עידכונים מהוילה PM - יום 29, ה- 29.9

lightflake

New member
רנין ("אני לא צבועה!") מכה שנית

הבחורה הכי צבועה בוילה, ראיתם איך היא הלכה לשי ("אני דואג פה לכולם!") אחרי הנאום של נעמה ("אני מחנכת בישראל!") וישר חיממה אותו נגדה... ואז אחרי שנעמה מחליטה לעזוב היא מחבקת אותה ועושה תצמה מסכנה ובוכייה כאילו זה מזיז לה... בחיי שאני כבר מרחם על טייסיר (מצד שני אולי זה מגיע לו)

omer719

New member
אשר מסביר ללאון איך הולך הערב חג.

הם קיבלו דף כזה עם הוראות.

lightflake

New member
רנין הייתה אצל האח הגדול עכשיו

יצאה משם עם נסיון שלא ישימו לב שהיא הייתה שם... בטח שוב מתבכיינת על היהודים האלה... הנה מה שהיא אמרה להם שם לדעתי: " (בדמעות) למה הביאו לאשר בית כנסת? באמת, אני לא חשבתי שככה זה יהיה! אני גם רוצה מסגד! למה תקיעות בשופר?? אתם לא מבינים שאני לא יהודייה! אני רוצה שיצעקו אללה הוא אכבר 5 פעמים ביום! האנשים כאן ברברים! אני לא כזאתי! אני אינטלגנטית! אני למדתי באוניברסיטה בלונדון!"

Jason2

New member
רנין היא נוצרייה

אתם שונאים, לפחות אל תהיו בורים.

My Little Fairy

New member
../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!

דמיין לך מה היא תגיד לאח הגדול בערב ראש השנה כשיגידו "יהי רצון שיכרתו אויבך ושונאיך וכל מבקשי רעתנו".

rosedal

New member
../images/Emo88.gifוואואואואווואוווו זה הולך להיות גדול!!!

Jason2

New member
זה משפט כללי

שמכוון כנגד אויב ולא מכוון אליה או לדת שלה. אם זה היה פסח והיו אומרים את המשפט "שפוך חמתך על הגויים" הייתי במקומה קם והולך. גם אם היום לא יהיה לה נוח לשבת בתפילה הזאת אפשר להבין אותה לגמרי.

My Little Fairy

New member
חשבתי על זה. מזל שזה לא פסח!

אבל המשפט השלם זה "שפוך חמתך על הגויים אשר לא ידעוך". הכוונה לכופרים ואטאיסטים, ולא לכל הגויים המאמינים.

Jason2

New member
אבל היהדות

היא הדת המונותאיסטית הראשונה, כלומר כל מי שהתנצר או התאסלם בעצם עזב את האמונה היהודית ולכן לפי היהדות הוא כפר בדת ולכן המשפט מכוון אליהם ובמיוחד לנצרות שהתחילה ככת שיצאה מתוך היהדות. יכול להיות שהוא לא מכוון לעמים אחרים שחיו בזמן כתיבת התפילות.

omer719

New member
קרן שוטפת כלים../images/Emo12.gif

סתם זה לא כזה הלם, ראיתי אותה שוטפת הרבה פעמים

למעלה