עידכונים מהוילה PM - יום 29, ה- 29.9

Jason2

New member
בנוסף לטיפשי הוא לא בא ממקום אמיתי

והביצוע שלו היה מלאכותי.
 

Eloola

New member
מלאכותי או לא,

אני בהחלט יכולה להבין מאיפה הוא בא, אמיתי או לא. אין לאמיתיות או לרגש בכלל חשיבות פה, ולהפך, כל עוד הוא נשאר ברמת העקרון, הפרנציפ, מפה בדיוק הכוח שלו. היא אמרה את זה, לדעתי, ממקום של "אף ערסוואת מחדרה לא יקרא 'אפס' לאשת חינוך שיכולה להגיש את אחותו הקטנה או את הבת שלו לבגרות, לאמא לילדים קטנים". הסיכום הזה גם היה קצת "הנה, תכירו אותי, הנה ההזדמנות העלובה, רק חבל שבדיוק בסוף, אחרי שכבר פתחתם את הג'ורה שלכם". שוב, אני לא מגנה עליה, אני חושבת שהיא בנאדם איום והיא עשתה שַמות בבית, אבל היא הייתה צריכה לעשות את זה כדי להראות לשי האפסון הזה מאיפה משתין הדג. רק חבל שתמיד יהיו שפנים כמו רנין שיבקשו להיכנס תחת כנפו.
 

bibaso

New member
התרגום חזק !! ובקשר לדיבור המלאכותי:

מישהו שמע את נעמה אומרת משהו שלא נשמע מלאכותי ?? גם אם היא היתה עומדת ומספרת להם איך היא נהנת לאכול גבינה צהובה, זה היה נשמע מלאכותי. ככה הדיבור שלה, אני לא יודע איך היא הגיע למצב שהדיבור הרגיל שלה נשמע מלאכותי לאחרים - אולי בגלל שהיא בן-אדם מלאכותי ? אולי, אבל בכל זאת אף אחד לא יכול להיות מלאכותי 34 שנה רצוף, בלי שהוא יהיה בעצם טבעי - מי שמכיר אותה רגיל לקבל את צורת הדיבור הזו, וזה הפך להיות טבעי - בקיצור - הדיבור המלאכותי הוא טבעי עבורה, בעוד שאם היתה מדברת בצורה שנראית טבעית זה הסימן שהיא עושה זאת באופן מלאכותי. בנוסף, אני לא ראיתי בנעמה שום דבר שעושה אותה "בן -אדם איום" כפי שכתבת והיא לא היתה גרועה יותר מדיירים אחרים בבית - את זה לא רק אני אומר אלא גם שיפרה אתמול בערב לרנין וצבר (אף אחד לא התווכח איתה על זה, דרך אגב).
 

no nick 1989

New member
הנאום של נעמה

היה כזה הזוי.. הוא היה רובוטי כזה,טכני מידי. אולי אם היא הייתה מדברת מהלב אז זה היה עושה משהו לאנשים אבל הנאום לא היה מהלב. היא סיפרה אותו בדיוק כמו שמספרים סיפור. ובאמת עצבן גם אותי איך שרנין הלכה ישר לשי אחרי זה,אני לא מבינה מה יש לה משי המעצבן הזה..
 
רצתה לרגש ויצאה סבתא טרחנית

ולגבי רנין - היא מזהה מקור כח וישר נידבקת אליו כמו דבורה לדבששש.
 

My Little Fairy

New member
הנאום היה במטרה להשיב את כבודה האבוד

אמרה את כל הדברים החיוביים שיכלה למצוא כדי להראות שהיא שווה יותר מהרושם שהיא יצרה. זה היה רק בשביל לתקן את הנזק שהיא עשתה מול חביריה, קרוביה ומשפחתה. לא בשביל דיירי הבית. שי המטומטם התנצל בשביל המצלמות, ואז הודה מול המצלמות שהוא התנצל בשביל המצלמות. ואז הוא הולך ומתגלח. איזה עוד צעדים מטומטימים הוא יעשה?
 
למעלה