עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

FreshF5

New member
שי

אם יש אנשים גרועים יותר מנעמה זה אנשים כמו שי שמנסים לקבע את דעותיהם בכל דבר ודבר ולשלוט על כולם כאילו היה בובות אפילו על ונסה הצעקנית הוא הצליח לשלוט נעמה מבחינתו מהווה איום כי היא שמה עליו קצוץ וגם עינב איך שאני מצפה שנעמה לא תודח מחר ולו רק בכדי להראות לו שדעותיו שוות לתחת וגם שהדיירים יפקחו את העיניים אחרי או לפני שנעמה תלך ויעלו אותו להדחה. כבר ציינתי, גרוע יותר מערן ונעמה.

FreshF5

New member
יש עבודה, לצערי במסות בגלל החג ../images/Emo4.gif

באותה מידה יש שפעת שחוגגת עליי כבר שלושה ימים...

12:50:האח הגדול החליט להתערב בשבירת הכללים

יקטין ב-100 שקל כל פעם שמישהו שובר את הכללים ובניהם הכלל שאסור להקים בריתות ולגרום למישהו להצביע למישהו מסויים.. ואני שואל - למה רק עכשיו?

כי הברית התחילה ביום שישי, ולא רצו להתערב סמו

ך להצבעות וכנראה זאת הסיבה למה בשבת בבוקר כבר אנשם הצביעו, כדי למנוע את ההשפעה הזאת.

לא טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים מטבעם תככנים ותחמנים בסיטואציות מהסוג הזה. הם רוצים לשרוד ולהישאר שם ולכן מה שיקרה לדעתי זה שתוך כמה ימים הם ירעבו ללחם עם החוקים החדשים.... תכלס תחשבו כמה פעמים הם שוברים את הכללים, זה יקטין את התקציב פי מיליון בערך. *אגב- אולי זאת דרך של ההפקה לביים "הורדת תקציב" ואז לגרום לעוד ועוד מריבות.

הילית111

New member
מה צבר ונעמה התנשקו?

מתי ? בסוף הפילה או תו כנראה כי בהתחלה היא באה אליו למיטה והוא דחה אותה

eli7r

New member
צבר ונעמה?

נראה לי יש פה התבלבלות הכוונה אולי לונסה? שפרה?

יNOT

New member
שוב, זה משהו שראית או בדית?!

ואם כן מתי? ואנא תסביר את הסיטואציה שבה זה כביכול התרחש.

FreshF5

New member
ערן בשיחה עם שפרה וצבר

"אני יודע, אני מבין אותה בלי שהיא תדבר" כמה בולשיט בעלוב קטן אחד......

הזמנת קניות שי כמובן השולט.

ראנין רצתה להקריא ולקח לה את הדפים, הוא תמיד המחליט ואמר לראנין שהיא לא אומרת טוב. היא אמרה לו מה שאמרת זה בדיוק אני אמרתי. הוא לא נח לרגע מבלי לשלוט, דחוף להעיף אותו.

אני חושב שצריך לעשות חלוקה בתוך התקציב

להחליט ש80 מהתקציב מיועד למזון נגיד, ו20% מהתקציב מיועד לרעל על חלקיו (אלכוהול, סיגריות ואם מישהו רוצה גם סמים קלים).

פשוט יש חברה בווילה שתן להם 80 קופסאות לשבוע

אלכוהול בלי הגבלה, ומצידם שלא יהיה אוכל בכלל. ויש כאלה שלא שותים ומעשנים ולא צריכים להסתפק בפחות אוכל. אופציה נוספת זה לגביל את שעות העישון מגיד מ7 בבוקר עד 11 בלילה או פשוט יותר משימות שיתן להם פחות זמן לעשן.

למעלה