עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

ליאורי13

New member
ערס זו מחמאה

הבן אדם ברברי הוא משחק אותה מודרני אבל הכי עתיק בדיעות שלו ומה הקטע שלו "להשתכנז" ? לא ילך לו העברית שלו על הפנים-איכסה של בן אנוש אין לי מילים לתאר כמה הוא בלתי נסבל נקווה שיקום צדיק בסדום להעמיד אותו במקום

ידעתי שהיא תעזוב!

וגם כתבתי את זה פה יש לי הרגשה שהיא תפרוש לפני החג... רק דבר אחד אני לא מבינה מה יהיה עם ההדחה בראשון? יש מצב שיבטלו אותה? סתם אנשים סמסמו??

tg151

Well-known member
בטוח שלא יבטלו ת'הדחה

בשבוע הראשון אף אחד לא הודח וכל הדיירים נשארו עוד שבוע אז עכשיו זה יתאזן ויהיו 12 אנשים כמו שהיה אמור להיות מלכתחילה.

מה פתאום! ההדחה הראשונה היתה מפוברקת

זה כבר ידוע שהם עשו את זה רק כי לא היה להם מה לשדר תוכנית שלמה אחרי יום אחד שהם היו בוילה.. לדעתי הם יבטלו את ההדחה אם היא תעזוב..

rosedal

New member
שום פיברוק!

לא היה שום פיברוק. ולא יבטלו שום הדחה כי לא יזלזלו בסמסים של הצופים.

שי:"אם נעמה נשארת זה כלום מה שעשיתי לה בחוץ"

אחרי שאמר שיש לו הרגשה שהיא תישאר בסוף.. ממשיך ללכלך על נעמה מול שיפרע ולאון גם אחרי שארזה..

אין לבן אדם הזה טיפת רחמים

משחק זה משחק אבל למה בכוז גועליות.??? הוא לא חושב שהקהל נגעל ממנו כבר....

לקלל בפומבי, להשפיל אותה בפני כולם

אפילו אם זה נכון מה שאומרים עליה, לעשות עליה כזאת עליהום.. זה אשכרה גועל נפש.. במיוחד שהיא גדולה ממנו בכמה שנים..

איתי בל

New member
בשבילכם זה משחק בשבילם זה החיים

משחק משחק הם משחקים בו כבר 24 שעות במשך 26 יום... אולי זה משחק אבל המשחק הזה כרגע החיים שלהם למשך הרבה זמן מי שעשתה הכי הרבה בעיות בבית וסרטים ובלגנים הייתה מיקי והיו חייבים להעיף אותה כי לא היה אפשר להעביר את המאה ימים האלה איתה מאז שהיא הלכה מי שעושה עכשיו את הבעיות זו נעמה ואם הצופים בבית לא מוכנים להעיף אותה אז הם יעיפו... הם אלה שצריכים לחיות איתה

דורוN

New member
אני כבר מחכה שתכתוב את המשפט

"אתם רק מקנאים בו". הוא ממש מודל בשבילך השי הזה, בטח גם אתה היית שם חייל טוב טוב שלו. בטח גם אתה מקלל נשים בפני הילדים שלה.

איתי בל

New member
אם אני הייתי שם

הייתי על תקן הסלטן שבאמת חסר שם שיושב מהצד וצוחק על כולם על המשחקים שלהם והסרטים שלהם ולא שם זין על שיט אבל... זה שלנעמה יש ילדים לא עושה אותה לקדושה לכל אחד יכול להיות ילדים דורון... תחשוב על הבנאדם הכי דפוק הכי מטומטם הכי מגעיל חסר אחריות מניאק לא יודע מה בעוד 9 חודשים מהיום יכול להיות לו ילד... זה לא שברגע שהבאת ילד לעולם אז אתה חסין וזה לא שיש לו אפשרות לדבר איתה בלי שהילדים שלה יראו וגם אתה אחרי 26 יום תשכח מי רואה מה אתה כבר לא שם לב למצלמות שי בחור מצוין... כנראה שכיום להיות מהניג זו תכונה רעה מסביר כמה דברים לגבי הבחירות שלנו בראשי ממשלה האמת בעשור האחרון שי בחור של כבוד... אבל כבוד נכון כבוד טוב הוא לא מצפה שתדבר אליו בצורה מסויימת כי הכבוד שלו כזה חשוב והוא יפגע חשוב לו כבוד מבחינה שמילה אצלו זו מילה והבטחה זו הבטחה ולהיות בנאדם זה חשוב יותר מהכל ויש לו ערכים יש לו כוח יש לו עוצמה הוא מסוגל להוליך אנשים זו תכונה מצויינת לבנאדם אף אחד כאן לא אמר עליו תכלס שום דבר רע... אני מניח שאנחנו חושבים עליו בדיוק אותו דבר פשוט זה שהוא מנהיג זה שהוא חזק באמת מאיים עליכם תחשוב אנשים יצאו עליו פה כי הוא מנהיג... זו התכונה הרעה שלו אלוהים ישמור באמת אם זו לא קנאה אז מה כן?

דורוN

New member
מנהיג של סמרטוטים

קל להיות מנהיג על 12 אנשים חסרי עמוד שידרה. זה כמו להיות ראש לשועלים.ואני מבקש סליחה מהשועלים. אני בטוח שההפקה עכשיו אוכלת את הלב שלא בחרה במשתתפים טובים ומיוחדים יותר, כאלה שלא שוחים בזרם. וחלאס עם הפסיכולוגיה בגרוש שלך ,אף אחד לא יוצא עליו פה מקנאה כי הוא מנהיג וחזק. אנשים פשוט לא יכולים לסבול אלימות.חבל שאתה כן.

איתי בל

New member
אתה טועה

הם הביאו לתוכנית הזו אך ורק מנהיגים הם חיפשו בכוונה מתחילה 16 אנשים דומיננטים וחזקים ומנהיגים אחד השאלות שהיו באודישנים זה למה אתה מנהיג ומבחנים שמוכיחים זאת אתה לא רואה את זה אבל דובר ב16 מנהיגים שפשוט שי בלט ביניהם והוא מנהיג של מנהיגים זה הכל אתה היית יכול להנהיג 16 מנהיגים? אתה היית יכול להנהיג 16 אזרחים? גם אם אתה צודק ושי מנהיג 12 אנשים חסרי עמוד שדרה אז קודם כל יש לך 12 אנשים שאתה צריך הרבה יותר לשנוא מאשר את שי אבל אתה מעדיף את החסרי עמוד שדרה על האחד שיש לו עמוד שדרה... פה מתחילה ההוכחה שזו בעיה שלך ולא של שי חבל שאתם לא מסוגלים לסבול אלימות לאלימות יש חלק גדול בחיים אלימות זה חלק בלתי נפרד מהחיים ובנאדם צריך לדעת להשתמש באלימות כל עוד זה בצורה נכונה לא יזיק לרנין קצת אלימות וללאון אלימות הם היו הרבה יותר בני אדם

דורוN

New member
לא. אני לא מעדיף את החסרי עמוד שידרה

אחרי אתמול מבחינתי כולם הביתה. לגבי הפסקה האחרונה שלך.מקווה שבחיים לא יצא לי לפגוש אותך אישית,או אנשים מסוגך. החיים יהיו יפים יותר כך.

איתי בל

New member
אני יודע אתה טיפש אחי

וכרגע אני בוחר אקט אלים וקורא לך טיפש אבל אני קורא לך טיפש אחי.. כי אני משתמש באלימות הזאת לא כדי לפגוע בך אני משתמש בה בשביל טוב בשביל שתבין בשביל שתראה משתמש בה בשבילך לפעמים שי אנשים בחיי שאני אוהב אותם ברמות שאני לא חושב שתכיר בכלל לפעמים הם עושים כאלה דברים רעים בשביל עצמם שאני כל כך אוהב אותם שזה פוגע בי והורס אותי בשבילם ואני כל כך אוהב אותם שבא לי לקום ולתת להם סטירה כדי שיתעוררו ואם אני בא ונותן להם סטירה זה רק כי אני אוהב אותם רק כי אני רוצה את הטוב ביותר בשבילם רק כדי שיתעוררו ויבינו ורק כי הם הגיעו למצב קיצוני שהם צריכים סטירה אקט של אלימות כדי להתעורר אלימות זה משהו מאוד חזק מאוד אינטנסיבי מאוד מעורר אפשר להשתמש בזה לטוב.. כמו שאפשר להשתמש בזה לרע אין דבר כזה מעשה רע ומעשה טוב.. מעשים הם לא טובים או רעים זה מעשה זה דומם זה כלום יש אנשים שעושים מעשים בכוונות רעות וטובות אתה יכול להעיף לי סטירה ולהיות נשמה טובה ואני יכול הלעיף לך סטירה ולהיות מניאק שי יכול לרכל ולדבר ולהכין אסטרגיה והוא יהיה טוב ונעמה יכולה לעשות אותו דבר ולהיות רעה זה ההבדל שאתה רציך הלבדיל

דורוN

New member
אני אמשיך את המשפט שלי מההודעה הקודמת

אני מקווה שבחיים לא יצא לי לפגוש אותך אישית,או אנשים מסוגך. החיים יהיו יפים יותר כך. והיה ואפגוש, אני מקווה שאזהה אותם מהר ואנפנף אותם מחיי. כך אעשה איתך עכשיו.

ליטליקSD

New member
התגובה שלך מעידה על רמת בגרות נמוכה.

ותן לךי לתקן אותך בבקשה- "החיים יהיו יפים יותר", התכוונת להגיד "אני אשלה את עצמי יותר".

למעלה