עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

morann7

New member
תכלב התוכנית היא על יחסי אנוש

אז אולי זה באמת לא רלוונטי (אבל עבורי שאני אוהבת חיות זה בכל זאת משפיע)

זה לא שזה לא רלוונטי כתכונה אנושית .

אבל זה לא אמור לבוא כשיקול נגד שיקולים אחרים . גם אני מאוד אוהב בע"ח אבל זה לא ממש קשור לעניין האח הגדול והשיקולים האם להשאיר מתמודדת מסויימת במשחק . אחרי הכל הם לא מתנדבים בתנו לחיות לחיות והם לא נבחנים רק על הקטע הזה של בע"ח . לדעתי , לאהוב בע"ח זאת תכונה מאוד ראויה וחשובה אבל היא לא יכולה לבוא במקום אהבת אדם . וזה נאמר כלפיי האנשים שחושבים שהאח הגדול זאת פלטפורמה בה נמדדת האישיות של המתמודדים . זאת נקודת מוצא שאני לא מסכים איתה , אבל גם אם יוצאים מתוך נקודת המוצא הזו זה עדיין לא מצדיק את הטענה בקשר לגור החתולים .

לונה 2

New member
ביקורת מוסיקה אני מבינה מה אתה מנסה להסביר

לקימבלי. ויש בזה הגיון. אבל יש ניואנסים נורא קטנים שמשפיעים וגורמים לנו להזדהות עם אחד ולא עם האחר. אהבת בעלי חיים יכולה להיות סיבה וערך. לא בכדי איתי אתמול אמר לונסה בשיחה : "כן, כן, אני מבין שאת אוהבת לטפל בחיות פצועות..." (התכוון לעצמו). על כל מה שקורה בין איתי לוונסה אפשר לסנגר לכאן או לכאן. לא בטוחה שהסברתי את עצמי טוב, סומכת על האינטליגנציה שלך.

קמבילי

New member
לונה, ביקורת רודף אחרי עוד מראשית ימי הפורום

כדי לנופף ידיים ולהכריז את ההיפך ממה שאמרתי - התוכן לא משנה, משנה ההיפך! את פשוט עוד לא מכירה אותו ואת שלל ניקיו, אין טעם לנסות להידבר בהיגיון כי זה לא יפעל.

11134

New member
אני מסכימה על הרבה מהדברים, אבל

היא מנסה עכשיו לסחוט אותו רגשית, ומדגישה בכך עד כמה היא הפכה אותו לסמרטוט - ל- "תיי!!! מסאז'", ו- "מה פתאום, אני לא עושה לך מסז'", "אתה צריך לשלם לי" וכל השטויות הללו. האמת היא, שעד עכשיו די חיבבתי אותה, למעט הרעשניות והדיבור הזה אל איתי. חשבתי שהיא בחורה, אמנם לא חכמה, אבל יש בה הרבה דברים טובים וחיוביים, אבל כרגע פרצופה האמיתי והנצלני יוצא החוצה. היה לה ברור שמצאה כלבלב שיתמוך בה, בכל דרך שתחפוץ, עד לסוף המשחק או עד שיבוא 'גבר - גבר' יותר ממנו. כשסוף סוף, נהיה גבר (לפי איך שהיא מגדירה את זה), זה פתאום "לא אתה". באמת, ונסה, שקרנית שכמוך. קודם נתן איתי תיאורים קטנים, לכאורה, אבל שאמרו הכול לגבי הגישה שלה אליו. עלק, "איתי המצחיק והרגיש שהיית קודם" (אני מצטערת, אני כותבת תוך כדי שמיעה שלהם, אז אני קופצת נושאים). היא מתכוונת ל- "תהיה הכלב שלי עוד פעם". איתי, אם תיכנע לה, אוי, בחיי שיגיע לך לעוף. די כבר, חוליות. קדימה, חוליות, ראבאק!!!

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif תיאור מאד חי

נו הכל נכון, היא פסיכית הוא נעבך, עם זה נילחם ועם זה ננצח. חוליות קדימה הסתער!

juspan

New member
אני לא בטוחה שהיא באמת רוצה ומתכוונת

לזה שהוא יהיה שוב הכלב הכלבלב שלה, אני גם מקשיבה לשיחה המעציבה הזו, והדרך שבה היא מדברת אליו ומתקיפה אותו על לא עוול בכפו - נשמע יותר כמו עזוב אותי, לא מעניין אותי יותר, ידיד לא ידיד, יש לי הרבה ידידים... סה טו. לדעתי היא מאוד לא כנה איתו עכשיו, לא בטוחה שהיא בכלל מודעת לזה, זה באמת כבר לא כ"כ מעניין אותה (ויוכיחו הפיהוקים שבדיוק היו עכשיו
) וונסה היא טיפוס קליל וכביכול זורם וחברותי, אבל היא גם קצת זאב בודד כזה מבחירה ולי מצטיירת גם כשטחית, אני לא באמת חושבת שברגע שהשבלול שלה מתחרפן באמת מעניין אותה להשאר בקשר כלשהו עם "ידיד" מסוג כזה. אין לה בכלל צורך לזה. שורה תחתונה, היו שם בשיחה הרבה התקפות והאשמות מופרכות מצידה, אני לא חושבת שמשהו באמת עמד מאחוריהן, אני לא חושבת שהיא באמת עדיין "פגועה" מהסיפור שהיה עם שי, זו פשוט מין דרך כזו שטחית (ודי גברית, סלחו לי) לנפנף מישהו.

11134

New member
בוודאי שהיא לא פגועה ממנו, היא רק מנסה

לסחוט אותו מבחינה רגשית. כפי שציינת, אכן, כל השיחה היא פיהקה. חשבתי שמייד בסיומה, היא תרוץ לזרועותיו של יוני, אבל אני חושבת שהיא מבינה שזה מציג אותה באור שלילי בעיני הקהל בבית, וזו עוד אחת מן הסיבות שהיה לה חשוב לדבר אתו. מעבר לזה, היא רק מנצלת אותו, וזה שהוא מתחיל (אולי) לפתח אישיות, לא מתאים לתוכניות שלה.

איתי בל

New member
אותו חרא

שאלת איך היא הגיעה כשאתה מקציב אודישנים לקבוצה מסויימת של אנשים שנכנסת במבצע יש לך מבחר קטן יותר וסביר להניח פחות איכותי שמעתי שהיא התמודדה על המשבצת מול איזה אספן בקבוקים שרוצה להיכנס לאח הגדול כי אין לו חברים ומקווה שזה יעזור לו בחייך... לכן הכניסו ארבע מתמודדים ולא אחד אחת ממי עדן והשאר לא מתוך מבצע כלכלי אלא כבאמת אנשים שיעשו משהו בתוכנית

למעלה