עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

קופנגן

New member
אכן חזון אחרית הימים, אבל צפוי

האיחוד התחיל לרקום עור וגידים כבר בבוקר הראשון אחרי הצטרפות החדשים. יש הרבה צביעות, אבל ברגעים הותיקים שוכחים את הכל.

jaycom

New member
התכוונת ש"צ צריכים את זה

השאר צריכים רק לנשום והם מסודרים.. ועובדה מי שיוזם את הקירוב הזה הוא צבר. יוסי כבר עלה על זה.. הוא רק מחכה לשיחה אישית עם עינב.. המצב השתנה? סבבה.. אני רוצה לראות מה יהיה בהצבעות..

jaycom

New member
עינב באה אליהם כל פעם שהם בדיכאון

תמיד מעודדת אותם ומנסה לצחוק, בניגוד אגב לשפרה שראתה את יוסי סובל מהסיגריות ואמרה ללאון שלא יבזבז את האנרגיה שלו ביוסי.. ושייתן לו לסבול כי זה מה שהיא רוצה.. למי שאומר את הדברים האלה מגיע לו בדיוק אותו דבר.. ולמרות שאני לא סובל את צבר אני מקווה כי ימשיך להתעלם במשך היום משפרה ולבלות יותר בחברת עינב (למרות הצביעות).

oritr69

New member
למי תצביע עינב???????????????

אמרה שעכשיו היא ושיפרה חברות והם בסדר והיא כבר לא קוראת לה ההיא אלה שיפרה אז למי היא תצביע בהנחה שללאון ואבא שלה היא לא!!!אז אולי לצבר וונסה??????????????

jaycom

New member
היא תביע לשפרה וצבר

אין חדש תחת השמש.. היא רוצה לראות את שפרה בחוץ.. יש סיכוי קלוש שהבחירה תהיה ונסה אבל זה יהיה רק בגלל שהיא חברה של איתי והיא רואה את ונסה פוגעת בו.. אז אולי היא באמת תצביע לונסה, אבל שוב, הסיכוי קלוש..

שונית 7

New member
היא תצביע

לשיפרה וגם יוסי ..הצבעה שניה לשל שניהם כנראה לונסה ...נראה לי את צבר הם יעזבו ביינתים

u r a n i a

New member
אחרי ההרצאה של אינה- הוא עושה כל מאמץ

להיראות מאגניב - ונראה פשוט מגוחך

ענתי37

New member
מה קרה לצבר היום?תראו אותו בארוחה

לא מיישיר מבט עם שפרה.קרה משהו? בבקשה תשובה

juspan

New member
נראה לי שלך יש הרבה במה להתעדכן ../images/Emo8.gif

קרו המון דברים בינה לבינו, היתה שיחה לא קלה ביניהם לפנות בוקר, שפרה בכתה וצבר עודד אותה ללכת הביתה... כתבו על זה שרשור שלהם וגם קצת תמלולים, כדי לך לקרוא.

24שעות1

New member
שיפרה לצבר במטבח ריכלה על מי לקחו לי

צבר מדיח כלים שיפרה לידו גם אם לא ידע זה התקציב האישי שלי מה לקחו לה ועל מי היא מרכלת האם על הבננות צבר לא הגיב יגיב לה כנראה אחר כך לבד מעניין על מה

למעלה