עידכונים מהוילה PM - יום 29, ה- 29.9

NevaEva

New member
איך הם הולכים לעשות את החג?

נתנו להם הוראות או משהו? מגדילים להם את התקציב בשביל לבשל ארוחה גדולה יותר? מה עם רימון\תפוח בדבש וכל אלה?

Saladin

New member
כן, זה בטח על חשבון ההפקה.

לא נראה לי יקחו לבובלילים מהסיגריות בשביל ראש השנה...

Saladin

New member
אולי כן יש תקווה לרנין.

מאז שג'ני עזבה היא יותר מתערבבת בין האנשים. סוף סוף שומעים אותה מדברת (וגם שרה, למרבה הצער) ולא רק צועקת ובוכה. היא אפילו הולכת להשתתף בארוחת החג היום, מי ישמע.

רנין היתה ותהיי דמות מרכזית בבית..

על איזה תקווה מדובר? היא בכלל לא בסכנת הדחה (אם על זה מדובר) ושום דבר לא השתנה ולא ישתנה.. היא תמיד התערבבה בין אנשים ודיברה..

Saladin

New member
חייב לומר שעינב

היא אחת הדיירות היעילות בבית: גם מבשלת, גם עושה פן, גם עושה שעווה לליאון. היא גם חקיינית טובה. עם כל הצעקות היא בחורה טובה אין מה להגיד. אה וגם מוציאה לשי שחורים מהגב.

Saladin

New member
נשמע יותר סביר.

מה זה שחורים מהגב?
מישהו פה בפורום פשוט אמר שחורים מהגב אז הלכתי בעקבותיו.

Word Up

New member
יוסי שואל את לאון אם הוא הולך

לעזרת גברים או לנשים בבית כנסת

Jason2

New member
אני ראיתי משהו אחר

רנין ושפרה הן היחידות שלא קנו את הנאום המזוייף של נעמה. ההערכה שלי אליהן רק עלתה אח"כ. ואין כאן שום צביעות בלהיפרד מאדם לשלום, הרי היא כבר מחוץ למשחק אז אין כאן שום אינטרס להיות צבוע.

Saladin

New member
הנאום של נעמה לא היה מזויף.

הוא היה סתם טפשי. לכן לא היה מה לקנות או לא לקנות אותו. רנין פשוט נעלבה מנעמה בתחילת התכנית והיא לא מספיק מתוחכמת בשביל לפתח גישה מורכבת כלפיה. בגלל זה שי כל הזמן דיבר איתה על נעמה.

Saladin

New member
היא בסה"כ אמרה

שהיא היתה 8 שנים מגישה לבגרות. זה לא היה קשור לכלום, אפילו לא מבחינת הדברים שהיא אמרה. היא אשכרה סתם אמרה את זה. מי התייחס לזה בכלל? זה שאנשים חיבקו אותה ביציאה לא קשור לנאום. מה רצית, שישלחו אותה בבעיטה?

Jason2

New member
אני לא רציתי את זה

ולא הפריע לי שנפרדו ממנה, לדעתי הם עשו את זה יפה.

Jason2

New member
לפי בבילון

מזוייף (>>מזויף) (ת') לא אמיתי, לא מקורי, נעשה במרמה, מחוקה, חיקוי, מלאכותי; מסולף, מוטעה, לא מתאים

My Little Fairy

New member
בדיוק.

אין פה את המילה טפשי. הנאום אולי היה מתנשא, טפשי ולא במקום, אבל לא היה בו שום מרמה, סילוף, או דבר שקר (לא אמיתי).

למעלה