עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

jaycom

New member
חיה בסרטטט

שפרה אמרה שהוציאו אותה אחת שסורגת כל הזמן והיא כמו מפגרת שיתפה עם זה פעולה בשידור חי כשהראתה את הכובע שסרגה.. ככה היא אמרה זה לא המצאה.. ככה שמאז אותו שידור היא לא סורגת, לא קשור לפסיכולוג.. דבר שני צבר פתאום מגיע לחדר של הבנות, פתאום בפינת עישון עם יוסי.. אם הוא לא היה רוצה לבוא הוא לא היה מגיע.. כמו שעשה במשך אמממ כמה זמן הם נמצאים שם? 61 יום? עינב ברגעים הקשים גם הייתה מגיעה לשפרה וצבר ומדברת איתם.. צחוקים ודברים כאלה.. אבל החבורה הסנובית הזאת תמיד מתרחקת והולכים לשבת ב"פינה של צבר" על פי הגדרתו כן? עינב ראתה שהחבורה בדאון רציני ונכנסה ללובי הזה איפה שהמדרגות ליד חדר האח הגדול, ואמרה להם שלא ידאגו האנשים החדשים לא צריכים לאיים עליהם.. ורק אז צבר אמר שנדמה לו שעינב שלחה מסר עכשיו שהם צריכים להתאחד.. רק אז כולם התחברו לעינב ויוסי.. ואל תגידי לא כי ראיתי את כל זה ומספיק עם החארטות.. אגב דקה אחרי שעינב עודדה אותם.. רנין התחילה ללכלך עליה עם ביטויים כמו "כלבה" "אני לא סובלת אותה" "צ'חצ'חים" ושאר ניבולי פה פרי השפה הערבית. אז תמשיכי לצדד במי שבא לך. בסופו של דבר את הקולות סופרים בקלפי. נראה מה שאר הציבור חושב לא?

את ראית את החרם ששפרה יזמה על יוסי?

את ראית את הרעל שהיא החדירה לליאון על עינב במשך שבועיים? עכשיו היא אוכלת את עצמה הנחש בן נחש הזאת

Ootch

New member
לא, ולא.

אני ראיתי שהיא לא הסתדרה עם יוסי ועינב, הם ירדו עליה, ולאון אמר לשפרה שגם הוא לא מתחבר אל יוסי (עוד בסוכה). הוא היה צריך לבחור צד, והוא בחר בצד של שפרה. כל הקשקושים שלכם על "רעל" ו"חרם" זה בולשיט.

jaycom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה ראייה סלקטיבית
פשוט באותו קטע שהיא אמרה את זה ללאון, היה לך הפסקת חשמל בבית... אני מבין..

אחת כמוהה הלבישה דמות שהיא מעוניינת לראות

על אחד מהתמודדים באח הגדול, במקרה שלנו שפרה, ועכשיו היא תאנוס על כל שתעשה את הערכים שלה. יאללה חבובה - נתראה פה כשיוסי בובליל יצא מהוילה עם כיסים מלאים במיליון דולר.

Ootch

New member
אחת כמוני?

אתה מכיר אותי? לא אכפת לי שיצא מהוילה עם כיסים מלאים, שיהיה לו בכיף.

24שעות1

New member
שיפרה לליאון-

להזכיר לכל בעלי הזכרון הקצר מה ישבת איתו שעה וצחקתם בזמן שיוסי היה בדיכאון 8 ימים ללא סיגריות) בשביל העברת לו שעה שלמה מהבאסה יש לך דברים יותר נעימים לעשות שימשיך לשכב שם במיטה ולא יצא בחוץ ועוד מילים מגעילות אז אנא בואו לא נשכח את הרוע שקיים בה

Ootch

New member
זאת דעתך

לדעתי אם היא לא היתה אומרת לו כלום זאת היתה צביעות מבחינתה.

לונה 2

New member
ואז היא ניפחה ומיקדה את הפוקוס

על זה, במקום לדלג ולקפץ מעל מכשולים כל כך שוליים. היא צריכה להיות בטוחה בעצמה ולא להרגיש מאויימת מצֶמֶר, ממסרגות, דת, וארבעה דיירים חדשים. זה לא משחק שהיא קובעת בו את הכללים. הבחורה באה למשחק ולא מכילה את הבלתי צפוי. הזוי.

קופנגן

New member
היא הפסיקה כי גם ארז טל רמז לה

והיא התעצבנה עליו שירד עליה והתעצבנה על עצמה ששיתפה איתו פעולה, וגם כי אני זוכר שאמרה שגם האח הגדול העיר לה משהו על המסרגות

BeN ShaDe

New member
כן.

היא הבינה מארז טל שהיא משעממת וסבתא יכנה ובגלל זה הפסיקה.

למעלה