?
מ משגרת המחשבות New member 29/9/08 #32 בהדחה הבאה גילוח זקן כבר לא יספיק הוא יאלץ להפשיל שרוולים ו...ראבוטה ...עבודה .
W Word Up New member 29/9/08 #27 ליוסי ללאון - "בשביל מה אני אעשה שעווה ? מה אני מחכה לאביר שיבוא על הסוס הטרויאני?"
I IDAN30 New member 29/9/08 #34 כמו היום בבוקר שפרה ואיתי אומרים ליוסי, למה שלא תקח את אשתך לתאילנד, תשבו בשמש באחד האיים שם. אז הוא עונה להם: "מה אני צריך תאילנד, חסר איים בארץ?"
כמו היום בבוקר שפרה ואיתי אומרים ליוסי, למה שלא תקח את אשתך לתאילנד, תשבו בשמש באחד האיים שם. אז הוא עונה להם: "מה אני צריך תאילנד, חסר איים בארץ?"
M My Little Fairy New member 29/9/08 #40 ../images/Emo6.gif מתה עליו! "80% מהצופים לא יודעים מה זה פאטתי, כולל אותי". הוא כזה חמוד!!!!
M My Little Fairy New member 29/9/08 #51 כן.. חשבתי שהוא אמר גם את המשפט הקודם. קראתי "יוסי" וראיתי "אשר".
S Saladin New member 29/9/08 #49 איזה חמדמוד הליאון הזה יא ראבאי. איך הוא שר בקול צלול את "שמור נא עלינו כמו ילדים" ובאופן הכי סמלי הוא לא שר דווקא את המילה שהופכת את השיר הזה לשיר פרנואידי של עם סגולה - "מכולם" (שמור נא עלינו מכולם).
איזה חמדמוד הליאון הזה יא ראבאי. איך הוא שר בקול צלול את "שמור נא עלינו כמו ילדים" ובאופן הכי סמלי הוא לא שר דווקא את המילה שהופכת את השיר הזה לשיר פרנואידי של עם סגולה - "מכולם" (שמור נא עלינו מכולם).
E eli7r New member 29/9/08 #64 איפה בדיוק כתוב מכולם? אם זה לא היה אסור הייתי מביאה לך את מילות השיר אני אביא רק משפט "שמור נא ואל תעזוב" אלא אם כן זה שיר אחר ולא זה של עפרה חזה.
איפה בדיוק כתוב מכולם? אם זה לא היה אסור הייתי מביאה לך את מילות השיר אני אביא רק משפט "שמור נא ואל תעזוב" אלא אם כן זה שיר אחר ולא זה של עפרה חזה.