עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

אורין18

New member
ונסה-בושה למין הנשי!

נקרע לי הלב!חתיכת חוצפנית!מול העינים של איתי שכבה מחובקת עם יוני.פשוט נקרע הלב לראות אותו,גם בגללה,וגם בגלל שהוא בן אדם מקסים ורגיש וכרגע-עצוב.

ingel

New member
זה מה שנקרא "אמיתי"

להוליך שולל בחור שמאוהב בה שיעשה לה אוכל ומסג' ויכניס לה אצבעות וברגע שהיא רואה זין אחר ישר שוכחת את הבנאדם. ממש אמיתי ונסה,את גורמת לכולם להתגאות בך. העיקר שאמרה לאיתי בפרצוף "אנחנו לא זוג" אבל לא היה לה בעיה לגעת לו בזין,שילטף טותה בידיעה שיש לו רגשות אליה חוץ מרגשות מיניים. כול הכבוד ונסה.זה הדרך להשיג את המיליון. נ.ב גם לי נקרע הלב,גם ליוסי,גם לעינב והיא בטוח על הגריל בראשון.

ingel

New member
היה איזה לילה

ששניהם שכבו והיה תנועה למטה והכתף שלו הלכה הלוך ושוב. אני די בטוח שהוא הכניס לה אצבעות. בשלב מסוים חתכו למקום אחר.

אני לא מבינה למה את/ה צריך/ה לציין את העובדה

שהיא צרפתייה! אני חצי צרפתייה ולדעתי וונסה לא מיייצגת את כצרפתיים בארץ!

אדון שי

New member
חחחחחח...

ואני אסביר למה אני צוחק ... מעניין אותי איך זה היה נראה אם מישהו היה כותב: אני לא מבין למה צריכים לקרוא להם "פרידמנים" אני פרידמן ואני לא חושב ששפרה מייצגת את משפחת פרידמן. עיזבי אותך , אנשים כאן נהנים להתלהם ולהכליל כמה שיותר . רנין היא "ערבייה" ג'ני היתה ה"רוסיה" לאון הוא ה"הומו" וכך הלאה... אלה הכללות מכיוון של אנשים שכנראה לא נוטים לפגוש יותר מידי אנשים פרט למשפחה שלהם ולאלה שהם רואים במראה במקלחת. אף אחד לא לוקח אותם ברצינות, מומלץ גם לך לא לקחת ברצינות.

amiram001

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo206.gif חחח ונסה שרופה בחוץ כל גבר

שיראה אותה והוא מחזיק מעצמו גבר יראה אותה בתור גחבה בת של גחבה ולא יותר . הבחורה הזאת שרפה את עצמה במשחק וגם בחוץ אף בעל מותג רציני לא ירצה להזדהות איתה בפרסום של המוצר שלה כי היא מייצגת את הצד הנמוך והאפל ביותר של האנושות את התאווה הבלתי נשלטת של בחורה מלאת יצורים חבויים ואפלים . מעניין אם גבר היה מזיין כל מה שזז בוילה איך הייתם מתסכלים עליו ?????????? הייתם אומרים שהוא מניאק , אז על אחת וכמה שעושה את זה בחורה ועוד בצורה כל כך מכוערת שהיא מוכרת את החברים הכי טובים שלה בפני כל המדינה בפריים טייםֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאילו אנשים תתעוררו שלא תעיזו להשאיר אותה במידה והיא עולה על הגריל אסור לנו לתת יד לדברים כאלה שיהיו לנו מול הטלויזיה ויתנו רעינות לילדות קטנות שככה החיים מתנהלים !

11134

New member
היא עולה לי על העצבים עכשיו. כשהיא

מתחילה לאבד ביטחון, היא נהיית בלתי נסבלת וגם שקרנית. היום לא הפריע לה להפלרטט וגם לעשות מסז' (!!!) ליוני, אחרי שעל איתי היא צוחקת כל הזמן הזה, ומספרת לכולם, שהיא אתו רק כי נוח לה, ושהוא 'אשכנטוז' וכול זה. ונסה, את האכזבה הגדולה של השבוע, ובשל קצב הדיבור העצבני, והבלתי פוסק הזה, אפילו לפני שפרע - תעלי על הגריל ועופי מפה. דבר נוסף, שימו לב, שפתאום, כשהיא מרגישה שהיא מאבדת אחיזה, פתאום גם העברית כבר לא מה שהיא, ולא בגלל שהיא פתאום לא יודעת לדבר, אלא על מנת לקבל סימפטיה, כי היא בעמדה לא נוחה, והיא גם יודעת שהיא הכניסה את עצמה אל העמדה הזו. הגאווה שלה בעוכריה עכשיו, ופתאום, כשה'אשכנטוז' מתחיל באמת להיות גבר, היא מאבדת אחיזה, ואז מנסה להקטין אותו כדי להרגיש גדולה. סוסים אפשר לשנות ולאלף. אנשים לא. לכי הביתה.

פלדי1

New member
החוצפה שלה ענקית

היא טוענת שהוא מתחמק ממנה , ואני צפיתי בכמה סצינות שבהן היא ממש התחמקה ממנו בגסות. למרות העובדה שמחל על כבודו , והתקרב אליה.

אינה הזאת כלכך מגעילה....תקשיבו מה היא אומרת

''אני מרגישה כמו פיליפינית שאני צריכה להתקלח עם קומקום חם''...פשוט מגעילה וחסרת טאקט.

beep beep

New member
../images/Emo45.gif זוהי הסיבה העיקרית להסתה של עינב

את הדיירים הוותיקים נגד וונסה.

11134

New member
נכון. עינב מכוונת נגד ונסה, וונסה נגד איתי.

שתיהן מכוונות ליוני, ולדעתי, יוני משחק בהן, כדי לגרום להן להיראות רע, והן משחקות, לפחות ונסה, לידיים שלו, ואז, אחרי שכאילו יתקרב לוונסה, הוא הולך לבעוט בה. חכו, תראו. שבת שלום.

jerubaal

New member
חוקי האח הגדול לא מתקיימים כאן

בדקתי את החוקים בארצות השונות ,לפיהם היה צריך יותר לדייק ולהחמיר בבית של האח הגדול כאן.

rand10

New member
לא יכול להיות!!!

כאן??? בישראל???? עוברים על החוקים של האח הגדול??? מה רק עכשיו התחלת לראות?

למעלה