עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

או לחילופין

לא לתת להם זכות הצבעה להדחה. כי באותה מידה שהם צריכים זמן כדי שהמתמודדים יכירו אותם, גם המתמודדים צריכים זמן עם החדשים כדי שיכירו אותם מקרוב באופן אישי ולא על פי מה שהם ראו בטלוויזיה וכבר גיבשו דעה לפני שנכנסו. זה חייב להיות הדדי....

Ortal D

New member
כן!

אם הם יכולים להדיח את הותיקים, אין שום סיבה שהותיקים לא יוכלו להדיח אותם. זה מה שלא הוגן. אם לא רוצים שהם יודחו בשבוע הראשון, ונותנים להם חסינות, צריכים לקחת מהם גם את הזכות להדיח את הדיירים הותיקים...

ordiki

New member
שטויות

אנשים אוהבים לראות בריתות מכורח הנסיבות ורוצים לראות הרמוניה (באופן זמני). ובקשר להפקה, הם מחשיכים את המסך בכל פעם כדי שיהיה להם חומר לשידור החי. אני בטוח שהם כבר עובדים על הפרומו "מרד בבית האח הגדול!".

לדעתי הפעם הם מחשיכים

בגלל שהם קוראים כל רגע למישהו אחר לחדר האח הגדול... אולי בניסיון לעשות סדר בבלאגן. כל דקה מתמודד אחר שם..... לא רוצים שנראה שהם מתערבים...

ordiki

New member
אני לא אגיד לא על פיצה

ועל עוד הרבה דברים. אבל אני כן אגיד לא כשזה מתבקש.

ordiki

New member
זאת טלויזיה

והסיבה שקוראים בכל פעם למישהו זה כדי לשמוע את דעתם ואז לשדר את זה ברצף. אם יהיה מרד וכולם ירצו להעמיד את עצמם להדחה, זה אחד הדברים הטובים ביותר שיקרו לתוכנית.

זה בכל מקרה יהיה מחר

הרי מחר מזמנים אחד אחד לומר את מי הוא מדיח. זו טלוויזיה. למה גם היום? מנסים לבודד אותם אחד אחד ולאיים בהדחה אישית.... אם זה קבוצתי הם חזקים, אך אם כל אחד יחשוש שהוא הקורבן.... יפחדו..

כפי שניסיתי להסביר לכם קודם לכן...

מי שקובע בסופו של דבר מי יודח זה המתמודדים עצמם, לא אנחנו הצופים. לנו פשוט אין את הפריבילגיה הזאת, וטוב שכך, אחרת המשחק היה מכור מראש ונגמר כבר בשבוע הראשון שלו. כך שתפנימו את זה, ההחלטה את מי להדיח לא נמצאת בידיים שלנו, כי אם בידיים של המתמודדים עצמם.

jaycom

New member
איפה אתה חי

ההחלטה מי יודח היא בידי ההפקה בלבד.. תפסיק לדבר שטויות.

מישהו מוכן להסביר לי מה קרה עכשיו??

למה השידור הופסק? ראיתי שמשוה לא בסדר...משו שצבר אמר...מה קרה???

TLV GUY2

New member
סדר בדברים: הדיירים רוצים להדיח את עצמם

כנראה שההתנגדות העיקרית היא מצד ונסה, האח הגדול ועוד משהו שקשור לדיירים החדשים שיועמדו להדחה באיזשהו מקרה שלא הבנתי אותו... בינתיים הותיקים מסתירים את הכל מהחדשים.

Lomsahne

New member
לונסה אין בעיה מסתבר...

עם הרעיון של להעמיד את עצמם להדחה. אם הבנתי נכון הבעיה שלה היא בזה שהם הולכים נגד החוקים ומסכנים את החדשים בכך שאם יחשפו למידע עלולים בעצמם להיות מועמדים להדחה כי הם שותפים {הלוואי שזה יקרה ואז אחד מהם יעוף עוד השבוע}.

SharonPL

New member
לדעתי דווקא צבר לא ניראה כ"כ להוט לעשות את זה

שפרה אמרה לעינב שהוא היה בונקר כרגיל שהן סיפרו לו על התוכנית וכשצבר יצא מהחדר של האח הגדול הוא אמר להם שהאח הגדול אמר לו שיש חוקים בתוכנית ואז הפסיקו את השידור.

Lomsahne

New member
הוא הסכים...

שפרה אמרה את זה,בדיוק כשהוא נכנס לשירותים הם שאלו אותו מה האח הגדול אמר לו אז הוא התחיל להדבר ואז הופסק השידור. אני מניח שהם מפסיקים או כי הם רוצים לעשות סדר בדברים או שהם שומרים את זה לשידור המרכזי.האופציה השנייה נראית לי יותר הגיונית.

SharonPL

New member
שומעים אותו מדבר במצלמה 3

הוא אומר שכל מי שהציע את זה יהיה מועמד להדחה לפי החוקים של האח הגדול כי אסור להם לדבר על הדחות. הוא מדבר איתם בעצבנות וכל שניה חוזר על זה

למעלה