עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

קמבילי

New member
מי שקורא לזה השפלה פומבית, דהיינו רנין, עינב

ואחרים, הם אלה שמשפילים את איתי. איתי רוצה לראות בזה פגיעה ברגשות, וזה מה שזה היה באמת. לא השפלה פומבית אלא פגיעה ברגשות שכולם היו עדים להם. אני בטוחה שאיתי נפגע יותר ממה שהוא מודה כלפי חוץ, אבל אם היית שומע את השיחה עם עינב אולי היית מתרשם כמוני שהוא נפגע פחות ממה שאנחנו נפגענו בשבילו. הוא מגייס לטובת הרציונליזציה את הבגידה שבגד בה בלינץ' של שי. שכחת כמה כעסנו עליו אז? נכון שהבגידה הזאת נבעה מחולשה ולא מטמטום, אבל מה כבר ההבדל? אם היא תודח השבוע זה יגרום לחשוב והיא תשנה את דרכיה? אולי כן ואולי לא. אני שומעת אותה בדמיוני אומרת "הגעתי למסקנה שבאמת חסר לי בורג אבל זאת אני, מה שיש לי בפנים אני מוציאה החוצה, זאת ונסה ואני אוהבת אותה". היא הרי סתומה. אם אני משווה את הפגיעה של ונסה ברגשות של שי לרשעות הגורפת של רנין ושני שותפיה ומורם הדגול הפשעים אינם בכלל באותו קנה מידה, על מה אנחנו בכלל מדברים? ומאחר שאנחנו משחקים את המשחק כשאנחנו מסמסים, חשוב יותר להדיח את השרצים, כמו ששי הודח. הם ילמדו מזה הרבה יותר ממה שוונסה תלמד מזה. רתחתי על ונסה, יש לי הוכחות, אבל אני לא רוצה שתודח על חשבון השרצים.

bibaso

New member
דוקא ההשפלה הפומבית גרועה מהפגיעה ברגשות

ולי זה כן נראה השפלה פומבית, לא קשור למה שאמרה רנין. תחשבי על זה שאיתי צריך להמשיך לחיות ככה עם שניהם למול כל מדינת ישראל - אני לא רואה השפלה יותא גדולה מזו, ועוד מתמשכת. תנסי רק לדמיין איך היית מרגישה אם שי היה עושה כזה דבר למישהי בוילה.

קמבילי

New member
ברור שהשפלה פומבית זה הדבר הגרוע ביותר

זה מה ששי עשה לנעמה, אפשר להשוות בין האירועים? ליתר בטחון אני רוצה להבהיר למה התכוונתי: אני אומרת שההשפלה הפומבית היא בעיני המתבונן, ומי שמסתכל באיתי ואומר בלבו: "איזה סמרטוט איך השפילו אותו", הוא עצמו משפיל אותו. איתי לא רואה את זה כהשפלה פומבית, לעומת נעמה שראתה את זה בדיוק כמו שזה היה, השפלה פומבית דלוקס. תראה אותו עכשיו צועד בשירה וצוחק עם החבר'ה ומתאמן עם יוני. בשיחה עם עינב היא אמרה לו שיוני עשה לוונסה מסז', ואיתי אמר לה שהוא יודע, הם סידרו ביניהם שהוא (איתי) יעשה מסז' לאינה ויוני יעשה לוונסה. טוב, אנחנו לא לגמרי מאמינים לשאננות שלו, כשיראה אותם שוכבים יחד במיטה בטח ירצה למות, אבל כרגע הוא לא אדם רמוס. הוא הושפל יותר כשהשרצים מידרו אותו, זוכר? עכשיו הוא עצוב כי ונסה מעדיפה בחור אחר, אבל הוא חושק שיניים כגבר וככה גם אנחנו צריכים לראות אותו אם ברצוננו לכבד אותו. לא שאני לא כועסת על ונסה, בא לי לתפוס אותה ולנער את הראש הדפקטיבי שלה וזה לא מהיום, הבחורה באמת לעולם לא תתחתן. אבל במחשבה צלולה אי אפשר בשום פנים ואופן להשוות בין הנבזות הזאת (ששנינו יודעים שנובעת מטמטום מוחי) לבין הרשע המחושב של שי וחבורתו, ולא בא בחשבון שעכשיו נמחוק את הרקורד המוסרי של ונסה. לאן הגענו? נטרפנו בעצמנו. ביבאסו היקר לי באמת, כשראיתי אתמול את ונסה מתכרבלת באינטמיות עם יוני התפלצתי, אני עדיין מתפלצת, לבי לבי לאיתי, נדבר מחר. אגב, מה דעתנו על המשחק של יוני בקטע הזה? נדבר מחר.

bibaso

New member
איתי הוא במין סדנה לשיפור האישיות מבחינתו

למרות כל מה שהוא אומר עכשיו לוונסה ובעיקר לעצמו, אני בטוח שעוד כמה שנים כשיסתכל אחורה (יכול להיות שזה יקח גם שבועות ספורים לאחר שייצא מהוילה), הוא יודה גם בפני עצמו שזו השפלה. (נניח שנעמה היתה אומרת שזו לא היתה השפלה - היית "מוותרת" לשי?) שי עשה דברים רעים בהרבה תחומים, אבל בתחום ההשפלה וונסה לקחה בגדול. אני לא רוצה למחוק את הרקורד המוסרי שלה, אבל הוא לחלוטין לא קיים כשמדובר בידידים/בני-זוג/סטוצ וזה גם בסופו של דבר חלק מרקורד מוסרי. אני לא אהיה מסוגל לשלוח לה אס אם אס אחד, ואין לי יותר שום מוטיבציה להלחם עבורה בפורום, והיות וברור לי שממילא אין לה סיכוי לזכות, נראה לי אפילו שעדיף שתודח על הרקע הזה ישירות.

פלדי1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מתביישת שהתעלמתי מהסימנים המקדימים למה שקרה בימים האחרונים.

11134

New member
איתי חייב לחתוך מוונסה

אם ימשיך להיות סמרטוט, הוא יודח. היא הרי בכוונה יושבת כך, חצי מרוחה על יוני, ומצליחה שוב לערער את הקצת ביטחון, שניסה להתחיל לבנות לעצמו. אני לא יכולה לראות את זה, זה מרתיח אותי. הוא חייב להתחיל, עם כל הקושי, לראות בה סתם עוד אחת בווילה, ולהדיח אותה. שתעוף.

קמבילי

New member
ומה לגבי ההבדל הדק

ששי רצה להשפיל בפומבי, תיכנן להשפיל בפומבי, ביים את ההצגה שלו מראשית ועד כלה להנאת הקהל, בעוד שבראש של ונסה אין כלום חוץ מחציר ולהזרבב עם בחורים יפים. אבל לא נראה לי שאצליח לשכנע, ונסה אכן תודח ביום שלישי בגלל הטמטום שלה, אף אחד לא יאכיל את חתולי החצר ("האח הגדול לא מרשה להאכיל אותם, מחלות וכאלה" - איתי) ואני ארד סופית מצפייה ולא רגע אחד מוקדם מדי.

bibaso

New member
ההשפלה תוצרת וונסה היא הרבה יותר גדולה

פשוט בגלל סוג ההשפלה. זה לא קשור כרגע מתוך מה זה בא, התומאה משפילה יותר.

בעצם, ביבאסו, מניין לך שאיתי כל כך אוהב אותה?

אתמול עינב ניסתה לשכנע אותו בכוח במה שאתה ואחרים אומרים כאן, שוונסה השפילה אותו, ניצלה אותו וזרקה אותו. איתי אמר לה: "אבל גם אני הרווחתי משהו מהקשר הזה". כזכור לך, ונסה סיפקה לו שירותים מיניים במסגרת האפשרויות ואף שכבה איתו. אינני מכירה גברים רבים שלא היו שמחים על ההזדמנות ולא היו מנצלים אותה. כולם יוצאים מהנחה שאיתי מאוהב בוונסה והיא שברה לו את הלב, מדוע? כי הוא לא אטרקטיבי? כמו כל גבר הוא נהנה מהשירותים המיניים שהיו מזומנים לו פרק זמן מסוים, ועכשיו הוא מצטער שהם הסתיימו. לו זו בלבד אלא שמנקודת מבטו ההיענות המינית של ונסה היתה טפיחה על האגו. אתה ואני אולי לא רואים זאת כך אבל איתי בוודאי שכן, וזה טבעי לגמרי. עכשיו כשזה הסתיים הוא לפחות יכול לרשום לזכותו את "הכיבוש" הזה. לא נוצר ביניהם קשר אמיתי, מעולם לא התפתחה ביניהם שיחה מלב אל לב, קשר שמבוסס כולו על מסז'ים לא יכול באמת להיות עמוק. אולי האהבה הנכזבת והלב השבור הם השלכה שלנו על הסיפור, ומה שבעצם התכווץ זה רק האגו. קורה למאות מיליוני אנשים על פני כדור הארץ בכל יום, בלי שיהיה להם אפילו כיבוש לרשום בפנקס. האם זו נקודת מבט אפשרית על הסיפור? פָּרָלָקסָה סֶקוּנדָה הלוא היא קמבילי ממחשב אחר

bibaso

New member
אני לא אתווכח על הלב השבור

היה ברור לו שהוא עם וונסה על תנאי עד שיימאס לה, מקסימום עד שיעזבו את הוילה. הקשר היה יותר עמוק מסתם מסאז'ים והזכיר קשר זוגי (לא מאוזן) אבל כן כלל שיחות נפש, למעשה זה יותר הזכיר מצב שמישהו בקשר זוגי עם הפסיכולוגית שלו. בכל מקרה ישר כשהיגיעו החדשים וונסה התעלמה מאיתי ונצמדה ליוני, בחוץ פשוט הקשר היה מתנתק, כאן הוא צריך לחיות איתם באותו בית כך שיש כאן פגיעה והשפלה פומבית בגלל הדרך שבה וונסה עשתה את זה - פשוט זרקה והחליפה. אם מנקודת מבטו ההיענות המינית של ונסה היתה טפיחה על האגו אז הדרך שבה היא עברה ליוני היא רמיסת האגו שלו עד עפר, למול כל המדינה, והוא עוד צריך לחזות בזה יום יום, והוא יכול לחשוב לעצמו עד מחר שזו לא השפלה, - אבל ההשפלה מעיקרה היא רמיסת הכבוד שלו - לא רק העצמי אלא בעיני אחרים (כשכאן זה כל המדינה) ואת זה היא עשתה.

ונסה היא לא הסתומה היחידה .

אם הטיעון שלך הוא : " היא הרי סתומה. " בעוד שאת נותנת בהשוואה את ה-"רשעות הגורפת של רנין " . אני אשמח לקבל ממך פירוט על המעשים של רנין , מתי היא פגעה והלבינה ברבים פניו של אדם ? נכון , רנין ריכלה ויתכן כי שיקרה פה ושם . אבל מה זה לעומת אימלול של גבר במשך חודשיים ? מה זה לעומת משחק ברגשות ? מה זה לעומת השימוש הציני שעושה ונסה ברגש כמו התאהבות או תלותיות ? כל הכבוד קמבלי , את בהחלט "מבערת את הרוע בעולם" . תעשי לי טובה , לכי תסתכלי לעצמך בעיניים לפני שאת כותבת לי את התגובה .

קמבילי

New member
אתה מוזמן לעקוב אחרי הדיונים שלי עם ביבאסו

ועם לונה. שם תמצא תשובות לשאלותיך.

חחחחח...

את תמיד מביאה טיעונים כלכך מגוחכים ... כי לדוגמא נעמה סלחה לשי , ובאופן כללי גם עינב סלחה לשפרה ולצבר ... אז הכל אמור להסלח גם כאן בפורום ועל ידי הצופים לא ? והטיעון : " זיכרו שוונסה היא היחידה מכל דיירי הבית שמקדישה רגע מחשבה לחתולי הרחוב שמחוץ לגדר בעוד כל האחרים עסוקים ברכילות." כלכך הזוי , שפשוט קשה להתייחס אליו ברצינות מבלי לגחך . אז לידעתך שצבר תרם פעם דם במגן דויד אדום אז חשוב גם לזכור את זה . ושפרה עזרה פעם לזקנה לחצות את הכביש . ורנין מתנדבת בעמותה הומוניטרית וכו' אבל זאת סתם תיזכורת למקרה שאת רוצה להוסיף גורי חתולים לשיקולים הלא כלכך הגיוניים שמלווים את החשיבה שלך לגבי המתמודדים . ממתין במתח לפירוט שאר הנימוקים .

Yaki J

New member
מסכן, רק הניק השני שלו הגיב לפוסט שפתח בבוקר

אז הוא בא לחפש צומי.

morann7

New member
בנאדם שעוזר לבעל חיים במצוקה

הוא אדם הכי טוב שיש מבחינה אנושית, אם אתה לא מבין את זה אתה אדיוט. המעשה שונסה עשתה לאיתי לא נעים אבל הוא יחיה, חתולים שלא יעזרו להם יגוועו ברעב. יש אמת בדברי קמבילי.

זה הופך למגוחך יותר ויותר הדיון הזה ...

איך זה קשור מה שונסה עשתה לאיתי ומה שהיא עשתה עבור גור החתולים ? זה כאילו דבר במקום דבר ? יש כאילו חשבון שבו מקזזים מעשים ? כי אם זה ככה .... אז שי גם עשה הרבה דברים טובים ואנושיים עבור שאר המתמודדים . למה לא קיזזתם את זה עם המעשים ה"רעים" שלו ? ושפרה ? היא לא הזיקה לאף אחד פרט אולי לאשר , יוסי ועינב . ומצד שני היא עזרה לרבים בבית הזה . אז יאללה , אם כבר מקזזים מעשים אז בואו נקזז לכולם . ואם אפשר גם תקבעו איזה תעריפון כזה שיהיה ברור לכולם . לדוגמא : לעזור לגור חתולים = +5 נקודות . להשפיל אדם בפומבי = -1 נקודות . להשתמש ולשחק ברגשות של הצד השני כלפיך בצורה צינית = -1 נקודות . לרכל על הסודות הכי כמוסים של "חבר טוב" עם אנשים אחרים = -1 נקודות . וכך הלאה ... אחרת אידיוטים כמוני לא ממש יבינו איך לסדר את סדרי העדיפויות שלהם , בכלל בחיים .

morann7

New member
תכלב התוכנית היא על יחסי אנוש

אז אולי זה באמת לא רלוונטי (אבל עבורי שאני אוהבת חיות זה בכל זאת משפיע)

למעלה