עידכונים מהוילה - יום 22, ה- 22.9 האח הגדול

יNOT

New member
../images/Emo45.gif יותר משימות ולא חידונים מטומטמים

כמו שכבר פעם שנייה נותנים להם....

k i d a n

New member
ברור שהם יכולים לא לעשן, אבל זה פרינציפ

עינב בוכה שהיא לא יכולה בלי סיגריות, אבל השאלה היא איך הצדיקה הזו מתמודדת עם שבת קודש, עם ראש השנה, עם יום כיפור ושאר החגים והשבתות שבהם היא לא מעשנת. מה קרה פתאום? היא כן יכולה בלי? צבועה שפלה שמשקרת לעצמה.

עינב- לא מזיז לה כלום-

היא רוצה את כל הסיגריות שלה והיא תוריד אוכל מאנשים בשביל זה. "מה איכפת לכם", היא צורחת, "כולם אוכלים פה פי שניים מבבית, כאילו אתם סובלים מתת תזונה". ובכן, עינב, תפסיקי לאכול את בעצמך, ותפסיקי לעשן כמו בהמה.

KroKodil1

New member
נכון

ועוד אמרה: "למה צריך אוכל? גם ככה הוא נגמר מתישהו" חחח איזו מפגרת
לא הבנתי מה הבעיה שלה שתגיד שהיא יוצאת מהכסף המשותף ושכל 32 השקלים שלה ליום יהיו רק שלה ושתקנה רק סיגריות ותמות מרעב... מה היא רוצה מאחרים שיפסיקו לאכול? "תאכל לחם בלי כלום" היא אמרה לצבר. "אני לא יכול לאכול לחם בלי כלום". "אז תאכל עם מרגרינה". איזה מפ]גרת מה היא תגיד לא מה לאכול...

sapie

New member
עינב צודקת!!!!11

עם כל הכבוד לכל דיירי הבית הפלצנים האלה עינב צודקת. יש שם כמה דיירים שמתפנקים על אוכל .. כמו רוטב סויה , חלב אורז .. אורז מלא לחם מלא שכל המוצרים האלה עולים ממש יקר והם באים על חשבון משהו, ועינב צודקת שהיא אומרת שזה לא פייר! כל דיירי הבית צריכים להתחשב אחד בשני ולהפסיק להתפנק בקשר לאוכל גם אורז לא מלא זה בסדר וגם שמן שהוא לא קנולה הוא מספיק. אז היא צודקת, והיא אמיתית ואני לא מבינה מה כולם רוצים ממנה. אז נכון היא קצת מתלהמת אבל לכל אחד יש את היציאות שלו היא מתלהמת רנין בוכה ג'ני סתומה כל אחד והתסבוכות שלו אז חאלס!

מה את גנובה? היא עוד היתה מוכרת שם את כולם

בשביל הסגריות המסריחות שלה! מבחינתה שכולם יאכלו רק לחם וריבה כל עוד יהיו לה סגריות.. אם היא לא תהיה מועמדת להדחה גם בשבוע הבא אני חותך..

sapie

New member
אז תחתוך...

הרבה מהצופים רואים את האמיתיות שבה , מה שחסר להרבה מדיירי הבית.. היא מעשנת סגריות , מכורה, אף אחד לא מצפה ממנה להפסיק לעשן רק בגלל שהיא הגיעה לתוכנית הזאת אז כמו שהיא וכל שאר הדיירים המעשנים הפחיתו בסגריות כל אחד מהדיירים המפונקים צריכים להפסיק להתפנק ולהתרגל לאוכל סביר וממוצע , לא כולל אורז מלא ושאר שטויות.

הלו?? כדור הארץ לספי????

אה, הדיירים צריכים להפסיק להתפנק אבל היא צריכה להמשיך עם אותה כמות יסגריות ואותו טיב סיגריות כאילו אין מחר. מה זה? למה שמי שאוכל לחם מלא יפסיק כדי שלעינב יהיו יותר סיגריות? זה לא שרוצים להפסיק לה אותם, אלא מבקשים ממנה להפחית כמו שכל בנאדם נורמלי מפחית מהאוכל שלו ולא קונים מה שכל אחד רוצה. היא לא מוכנה פחות קופסאות או טיב פחות טוב, היא רוצה כמה שבא לה בטיב הכי מעולה!! חצופה לגמרי.

sapie

New member
אבל הם הפחיתוו!!

הם הפחיתו כמות עצומה של סגריות שלא נדבר על קופסאות, הנה למשל יוסי בובליל שמעשן למעלה מ30 שנה ואני מאמינה שהוא מעשן יותר מקופסא, ירד ל5 או 4 קופסאות בשבוע .. אז תיהיה אמיתית דקה. הם כן הפחיתו כל אחד והמעשנים, אני רואה אותם כל יום סופרים קופסאות וסיגריות ומתכננים להם בראש כמה סגריות לעשן בכל יום. אז כמו שהם הפחיתו גם המפונקים בבית צריכים להפחית באוכל המפונק הזה.

קודם כל

כמו שהם אמרו- האוכל הזה מבחינתם בסיס ולא פינוקים, על פ]ינוקים הם ויתרו מזמן. יכול להיות שלך גבינה צהובה זה בסיס ולאחר זה פינוק, גם לחם מלא לאחד זה בסיס ולשני זה פינוק. ועינב לא הסכימה לוותר על אף קופסא, זה בדיוק העניין- כל האחרים הסכימו לוותר ואפילו ניסו לדבר איתה שתוותר כי כולם מוותרים ובסוף היא הסכימה בלית ברירה אחרי צרחות.

וצבר קלט אותה..

הוא יודע שהיא לא יכולה בלי סיגריות.. אז כל פעם שהיא רצתה להוריד אוכל בשביל סיגריות והיא עשתה הצבעה, הוא לא הרים את היד, אפילו שלא אכפת לו באמת להוריד חצי מהאכול.

מסכנים הדיירים כל היום שומעים את הצעקות שלה

הם בוחרים אותה כל שבוע להדחה אבל תמיד הקהל מצביע לה שתישאר בוילה.. הייתי בוחר בה רק כדי שיסבלו עוד יותר חחח

הכפרה

New member
למישהו יש קישור למישדר של התוכנית בערוץ

2 אתמול? פיספתי את התוכנית ואני לא יודעת איפה מוציאים את השידור החוזר..

למעלה