השאר צריכים רק לנשום והם מסודרים.. ועובדה מי שיוזם את הקירוב הזה הוא צבר. יוסי כבר עלה על זה.. הוא רק מחכה לשיחה אישית עם עינב.. המצב השתנה? סבבה.. אני רוצה לראות מה יהיה בהצבעות..
תמיד מעודדת אותם ומנסה לצחוק, בניגוד אגב לשפרה שראתה את יוסי סובל מהסיגריות ואמרה ללאון שלא יבזבז את האנרגיה שלו ביוסי.. ושייתן לו לסבול כי זה מה שהיא רוצה.. למי שאומר את הדברים האלה מגיע לו בדיוק אותו דבר.. ולמרות שאני לא סובל את צבר אני מקווה כי ימשיך להתעלם במשך היום משפרה ולבלות יותר בחברת עינב (למרות הצביעות).
אמרה שעכשיו היא ושיפרה חברות והם בסדר והיא כבר לא קוראת לה ההיא אלה שיפרה אז למי היא תצביע בהנחה שללאון ואבא שלה היא לא!!!אז אולי לצבר וונסה??????????????
אין חדש תחת השמש.. היא רוצה לראות את שפרה בחוץ.. יש סיכוי קלוש שהבחירה תהיה ונסה אבל זה יהיה רק בגלל שהיא חברה של איתי והיא רואה את ונסה פוגעת בו.. אז אולי היא באמת תצביע לונסה, אבל שוב, הסיכוי קלוש..
נראה לי שלך יש הרבה במה להתעדכן ../images/Emo8.gif
קרו המון דברים בינה לבינו, היתה שיחה לא קלה ביניהם לפנות בוקר, שפרה בכתה וצבר עודד אותה ללכת הביתה... כתבו על זה שרשור שלהם וגם קצת תמלולים, כדי לך לקרוא.