עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

24שעות1

New member
רנין שטן היית ושטן תשארי

רנין ושיפרה כבר יומיים בלחץ מההדחות חיממו את עינב על ונסה על אינה ועל כולם פתאום התחברו ליוסי ועינב הציעו הצעה להעלות את כולם להדחה האח הגדול כעס ורנין נכנסה אליו לחצי שעה היתה בלחץ לבדוק אם הוא מדיח אותה יצאה ממנו ומספרת מה שהיא רוצה שיוסי העלה את הרעיון והם רק הצטרפו אליו וכשאלו אותה מה עשית חצי שעה שם לא .. דיברתי על הרגשות שלי ועל עצמי העיקר שמזהירה את ליאון ואת שיפרה לא לדבר יותר על הדחה ומזכירה שוב ושוב שיוסי התחיל ואחר עוד אומרת האח הגדול יכול להעלות להדחה מישהו בגלל זה ויודעת בדיוק למי הכווננה רצה לסדר לה את העניינים באח הגדול כנראה הזכירה לו את ההטבות שהיא חתומה אצלו עליהם

Jones

New member
מישהו יודע למה שפרה הפסיקה לסרוג?

פתאום היא הבינה כמה פתטית הסריגה שלה?

Ootch

New member
אני באמת יושבת מול המסך

ולא מבינה באיזו פלנטה אתם חיים. 1. מתי בדיוק שפרה תסרוג, אצל הפסיכולוג? היא נראית לך במצב של לסרוג? 2. לאון קרא לצבר לשבת איתו ועם עינב. כנראה הורג אתכם לראות שעינב אמרה שהיא ושפרה עכשיו "הכי סבבה בעולם" (ציטוט שלה) ושפיזרתם שנאת חינם סתם.

../images/Emo41.gif "שנאת חינם"

אני לא אוהדת את שפרה ואני חושבת שהיית צריכה לחשוב לפני שכתבת "שנאת חינם" כי זה מאוד לא במקום. אני מטבעי אוהבת אדם ולא שונאת אדם, אני לא שמחה ששפרה במצב רוח רע עכשו ואני מאשימה בזה את צבר שההתנהגות שלו כלפי שפרה ראוייה להדחה שלו. ושתדעי לך שאם אני, שאני אוהדת מושבעת, נאמנה ומסורה של יוסי, כותבת את זה, אז זה ממש מציק לי שכתבת "שנאת חינם". עינב אדם מקסים וסלחן מאוד מאוד, וזו הסיבה שגם לאחר כל ההתנהגות של שפרה, הקללות והכינויים, עינב שליבה רחום, מתייחסת בכלל לשפרה - ואני מצדיעה לעינב על כך.

Ootch

New member
אין טעם שאני אתווכח איתך

כי אנחנו לגמרי לא באותו ראש. בעיני יש בפורום הזה רצח אופי מתמשך של מישהי שאנשים לא מבינים ולא מכירים וממציאים עליה שטויות כדי להראות כמה הם "לא נופלים בפח של הדמות המתוחכמת שהיא בעצם מתנשאת ולא אמיתית" ויצמידו את זה לכל דבר שהיא עושה. הקללות והכינויים של שפרה כלפי עינב הדדיות לגמרי. הן לא התחברו עוד בתחילת המשחק ואף אחת מהן לא הסתירה את זה. זה שהן התקרבו זה לא מ"סלחנות" של עינב, לדעתי זה נובע מזה שהן אף פעם לא באמת שנאו אחת את השניה. אבל האנשים פה הפכו את התוכנית הזאת למן "מלחמה" בין שני צדדים (שלא לדבר על עדות) והיומיים האחרונים בוילה פשוט מראים עד כמה זה מגוחך ולא נכון.

האם קראת את הטור של דנה ספקטור ב7 ימים??

היא טובחת את שפרה שם. גשי לקרוא ובדקי מה לא בסדר בהתנהלות הרציונאלית שלך

beep beep

New member
ועכשיו, דנה, לאחר שקראתי את הטור שלך

אני מבין שאין לו קשר לעובדות. אני מנחש שאת לא צופה בשידור החי ולא קוראת את הפורום הזה. התעלמת לחלוטין מההתנהגות הנבזית של שפרה שעוררה את התגובות של עינב כלפיה. אבל אל תדאגי, שום פאקינג ריאליטי לא יכבה את האהבה...

לונה 2

New member
הכל נכון,אבל למה צבר אשם ששפרה התאהבה בו?

הוא בוחר להיות מאופק, מה רע בזה? הוא לא הפייבוריט שלי אמנם אבל הוא נקלע לסיטואציה לא קלה, שפרה היא משא מאד כבד, היא רוצה הצהרה וצבר לא מסוגל ולא צריך לספק לה אותה מול כל האומה.

Yaki J

New member
זה לא אשמתו זה אשמת ההזויים

הוא מאז ומתמיד היה מרוחק משפרע ומאופק (וגם קר קקרחון), אבל פה אנשים הזויים בנו רומן מומצא, פירשו כל מבט שלו לשפרע כאהבה גדולה מהחיים, אהבה שרובה התרחשה רק במוח שלהם.

Ootch

New member
הוא לא אשם בזה

אבל הוא בוחר להיות מאופק על חשבונה. אם היה אכפת לו ממנה הוא היה טורח להגיד לה שהוא לא מעוניין בה.

Lomsahne

New member
אבל אם זה היה לא ברור...

ולא היו לו ספקות אז אני בטוח במאה אחוז שהוא היה אומר לה כי אם לא אז הוא ממש מניאק. לדעתי הוא כן מרגיש אליה משהו ורואים את זה אבל אני גם רואה שהוא נכנס לוויכוחים קשים בין עצמו איך הוא משלב בין המשחק לבין מה שהוא מרגיש אליה ואיך הוא צריך לפעול.

Jones

New member
מה הקשר למה שעינב אמרה?

עינב אימפולסיבית, והיא משנה את דעתה כל הזמן. "היא נראית לך במצב של לסרוג" - מה את מצפה? שאתחיל לרחם עליה? הארס שהיא הפיצה בבית לא ישכח כל כך מהר והדכאון שלה עכשיו לא יגרום לי לחוש חמלה כלפיה.

למעלה