עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

KroKodil1

New member
חמודה...

אחרי שקרן הצביעה נגד ערן..

שבוע וחצי אחרי שהם התנשקו אני כבר לא אהיה מופתע מכלום.

האמת גם אני...!

גם שהיא הצביעה על נעמה! נשבעת לך שראיתי את זה הייתי ככה:
והאמת היא הכי מסוכנת ותככנית שם. כי היא עושה הכל בשושושושושו. ומהשקטים הכי צריך להזהר!!! אני מתארת את נעמה עכשיו בבית...ראתה שקרן הצביעה נגדה. מעניין מה יהיה להגיד על זה!

איתי וונסה ממש מתחילים להתקרב....

נראה שונסה החליטה ללכת על איתי...כי אין לה ברירה
היא ממש חמה.... לפני כמה ימים איתי שאל אותה..."מה הדבר ה-1 שתעשי שתצאי מהוילה" והיא ענתה בלי לחשוב פעמיים "זיון"

metrosexual

New member
ממתי לאהוב סקס=סוטה????

היא אולי פשוט לא שקרנית וצבועה כמוך! ואומרת מה שהיא רוצה באמת!

Jolleen

New member
יש הבדל

בין לאהוב את זה לבין לדבר על זה כל הזמן. וואו וואו, אתה קורא לי שקרנית וצבועה כאילו מה אמרתי

metrosexual

New member
סליחה שהעלבתי אותך

פשוט לא אוהב אנשים שמאשימים אחרים בדבר שדי ברור אוהבים בעצמם אבל מתביישים/מפחדים להגיד... ושוב אין שום דבר רע בסקס אז למה זה איכס?

Lady in red2

New member
זה לא איכס, אבל כשצבר אמר לה

שהוא לא רוצה ככה וככה, היא הייתה צריכה לכבד את זה (לא כ"כ יודעת מה קורה איתם עכשיו, אני כבר בקושי רואה ערוץ 20).

ליטליקSD

New member
זה נקרא חרמנות.

ומי שיגיד שהוא לא חרמן משקר. חוץ זה שהיא בסוף גילאי ה-20 שלה, אתם מצפים שהא תצהיר שהיא בתולה? תהיו רציניים ומציאותיים.. תגידו לי, מה כולכם חיים לי בפנטזיות של היפהפייה הנרדמת או משהו?

הלוואי והיא לא הייתה מוותרת כ"כ מהר על צבר

שתילחם! הם יכולים להיות זוג מתוק. שפרע [חחח אימצתי את זה] ממש מעצבנת אותי.. ומשום מה משהו אצלה לא מסתדר לי. אתמול ונסה אמרה שאצלה יש כמה סוגים של גברים: ששי הוא "גבר גבר", צבר הוא "גבר" ולא זוכרת מי "אחלה גבר". ואז איתי אמר במטבח משהו כמו: "מוזר שאף אחד מהם הוא לא אני". אז חשבתי שהיא לא בקטע שלו יותר.. אבל אין לדעת.

למעלה