עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

droriko

New member
אז הוא ריכל עליו לפני שבוע-שבועיים מה זה משנה

בכל מקרה אני לא כועס בגלל זה לא על צבר ולא על איתי

Lomsahne

New member
שוב,אני אבהיר את כוונתי...

אם צבר בא ואמר מה שאמר לאיתי ואחרי זה לא לכלך עליו עד עכשיו מבחינתי זה אומר שהוא אמר את זה מכוונה ולא מתוך התחנפות/סיבון. אם יתברר בימים הקרובים שזה באמת היה סתם סיבון אז זה סיבון,אבל זה משהו שהוא די לגיטמי במשחק הזה וכולם עושים אותו.אני חייב לציין אבל שאתאכזב אם זה ככה. אבל גם לפי מה שאמרת שצבר אמר לאיתי זה לא משהו שהוא שקשור כל כך למשחק אלא יותר לאישיות של איתי. כי לדעתי איתי באמת בנאדם ממש טוב אני פשוט לא מתחבר בכלל לדרך משחק שלו שבחר והוא מרגיז אותי כשבחר בה.אבל עדיין אין שום קשר בין זה לבין זה שאני חושב שהוא אחלה בנאדם.

Lomsahne

New member
הוא אמר עליו...

שהוא מתמסכן,לקקן לא נראה לי וגם לא שמעתי. לגבי ההתמסכנות-זה בכלל לא אישי זה לא מעיד על האופי שלו כי צבר גם אמר שהוא בחיים כל כך שונה ממש שאיתי דאג לספר לו ודווקא בגלל זה הוא התעצבן שהוא בחר לשחק אותה מסכן. פיספסת את הנקודה שלי אבל סבבה הדיון הזה לרוחי חחח כל עוד זה לא מה שטחנו פה בשבוע האחרון אין לי בעיה להמשיך אותו.

asi boy1

New member
בואנה שיעיפו משם כבר תונסה הזאת

מדברת על עצמה בגוף שלישי חושבת היא מלכה...צריכים לתת לה בעיטה משם אני ממש לא סובל אותה ביומיים האחרונים

3pac היחיד

New member
תדליקו מהר ערוץ 2 אחרי הפרסומות מראים

את הבית של עינב ויוסי ואחים של עינב

הדיירים הותיקים שוקלים לא להגיש מועמדים מחר!

רנין באה לאיתי ועינב ואומרת שהם חשבו לא להגיש מועמדים להדחה מחר או שיוסיפו את החדשים להצתבעה.. אמרה שכולם מסכימים חוץ מונסה.. שפרה נכנסת לחדר ואומרת שהיא מסכימה ושהיא העלתה את הרעיון מזמן ושזה הדרך היחידה שנרגיש טוב עם עצמנו..

../images/Emo2.gif אם יעשו את זה יכול להיות 2 אפשרויות:

1. כל השמונה יהיו מועמדים 2. הבחירה תעשה לפי ארבעת החדשים בלבד..

ExsoTic Cop

New member
ממש לא אם זה קורה הקולות של החדשים לא יהיו..

שווים כלום כי אם מועמד נותן רק תשם שלו הוא עולה אוטומטי להדחה,ככה אמרו שאשר הדיח את עצמו.. אז כל אחד יגיד תצמון וכולם יעלו אוטומטית להדחה והקולות של החדשים יהיו לא שווים כלום...כי גם ככה כולם יעלו אוטומטי להדחה. כי נגיד החדשים יתנו 3 קולות למובילים גם אלה שהצביעו לעצמם יעלו כך שקולות החדשים פסולים מקווה שהבנתם.

ordiki

New member
לא מדוייק

החוק אומר שמי שלא נותן שמות להדחה, הוא מועמד אוטומטית להדחה. זה אותו דבר בעצם.

beep beep

New member
מי דשלא בוחר מועמד - שמו נספר פעם אחת

כאילו קיבל הצבעה אחת להדחה. זה מה שקרה עם אשר.

Lomsahne

New member
מה פתאום...

מי שלא נותן שמות מועמד אוטמטית להדחה.חבוב תקרא את החוקים לפני שאתה זורק עובדות לא נכונות וזאת לא פעם ראשונה. מה שקרה עם אשר זה שהוא היה מועמד בלי שום קשר לאלה שבחרו בו.

BeN ShaDe

New member
בכלל שלא אוהב את זה.

לדעתי זה לא פייר להעיף מועמדים שרק 4 ימים בבית. יש מצב שהם באמת לא יצביעו. זה יחמם יותר את האווירה בבית , יוסיף עוד המון מתח להדחה ביום שלישי , אבל עדיין , הכל יכול להשתנות עד מחר בערב.

חדשות חמות../images/Emo70.gif

הם לא מתכוונים לתת שמות! הם מתכוונים שכול 8 המתמודדים יהיו מועמדים להדחה

למעלה