עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

shy6

New member
אז מה לאון באמת מרגיש לעינב?

כשהוא נימצא עם שיפרה הוא אומר שהוא לא אוהב אותה ורוצה שתודח. כשהוא נמצא עם וונסה הוא אומר שהוא אוהב אותה. ברור שהוא משחק בין 2 המחנות, אבל מה באמת הוא חושב?

דורון

New member
הימור שלי הוא הולך להעמיד להדחה את יוסי ועינב

מחר. כל הצבעה אחרת שלו תיהיה הפתעה מבחינתי.

איתי בל

New member
זה לא שחור ולבן

אף אחד שם לא באמת שונא את אף אחד הצופים הם היחידים שהתחלקו למחנות ובטוחים שיש פה מלחמה ויום אחד יהיו שתי מדינות לשתי עמים עם ש"צ ועם בובלינים אך בדירה הזו יש בני אדם וכבני אדם יש דברים שהם אוהבים יותר לגבי אחד והשני ודברים שפחות עינב התייחסה ללאון בצורה מגעילה ובצדק לא אהב את זה אז התרחק ממנה ואפילו כועס עליה ויתכן ינסה להדיח אותה אבל מפה ועד שונא... בטוח עדיין יש בה חלקים שהוא אוהב בטוח הוא מתגעגע להתחלה שהם היו יותר קרובים אבל קשה לו איתה עכשיו

שפרע לא עומדת בקידוש של שבת

גועל נפש. הבחורה פשוט דוחה, וגם אם היא לא מאמינה, היא צריכה לתת כבוד לאחרים ולעמוד, היא פשוט עושה דווקא!!!

Lomsahne

New member
היא עמדה...

בהתחלה של מלאכי השלום היא ישבה ואז נעמדה.וחוץ מזה שהיא לא חייבת לאפחד שום דבר.

קופנגן

New member
לא צריך להגזים

יוסי למשל לא עומד ברוב הקידושים. אז? תרצה, תעמוד, לא תרצה, תשב. זה מוזר בעיני שאנשים שבחייהם חילונים גמורים, ופתאום נתפסים לדברים הכי קטנים אצל אחרים (ואני לא בהכרח מדבר על כותבת ההודעה)

דנה1982

New member
אצלנו נשים לא עומדות בקידוש

ואצל דתיים זה עוד יותר בולט (כי הרי האישה לא עושה מה שהגבר עושה, לפי הדת...) אז אני לא יודעת אם היא עמדה או לא, כי לא ראיתי את הקידוש, אבל (1) זה לא עניינו של אף אחד וזכותה לעשות מה שבא לה. (2) היא לא אמורה לעמוד בכלל!

xCxD

New member
תגידי את רצינית?

היא לא מאמינה, וזאת זכותה לא לעמוד והיא לא פוגעת באף אחד ובכבוד של אף אחד כל עוד היא לא מכריחה גם אותו לא לעמוד, עד אז אין לאף אחד זכות דיבור להגיד לה מה לעשות בדיוק כמו שהיא לא אומרת למישהו אחר.

JasPoint

New member
טוב זה כבר ברור לכולם שונסה תהיה על הגריל

השבוע. צבר, רנין, לאון ושפרה כועסים עליה על התחברות יתר לחדשים. עינב כועסת עליו בגלל היחס לאיתי, ויוסי גם כועס עליה לא יודע למה. זאת לא השערה, כולם התבטאו נגד ונסה ביומיים האחרונים. חוץ מאיתי נראה לי כל הותיקים יצביעו נגד ונסה. אני לא רוצה שהיא תעוף, זה אמנם ממש לא יפה איך היא בקושי מתייחסת לאיתי מהרגע שהחדשים נכנסו אבל היא אמרה לו כל הזמן שהיא לא רואה בו בן זוג שלה. לא נעים כל הקטע הזה. השאלה היא מול מי היא תעמוד להדחה. לדעתי ונסה יכולה לנצח רק את רנין ואולי את איתי אבל אחרי מה שקרה בינהם הסימפטיה עברה לאיתי.

jaycom

New member
אם יצביעו לה

זה בגלל שהם מבינים שאם אחד מהם יעמוד מול יוסי ועינב הוא יכול להתחיל לארוז עוד ביום ראשון.. סה טו :)

למעלה