עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

Lomsahne

New member
ונסה כנראה מביעה התנגדות...

אם הבנתי נכון היא לא רוצה להעמיד את עצמה.

droriko

New member
תאמין לי הונסה הזאת....

חושבת שהיא כזאת חכמה שהיא לא משחק את המשחק, אם היא עד אז עוד היה ספק אם היא נחשבת למתה בוילה אז כאן היא כבר עשתה לעצמה וידוא הריגה בוילה (והיא גם חושבת בגלל זה שאם היא תודח מהוילה היא תצא כמו גיבורה........)

m i r u s h i

New member
מה שהכי נחמד

זה שהותיקים פחות או יותר התחברו יותר מאז שהחדשים נכנסו. עינב ישבה עם שפרה ולאון, שפרה צחקה עם יוסי..

jaycom

New member
משהו רע עובר על התוכנית הזאת בזמן האחרון

הדיירים שמים זין על הכללים... אין מי שאוכף את זה והדיירים יודעים שאין עונשים.. זה שכולם מתכננים להדיח את עצמם זה תיאום הדחות ועבירה על החוק שאסור לחתור תחת האח הגדול (תהרגו אותי אבל אני זוכר שיש חוק כזה). אני לא מאמין שהדיירים יעשו את זה.. אנשים אומרים פה שאם הם לא יעמידו את עצמם להדחה זה אומר שהם צבועים ושורפים את עצמם. העניין הוא שאם פתאום עינב לא מעמידה את שפרה להדחה היא צבועה... ואם שפרה לא מעמידה את יוסי להדחה היא צבועה.. שזה עוד יותר שורף אותם מבחינת הקהל שלהם. תומכי שפרה רוצים לראות אותה מצביעה נגד עינב ותומכי עינב רוצים לראות אותה מצביעה כנכגד שפרה. נראה לי שמאז כניסת הדיירים והמכתבים משהו השתנה כי האנשים פתאום קולטים מה הולך בתוכנית הזאת ושזה זבאלה אחד גדול.. כולם פתאום רוצים לעזוב... לא שאני מצביע ב-SMS למסחטת כסף הזאת, אבל זה לא משרת שום אינטרס של ההפקה שאנשים ינסו להדיח את עצמם כי אם עינב רוצה להדיח את עצמה, למה שאני אצביע בשבילה?

יNOT

New member
../images/Emo13.gif תרחיש מוזר, אך הוא גם משרת את ההפקה

הם לא צריכים לנסות לאלץ לשים אנשים מסויימים להדחה בשביל לקבל SMSים הפעם, ייצא שבעצם כולם עולים להדחה על הפרת החוקים, והSMSים (אלו ש"בוגרים" מספיק לשלוח ) ייזרמו

jaycom

New member
יש בזה משהו

אבל עובדה שמצנזרים לנו עכשיו את השיחות האלה.. מה שאומר שהם לא חושבים שזה משרת אינטרס שלהם..

כי הם הגזימו שם בהפקה

4 דיירים חדשים? חודשיים מתחילת התכנית והם גם חסינים? כאילו דה? ההפקה הפרה את החוקים בארץ יותר מדי.... והדיירים למדו...

Lomsahne

New member
בדיוק...

להכניס ארבעה דיירים שיודעים הכל על כולם ודואגים גם לספר ולעשות נזק {אינה וחגית} לקבל חסינות ועוד את הזכות להצביע זה פייר ? ממש לא. שכולם יעמדו להדחה ושזה שיקבל הכי פחות קולות ילך-זה גם משרת את האינטרסים של ההפקה אין לי ספק.

כל הכבוד לדיירים

כמו שיוסי אומר ויקום המלפפון ויכה את הגנן או ששיפרה מתריסה כנגד סמכות האח הגדול אם יהיה מרד זה יהיה ענק!!!!!!!!!!!!!

למעלה