עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

אפילו אם היא לא רואה בו בן זוג

זה לא סיבה להתעלם ממנו ככה. ועם כמה שאני לא אוהבת את רנין, אם שתיהן יהיו על הרגיל- אני אעדיף שרנין תישאר.

nuno12

New member
ונסה לגריל והביתה

היא כבר לא במשחק - רק ההורמונים שלה משחקים ו....לדעתי גם איתי יעיף אותה העולים להדחה לדעתי יוסי שפרה ונסה המודח - יוסי........סתאאאאאאאאאאאאאאאאם, ונסה כמובן

juspan

New member
אפשר עדכונון ש"צ מהיום?

בבוקר ראיתי שוב סצינת היתקלות קצרה במקלחת בשעת צחצוח שיניים. צבר התנהג אותו דבר כמעט כמו בשיחה הדרמטית של לפנות בוקר, שפרה שוב אמרה סליחה
זה היה קצר ודי זהו. אח"כ צבר ישב להשתזף לצד וונסה שגם דיברה איתו על זה ששפרה כנראה מקנאה, מהמקום שלה שלא יודע כלום על מה שקרה אתמול בלילה ("גם אני הייתי מקנאה בטירוף אם מישהו שאני מאוהבת בו יושב ככה עם מישהו אחר..."
) צבר כמובן לא הגיב לה בכלל ולא העיף מבט והיא נאלצה לשנות נושא. שפרה וליאון התחרדנו להם גם בשמש מתחת לשמיכות פוך... מאז לא ראיתי. היתה עוד היתקלות ביניהם? שיחה, משהו? ואינה עם צבר?

אור2221

New member
עכשיו הם שוטפים כלים ביחד ומתנהגים כרגיל

נראה לי שהמשבר של שפרה עבר, אני מקווה... צבר צודק מאוד, עקרונית - לא חושבת שלרומן שהתחיל בטלוויזיה יש תקווה, גם הוא לא מאמין בזה. שפרה עקרונית מסכימה איתו, אבל היא כל כך מעורבת רגשית שהיא כבר לא מתנהלת בהגיון. צבר היה צריך קצת לעשות התאמות לעניין, לא ברור מה הסיפור שלו בכלל. אם הוא לא מעוניין בה הכי קל היה לו לומר לה את זה, הוא כנראה כן - אבל כמו שהוא אמר לרנין אתמול "חד וחלק" - אין שום מצב שהוא מדבר על הרגשות האמיתיים שלו בטלוויזיה. זו ההחלטה שהוא קיבל, הוא מתכוון לעמוד בה.

juspan

New member
את עדיין מאמינה שהוא מעוניין בה?

אבוי לבחורה שככה מתנהג מישהו שמרגיש כלפיה משהו. הרי גם לסתם ידידה טובה אמורים להתנהג עם קצת יותר חמלה, חיוך, טיפת חום, מילות עידוד אמיתיות בלי שום קשר לשום דבר רומנטי. אפילו שפת הגוף שלו על הספסל אתמול היתה נראית של מישהו שכבר לא אכפת לו בכלל ושכבר לא לחוץ באמת, שלא כהרגלו (כל מיני התמתחויות רגליים אדישות שכאלה) הוא אפילו לא ניסה לזייף בקצת.

LAE

New member
אני מאמינה

הסיבה להתנהגויות שלהם נובעת מהלחץ העצום שהם נמצאים בו. תחשבו איזה קרובים הם היו עד שהחדשים נכנסו ואפילו קצת אח"כ כשקיבלו מכתבים. הסיבה לשינוי היא הבאסה שנכנסו 4 חדשים, התארכות התכנית (יש להם עוד 60 יום), הגריל הקרוב. הכל ביחד מקשה עליהם. אחד על אחת יש ביניהם מחוות טובות. מול השאר (שצריכים להעמיד מועמדים להדחה), הם הרבה יותר זהירים. צבר בעצמו אמר שמחר אחרי שאחרון הדיירים ייצא מהאח הגדול אחרי שיגיד מי המועמדים שלו, דברים יראו אחרת (לטובת הותיקים).

juspan

New member
אפשר עדכונון ש"צ מהיום?

בבוקר ראיתי שוב סצינת היתקלות קצרה במקלחת בשעת צחצוח שיניים. צבר התנהג אותו דבר כמעט כמו בשיחה הדרמטית של לפנות בוקר, שפרה שוב אמרה סליחה
זה היה קצר ודי זהו. אח"כ צבר ישב להשתזף לצד וונסה שגם דיברה איתו על זה ששפרה כנראה מקנאה, מהמקום שלה שלא יודע כלום על מה שקרה אתמול בלילה ("גם אני הייתי מקנאה בטירוף אם מישהו שאני מאוהבת בו יושב ככה עם מישהו אחר..."
) צבר כמובן לא הגיב לה בכלל ולא העיף מבט והיא נאלצה לשנות נושא. שפרה וליאון התחרדנו להם גם בשמש מתחת לשמיכות פוך... מאז לא ראיתי. היתה עוד היתקלות ביניהם? שיחה, משהו? ואינה עם צבר?

juspan

New member
אפשר עדכונון ש"צ מהיום?

ingel

New member
עדכון

שפרה הייתה בדיכאון כול היום וכמעט לא ראו אותה. עינב ושפרה מדברות ואין איבה בינהן. צבר שבר את החומה והתחיל להתחבר למחנה בובליל. עינב מחבקת את לאון והוא לא מחזיר לה חיבוק. ונסה מתגלה ככלבה שכול עניינה זה זין. יוסי בובליל עדיין תותח. ורנין עדיין כלבה.

juspan

New member
תודה

אני מבינה שהם יהרסו לי עוד לילה, אשכרה רק בלילה קורים הדברים המעניינים באמת.

juspan

New member
הם שמים על שולחן הקידוש הקדוש גם בשר וגם חלב?

זה תמיד היה ככה, גם בימי אשר?

עצת הפסיכולוגית

שפרה הלכה לפסיכולוגית וזו בטח אמרה לה, תשבי ליד יוסי בכדי שהצופים ישכחו כל מה שעשית לו. אבל - הצופים לא ישכחו ולא יסלחו.

למעלה