה וחד משמעית . דיירי הבית נראים כאילו הם באמת לא סופרים את יוסי והוא סוג של נטע זר עבורם . אבל מצד שני גם הם לא חשים בו כאיום ( למרות שאנחנו יודעים שהוא איום גדול על כל אחד שם וכרגע מעומד רציני ללכת עד הסוף ) . אבל אי אפשר לבוא ולטעון שיוסי לא יודע לשחק את המשחק . ואם כבר לקבל עיצות ממישהוא בוילה אז עדיף ממנו . גם במקרה שבו הוא נתן עיצות לרנין , וגם כשהוא נתן עיצות לערן וגם כאשר נתן עיצות לעינב . הוא היה מאוד מדוייק וצודק . ( לעיתים הוא נתן עיצות בזמן אמת שחלק מיושבי הפורום שרואים הכל לא הבינו עד כמה הן נכונות ומדוייקות ).
 

דורון

New member
../images/Emo45.gif צודק ב 100 אחוז, אל תתרגש יש הרבה אנשים

שרואים את התוכנית רק בערוץ 2 ולא רואים את השיחות האלה. השיחה בין יוסי לרנין לפני כמה ימים בבוקר הראתה שמדובר בטקטיקן לא קטן. לבן אדם יש חוכמת חיים שאי אפשר ללמוד בשום אוניברסיטה. מי שרואה את התוכנית רק בערוץ 2 מקבל יותר את הרושם שמדובר באיש מערות פרמיטיבי. לא מאשים אותם, הם פשוט לא ראו את מה שאתה רואה...
 

insane sanity

New member
והשיחה שלו עם איתי שהיתה לא מזמן?

האיש פשוט.. מורידה את הכובע בפניו. יש לו יציאות שנונות ופשוטות בלי התיימרות להתנשאות. הוא כאילו אחד מהעם, עם נסיון וחוכמת חיים. הוא אנושי, מייעץ ומדבר באמת מהלב עם אחרים, בלי תחמנות. מנסה להיות בסדר עם כולם באמיתיות שלו (גם אם זה כולל עוקצנות ואקשן לעיתים). זו הטקטיקה שלו, וזה למה הוא שבה הרבה מהקהל.
 

rosedal

New member
../images/Emo45.gif בדיוק!

ויש כאלה כאן בפורום שקשה להם לפרגן
 
מתה על יוסי - בלי יוסי התוכנית לא שווה גרוש

והוא צריך לנצח הערוץ בהוט דלקו לי 24 שעות בסלון בבית :) כולם רואים הכלללללללללל ולא רק בערוץ 2 ואכן כל המשפחה שלי ראתה שמדובר ביוסי והוא אדם טוב וראיתי את השיחה עם רנין.. ושיחות שהוא עשה עם אשר.. וכו'
 

קפרי

New member
בהחלט, נכון שעוד לא סיימת אפילו תיכון ? אם

כך, את צודקת, כל מילה בסלע, תראי כל היום וגם מתוך שינה ואל תכיני שעורים ואל תעשי כלום רק תפנטזי על התוכית, בהצלחה!
 

נועה21

New member
לבנתיים את זאת שכל היום כאן.

כל פעם שאני נכנסת לראות עדכונים אני רואה עוד כמה וכמה הצפות שלך (שכולם קשורות ליוסי) אז אל תתנשאי על אנשים אחרים
 

נועה21

New member
אני דווקא עמדתי לצידך

הקפרי הזו או איך שלא קוראים לה, מחפשת כל היום במי להתנגח. היא התנשאה עליך למרות שלא כתבת שום דבר רע ולכן רשמתי לה את מה שרשמתי.
 

קפרי

New member
את כועסת עליי מהתגובה הקודמת, אבל את

המתלהמת פה ומשתלחת בכל תגובה שלי המביעה הסתייגות מיוסי , תגובתי הנוכחית הייתה מכוונת למשהי אחרת, האם את רואה את עצמך ראי שלה וכאב לך שחשפתי זאת? תראי, זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום כזה ואני עדיין בהלם ממה שזה עשה לי ולאיזו רמה אנשים יורדים כי יש להם מושא הערצה שהאחר לא מקבל. את התוכנית אחרי שבועיים צפייה, מחקתי , פרט לזפזופ בימי ראשון ושלישי כשאני בבית ולא כי אני מתנשאת כפי שכתבו /כתבת כאן , בנוסף התוכנית לא מגיעה לקרסולי התוכנית שצפיתי באיטליה, מה גם , מצאתי את עצמי מתפללת (בשבועיים הראשונים) שלא יהיו לימודים או הזמנות כדי לשבת מול המסך, גם הפורום איבד קצת איזון בתגובות וכפי שמחקתי את התוכנית אני משתדלת להתרחק מהפורום ואולי יותר מועיל. במקרה קראתי את תגובתך ולאחר שהתלבטתי החלטתי כן להגיב כדי שתביני למה יש לי זמן פנוי לפעמים להיות בפורום- אז ראשית, כאשר תגיעי לגילי שהוא כפול מגילך אם לא יותר, אני מאחלת לך, לעשות ולעבור את מסלול החיים שאני עברתי כי עשיתי ועברתי... המון. והיום אני עצמאית לעשות כל מה שעולה ברוחי כי יש לי ילדים שהם בוודאי בגילך אם לא יותר, ויש לי הסטוריה של חיים עם הרבה אקשן ועבודה קשה ועליות וירידות נורמליות והיום אני פנויה לחלוטין לעשות מה שבא לי (בגילי מותר לי) ולמרות זאת אני לא כל היום לשמחתי , כי אני עובדת בערב כשיש לי הזמנות ולומדת בשנקר כסטודנטית (כן בגילי עם מגוון גילאים-לתגובתך הקודמת), ניסיתי לטעום מטעם התוכנית והפורום והתאכזבתי, אנשים עשו להם מלך וכל מי שחלק על דעתם מרוב עיוורון קטלו אותו (אפילו בשיחות שלו עם עינב איש לא מבחין שהיא לא בקשר הכי טוב עם האבא ואם הוא לא מלך בבית, האם בחוץ עיוורים או שהוא שחקן מעולה?) שיהיה לך כל טוב, באמת.
 

kobby2006

New member
יוסי בובליל -יחי המלך החדש............

יוסי מלך ישראל חי וקיים................................!
 

קפרי

New member
יוסי משחק את המשחק כי תפס את הרעיון, הוא

אדם מבוגר שיש לו ראש אחר משל הצעירים ובינה שונה וסטייל שונה ו גם לא לשכוח שהבת שלו נתנה לו את הכוח, זה שחשף את הקלפים שלו למען הבת - לגיטימי ,כל הורה היה עושה זאת אבל אני חולקת שהוא יודע בדיוק מה צריך לעשות, הוא זורם כי הוא פשוט ולא חכם כל כך לחשוב, מן זומביט שראה שהולך לו וטוב, המשיך, כמו ילד שמושך תשומת לב שרואה שהולך לו, מקבל אדרנלין ולא מעניין אם הוא עושה שטויות. הרבה שם הבינו מה צריך לעשות כמוהו אבל לא יודעים לשחק אותה והם אנשים רגילים, הוא הבין שעם השטויות שהוא עושה מחזיקים אותו בבית. מה שטוב לו לא טוב לכולם כי לא כולם יכולים לבלוט עם השטויות שהוא מוציא מהפה, מה אתה מצפה, אנשים בבית מתלהבים שהוא אומר פקאן במקום תיקן, שהוא שר כמו שיכור אז מה הוא כבר יכול לייעץ, שיגידו מילים לא נכונות כדי שבבית יצחקו? יש כאלה שלא בנויים לזה גם אם ישתו 5 בקבוקי עראק. הדיירים בבית הבינו שהוא רצוי בחוץ והרימו ידיים לעת עתה למרות שהם כן חשים מאויימים, הראיה לכך שניסו להעיף אותו שלושה שבועות ברצף ובעיקר ולא ר ק כי הוא כוח עם ביתו מה שנכון, אלא הם לא התחברו בגלל הגיל והכספת ובצדק, אני מניחה שהמלחמה תגיע בהמשך כשיבינו שזה הזמן להלחם באמת על המקום. יוסי יודע לשחק את המשחק של עצמו כי זה הוא, הוא לא יכול להיות אחרת, בחוץ נמשכים אליו, לשטויות שלו, לטעויות שמבליטות אותו, בערוץ איטליה (כן שוב, היו כולם צעירים ועל רובם קראתי שהיו סטודנטים וקלאסה והמשחק שם היה לא פחות מעניין ועם יותר אקשן ובלגאן)
 
למעלה