עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

יNOT

New member
ההפקה פרסמה איפשהו את השאלות של האודישנים?

או שהודיעו שהם חיפשו 16 אנשים דומיננטים וחזקים ומנהיגים? אתה יכול לומר מקור שעליו אתה מתבסס? אני לא ראיתי את הפרקים הראשונים של התוכנית אז כנראה פיספסתי את זה שם? המניע שלך לעידוד אלימות לא ברור לי...והשיפוט שלך של אנשים שנמנעים מאלימות ובגלל זה הם לא בני אדם...עוד יותר לא ברור...

ליאורי13

New member
שי דחק את כל חסרי השידרה הצידה עם הצעקות

הברוטליות והאלימות שלו אם לא היה אחד כזה {תת אנוש כמו שי } היה קם אחד שהיה "מנהיג" אותם בצורה תרבותית ולא כמו בצורה של הבהמה

איתי בל

New member
הם דיברו על זה בינהם

על המבחנים שהם עברו וכאלה אני לא מעודד אלימות אף פעם לא הלכתי מכות אל תכניסו לי מילים לפה ואל תדברו שטויות תצאו מנקודת הנחה שאתם פשוט לא מצליחים להבין אותי ואני לא אידיוט בבנאדם צריך להיות קצת מהכל צריך להיות בחיים קצת מניאק וצריך לדעת כן מתי להיות גם מגעיל ושקרן וכדומה בעולם יש טוב ובעולם יש רע אתה לא יוכל להתעלם מאף אחד מהם ולהפך לקבל את שתיהם ביחד אל תהיו לי פציפיסטים יפה נפש צה"ל זה לא אלימות? הדרך שבה אנשים פה עושים חרם על שי זה לא אלימות? לאלימות הרבה פרצופים ודרכים ונסיבות ועוד ועוד לאון זה בנאדם שאם הייתה בו אלימות... אם היה בו כוח אני לא אומר אם היה ערס שנותן לכולם מכות אלה כוח לא להיות סמרטוט ולשים זין היה לו הרבה יותר קל ראיתי את התוכנית של יום שלישי רואים את עינב מדברת אליו כמו בהמה בו לפה נקה לי את זה תעשה לי את זה תעוף תלך היום אתה ישן שמה קראה לו קוקסינל זה היה דוחה והבנאדם עדיין עשה כל מה שהיא אמרה לו... אם היה בו מעט אלימות וכוח והיה אומר לה לכי להזדיין או במינימום את הכוח הלגיד שהיא לא בנאדם וללכת ממנה או להתעמת איתה אבל לפחות לא לעשות מה שהיא אומרת אז כן הוא היה הרבה יותר בנאדם ופחות סמרטוט

ג'ני סוג של מנהיגה/ דומיננטית?

ג'ני היא רק פנים יפות לא יותר מיזה ואם רנין לא הייתה חברה שלה אף אחד לא היה שם לב אליה בכלל...

איתי בל

New member
אז ג'נין לא

אולי לא... שם בהחלט לא אבל לא צריך ליפול על קטנות הרבה פעמים ששי יצא על יוסי אמרו שהוא נטפל לחלשים יוסי ממש אבל ממש לא חלש יוסי הוא בחור מבוגר שהדעה שלו כבר קבועה והוא מסתובב במקום הזה כאילו הוא כבר יודע הכל וראה הכל והם ילדים אני בהתחלה קצת חששתי מיוסי כי הוא נראה לי כל כך מקובע הוא נראה לי כמו בטון שאי אפשר להזיז קשה קשה ראש בקיר אבל שי לקח את הבטון הזה שבר אותו ופתאום כולם אמרו שהוא נטפל לחלשים יוסי הוא ממש אבל ממש לא חלש ואין פה אף אחד שהיה מצליח לשבור את יוסי בצב ריש מנהיגות אפילו רנין אומנם פירננסה אבל פריננסה מנהיגה היא מנהיגה מהסוג שצריך לתת לה כסא ולתת לה את המנהיגות היא פשוט לא יודעת לקחת אותה לבד היא צריכה להיוולד למנהיגות שיפרה היא לא בנאדם שהולך בעדר ממש עינב רק מהאגו היא בטוחה שהיא מנהיגה אבל היא אם כבר כזו קטנה כן יש שם אנשים חזקים...פשוט הוא יותר אם הוא לא היה אז הייתם אומרים את זה על מישהו אחר המנהיג הבא ליד שי באמת אף אחד שם לא מנהיג

איתי בל

New member
נעמה מנהיגה רצח

היא קוצ'רית היא מדברת כמו מורה כל פעם שהיא פותחת את הפה אני אישית חוזר לכיתה ד' לא הכנתי שיעורים ואני משפיל מבט שי הפיל את זה...

ליטליקSD

New member
קוצ'רית? מדברת כמו מורה?

אמא שלי קוצ'רית (בין השאר) והיא לא דומה בכלום לנעמה, הייתי 3 שנים בבצפר מיוחד (ליקויי למידה, לא אוטיזם) ומדהים עם מורות ברמה הרבה מעל לחינוך הרגיל ואף אחת שם, גם לא הסייעות, דיברו בצורה של נעמה ודחפו 'כאילו' לכל משפט.רק בת 34 והיא כבר לא מורה? למה זה?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifג'ני היא סוג של...

כדור שינה

cordelia2

New member
אין ספק- מנהיגים...

ראינו את בוריס המנהיג וג'ני המנהיגה וליאון המנהיג ואפילו איתי הסמרטוט המנהיג של המנהיגים. אז או שאתה צודק ואז להפקה יש טעות איומה בהבנת מבחני הקבלה שלה או שהקריטריונים אחרים.

איתי בל

New member
אני חושב שבוריס דווקא יותר מנהיג ממה שנראה

לי גם לא יצא לראות את זה אבל הוא בחור כן יותר דומיננטי אני חושב ממה שהיה נראה... אולי לא אני דמבר מתוך אינסטינקט שום דבר שאני יכול להעמיד מאחוריו משהו הוא פשוט היה פחות דומיננטי מבין דומיננטים... ואולי לא לאון לא מנהיג רגיל לאון מנהיג סטאר... כמו שנינט מנהיגה מאחוריה המון מעריצים לא כי היא יכולה להנהיג עם פשוט כי היא סטאר אז לאון מנהיג בצורה הזאת איתי ממש לא סמרטוט הוא כן בחור חזק בחור תכלס יש לו דעה מאוד חזקה הוא מאוד מרשים בלוליינות הוא יותר ממה שנראה בתוכנית אלו פשוט רבדים שונים

ליטליקSD

New member
אני איתך, איתי.

אני כמעט בטוחה בוודאות כי האנשים שיוצאים כנגדו לאמסוגלים להגיע לרמת הכריזמה והעוצמה שלו בקרבת אנשים. מה אמרו עליו פה? "לא יהיו לו קולות כי הוא נראה כמו אחד שבטוח יצביעו לו", "הוא סוחף אחריו את כולם"... אוקיי, תראו לי בנאדם אחד ביקום הזה שלא היה רוצה שיגידודברים כאלה עליו? בטח בחיים האמיתיים שלכם אם מפחדים ומתרחקים מאנשים כאלה, בלי להיות מודעים לכך שזה נובע מתוך פחד. פחד כי אולי אנשים כאלה יצאו עליכם בנאום ברוטי כמו שהוא עשה לנעמה ובצדק. ובעיניי זה פשוט מעורר רחמים להקיף את עצמכם רק באנשים שמלקקים לכם את התחת.

מייליי

New member
איתיי יש פתגם שאומר :

אל תלבין פני חברך ברבים . לא ידוע לי מה נעמה עשתה , וגם אם התנהגה בצורה הכי תככנית או צבועה כפי ששמעתי , זה עדיין לא מצדיק לתקוף אותה לפני כולם ולגרום לה עלבון בצורה בוטה וקשה כזו . יש לו בעיה איתה , שיתעלם ... או ילבן זאת איתה לבד . איך שהוא התנהג כלפיה היה משפיל ומבזה . כך מנהיג אמיתי לא נוהג . הוא איכזב אותי מאד .

למעלה