עידכוני אחה"צ -יום 61 ,ה-31.10

חגית אישה חכמה עם הרבה רגישות

היא גורמת לאנשים להיפתח אליה ולדבר. הדיירים הותיקים שיוועו לאוזן קשבת כמו חגית. אם היא תפחית את רמת השיפוטיות שלה היא יכולה להגיע לגמר.

אינה מכוערת תסתכלו טוב טוב על הפרופיל שלה

ועוד משהו...לא נמאס לה לשחק בשיער שלה ? היא לא מתעייפת? היא חיה באשליות שהיא יפהפיה,בכלל כל הצחוק שלה מזוייף . בלי הבובלילים כל התוכנית הזאת לא שווה,ברגע שהן הולכים התוכנית מסתיימת...כל שאר החנונים השנקינאים לא מעניינים את אף אחד.

אור2221

New member
הסיטואציה הכי טובה למחנה בובליל ומחנה ש"צ

היא להעמיד להדחה גם את ונסה וגם את איתי, ובכלל לא להצביע לא ליוסי ולא לעינב. שבוע הבא החדשים יהיו על הגריל, ואלא אם אחד מחבורת ש"צ יעוף ביום שלישי, הם יגיעו בסוף לאותה סיטואציה כמו שהם היו לפני שבוע, עינב יוסי, שפרה, צבר, ליאון ורנין. ואז באמת, כולם ראויים - אני לא אשמח לראות את יוסי זוכה, כי אני מרגישה שהוא קוריוז, אבל מבחינתי שעינב תיקח, אני בסדר עם זה. ועכשיו ש"צ בשטיפת כלים חביבה וידידותית. צבר מנסה לשדר לשפרה שזו הדרך היחידה להתקדם במשחק, לא לשקוע בתוך הכאב ולא משנה מה הבעיה. את העניינים בינהם הם יפתרו אח"כ - בנתיים הוא אומר לה "PLAY ALONG IF YOU CAN"

קופנגן

New member
לא בהכרח

אחת הסיבות שהבובלינים אהודים היא הכנות היחסית שלהם, והעובדה שלעומת השאר, הם פחות צבועים. זה יצטייר רע בבית אם יצביעו לאיתי, החבר הכי טוב של יוסי (לדבריו של יוסי) וגם לונסה. להערכתי יוסי יצביע לצבר ושפרה, וכנראה גם עינב.

JasPoint

New member
עושה רושם ששפרה יצאה מהדכאון

הרבה בזכות עינב. עינב הוכיחה בימים האחרונים שיש לה לב רחמן אבל מבחינה אסטרטגית היא עשתה כמה טעויות קשות.

sweet girl678

New member
על מה איתי דיבר עם ונסה בחדר????

הם היו לבד והוא היה עצבני וונסה די התחמקה....

jaycom

New member
אני לא מבין מה השנאה הזאת לדיירים החדשים

למעט ונסה, איתי ויוסי, כל הדיירים הותיקים מלכלכים בכל הזדמנות על החדשים.. כל מחנה רנין, שפרה, צבר ולאון ואפילו עינב שהפתיעה אותי לרעה בקטע הזה.. כי הייתי בטוח שכשיגיעו הדיירים החדשים היא תקבל אותם הכי יפה ביחד עם ונסה שהיא מאוד חברותית.. אני לא מבין מה הרוע הזה שלהם נגד החדשים.. למעט אינה שאני באמת מסוגל להבין מה הבעיה איתה.. השאר מה עשו להם? מה שחר חגית ויוני עשו רע? אני תופס יותר מאיתי ונסה ויוסי שקיבלו את הדיירים החדשים כעובדה בניגוד לשאר שחושבים שהם המארחים שלהם..

למעלה