עינב מתהפכת עכשיו על ליאון

אכדית

New member
ראינו איך שיפרה מדברת אליו

יותר נכון איך היא מבטלת אותו ואת דיעותיו. כשעינב צועקת זה לפחות מאיכפתיות כי היא אוהבת אותו וכואב לה שהוא מתרחק. כששיפרה מבטלת אותו זה רק בגלל שיגעון הגדלות שלה.

אויש נו באמת...

ללא כל קשר שעינב רגילה לדבר לאנשים הקרובים אליה ככה שיפרה לא מבטלת את ליאון, היא אוהבת אותו באמת ודואגת לו כמו אח קטן.

אכדית

New member
ברוווווווווווווררררררררררררררר

ב-10 דקות היא נכנסה לו באמצע משפט 3 פעמים, כאשר פעם אחת אולי זה נסלח שהיא פתאום קפצה עם "הו נזכרתי במשהו מעניין" מעליב, אבל מילא. פעם אחרת זה היה זימזום שיר ופעם נוספת הוא התחיל משפט והיא אמרה משהו לרנין על הסריגה (תיקנה את הצורה שהיא סורגת או משהו כזה). זילזול כזה לא ראיתי. הוא פשוט לא מעניין אותה. יותר מעניין אותה שהוא יהיה בצד שלה ולהפריד אותו מעינב מאשר כ"אח קטן".

אפשר לשאול את האחיות שלה

הם היא 'חוטאת' בהתנהגות כזו גם איתן. (הרי אין עוררין שהיא אוהבת אותן ודואגת להן לא?) היא בסך הכל בן אדם את יודעת.... לא קדושה. וזה קורה לכולנו בצורה כזו או אחרת, לא צריך מזה להסיק מסקנות מרחיקות לכת.

אכדית

New member
מה בדיוק ניסית להשיג בטיעון הזה?

אם היא לא מתנהגת ככה עם אחיותיה סימן שצדקתי והיא מתייחסת ככה רק למי שלא מעניין אותה - דבר מגעיל לשמו ואם היא כן מתייחסת ככה לאחיותיה אז ככה היא. סבבה. זה עושה את זה בסדר? זה ממש חוסר תרבות דיון... איך אפשר לסבול שבן אדם כל שניה קוטע אותך בלי לתת לך צ'אנס להתבטא? כמו שאמרתי - קטעה אותו כי היא בדיוק נזכרה במשהו - סבבה. קורה לכולם, אין ספק. אבל אחרי כמה דקות עוד פעמיים? ועוד בשביל לזמזם שיר? איזה גועל זה... אני רק מנסה לחשוב אם הייתי באה לספר משהו לחברה ובאמצע משפט שלי היא הייתה מזמזמת לי שיר... גם ליאון עשה לה פרצוף נעלב אז היא התנצלה ואמרה לו להמשיך, הוא ענה בייאוש "התרגלתי שאת כל הזמן קוטעת אותי" (משהו כזה) ואח"כ וויתר על מה שרצה לומר...

לא מדברת איתך על צדק ולו מהסיבה

שאני לא מכירה אותה אישית ולא יכולה לדבר בשמה. כל שאני אומרת לך הוא, באופן כללי, פה בפרט ובחיים בכלל, לא לשפוט אנשים לפי הרגל שיש להם או התנהגות מסוימת בסיטואציה מסוימת. לי יש תחושה שהיא לא מזמזמת לעצמה תוך כדי דיבור איתו כדי להשתיק אותו או משהו כזה. כמו שאני בטוחה שהיא אוכלת הרבה כעת מתוך חסכים (אהבה, מגע, לחץ וכו'). אז לא אומר עליה שהיא בהמה שאוכלת כל היום. אם לליאון יש בעיה עם ההתנהגות שלה שינהג בהתאם לכך. לפי מה שאני רואה הוא ממשיך להדבק אליה, כנראה שטוב לו שם.

אכדית

New member
נכון שאנחנו לא יכולים לדבר בשם אף אחד

אבל אני רואה סיטואציה מסויימת ומגיעה למסקנה. בן אדם שקוטע מישהו 3 פעמים בשיחה קצרה חד משמעית - או לא מעניין אותו הבן אדם שעומד מולו או שאם הוא תמיד עושה את זה אז מעניין אותו רק עצמו שזה די דומה בסה"כ. לא רואה איך אפשר להוציא אותה יפה מזה. אבל מעריציה ניחנו בכוחות ניתוח על... הם כבר ימצאו משהו.

לעינב אין חברים. לעינב יש אינטרסים.

אצל עינב הכל פשוט - אם אתה מסכים איתי אתה חבר ואתייחס אליך יפה. אם אתה לא מסכים איתי אני אשפיל אותך עד עפר ואני אכניס לך בהזדמנות הראשונה שתיה. טוב, היא הבת של יוסי, למה שנצפה למשוה אחר ?

לאא ושיפרה ממש צדיקת הדור

קנאית,טיפשה ושקרנית,היא אוכלת את עצמה שלאון מסתובב עם עינב,ושימו לב איך היא נמצאת בעצבים פנימיים ובגלל זה משחקת אותה כל היום שרה ורוקדת,זה רק בגלל שהיא אכולה שהעם אוהב את יוסי בובליל המלך...

אני מרחם עליך

אם יוסי בובליל הוא המלך שלך אז כל מה שאפשר לעשות זה לרחם עליך. מלך קוראים למישהו שמעריכים אותו ואת אישיותו ולרוב שואפים להיות כמוהו. אם אתה שואף להיות: 1. חסר יכולת לזכור דברים (למשל התאריך של הבת שלו ובשבועיים הראשונים השמות של דיירי הבית. יש עוד.) 2. חסר קשר למציאות (הוא חושב שהוא הרקולס ומשוכנע שהוא יותר חכם מכולם). 3. תחמן שמנסה להתסיס את כולם (מקרה הכספת). 4. רחפן (שנכנס בדלתות זכוכית) 5. בהמתי (תסתכל עליו אוכל) 6. ולגרי (מנבל את הפה - להזכירך את מילת השר.....) 7. שחצן ("כל מי שעולה מולי יעוף") 8. הזוי (ראה הבדיחות שלו) 9. מכור לסיגריות (אוכל לא מעניין, העיקר יהיה סיגריות). 10 פאתטי (רץ לאח הגדול ומתחנן שיתנו לו סיגריות כי קשה לו). 11. בוגד (שהעלה את החבר הטוב שלו אשר להדחה ו"שכח" לספר לעינב על זה שעד היום לא סולחת למי שהדיח את אשר. אופס זה אבא שלה). 12. אבא של פרחה בעל תכונות כמו שלו ועם פיוז קצר יותר בתוספת 100 קילו סיליקון שנראית כמו שימפנזה ומחזיקה מעצמה כוסית שגם אם היו נותנים לי 100000 אלף דולר לא הייתי נוגע בה עם מקל ....... ................ אז אם זה המלך שלך, וזה מה שאתה שואף להיות, כל מה שאפשר לעשות זה לרחם עליך. בהצלחה בחיים (במקרה ולא תצליח בכתוב למעלה יש לך רמז למה.......)

במיוחד לכבוד מלך הזבל

וברור שאין לי חיים. אני קבלן בניין מבוגר מאשקלון, עם בת שימפנזה פרחה עם שדי סיליקון ........................

ואני מרחמת על שיפרה...

וחוץ מזה תשנה את השם שלך ל"יוסי בובליל הביתה אחרון עם המיליון" יותר מתאים.

שלא תחשבי שאני מחזיק מי יודע מה משפרה .......

אבל אם הייתי צריך לבחור בינה לבין יוסי או בומבילה הייתי בוחר בשפרה בכל פעם........ כדי שאני יהיה ברור אני לא אוהד של שפרה !

beep beep

New member
עינב ויוסי ממוקדים במטרת המשחק: מיליון ש"ח

הם לא מכסים על מטרתם בפלספה נבובה כמו שפרה, או סיפורי התגלות ככוכב זמר ומחול כמו ליאון, או אשליות דוגמנות כמו רנין. הם גם לא באו להעביר את הזמן בכיף כמו וונסה ואשת השופט שבאה לנוח. הם באו לקחת את הכסף ולחזור לאשקלון והם גם מצהירים זאת בגלוי. וזוהי אחת הסיבות שרוב קהל הצופים מתחבר אליהם - למרות חולשותיהם האנושית. רוב הקהל פשוט מאמין להם.

כולם באו בשביל המיליון...כל אלה שאומרים

שהם באו בשביל החוויה ולהכיר אנשים (כמו רנין) זה פאתטי,ואפילו מצחיק..

כולם ממקודים במטרה של המשחק

רק יש כאלה שמנסים להתחשב בסביבה שלהם ולהיות נחמדים ויש כאלה שהדיירים על ה ......שלהם. אם לא ברור - משפחת בובליל. במציאות יחס גורר יחס. כשאתה מול הטלויזיה משפחת בובליל יכולה להיות נסבלת. כשאתה חי איתם בבית הם סיוט. בגלל שהם סיוט מתייחסים אליהם בהתאם. גם איתי לא סובל אותם אבל אין ברירה אם הוא רוצה להישאר במשחק. אם אתה היית חי איתם גם אתה לא היית סובל אותם. אלא אם אתה כמוהם ......

beep beep

New member
למה שיהיו נחמדים למי שמדיח אותם שבוע אחר שבוע

מהשבוע הראשון של המשחק? הרי מהיום הראשון הם נידחו על ידי דיירי הבית, חוץ מאשר. יוסי, שעולה מידי שבוע להדחה, הבין מהשבוע הראשון שהוא צריך לשחק בשביל הקהל בבית ולהסתפק בחבר אחד נוסף על עינב - זה מבטיח את הישרדותו. בהתחלה היה זה אשר וכעת זה איתי, ואם וכאשר ילך איתי זה יהיה מישהו אחר. זוהי האיסטרטגיה של יוסי ועד עכשיו היא עובדת מעולה. כל ההתחברויות של הדיירים האחרים נראות מאוסות מבחוץ ולכן יוסי מוביל בסקרים ובהצבעות.

באיזה עולם את חיה ?

לא היה תכנון להדיח את יוסי ועינב ! אסור לדיירי הבית לתכנן תוכניות מהסוג הזה והם גם לא עשו את זה חוץ מ ................. משפחת בובליל ! היחידים שרימו הם משפחת בובליל (מקרה ש"ץ) שתיאמו הדחה של שפרה וצבר (ביחד עם אשר) ! על זה הם נענשו בהעמדה להדחה (ועינב הבכייפרחה רצה לרח הגדול להתלונן על זה שמענישים אותה ואיימה שהיא תלך הביתה). יוסי עולה מדי שבוע להדחה כי מההתתחלה זה לא היה הוגן שיש להם כח פול מהאחרים וכי הוא טיפוס מגעיל. והכי מעניין - הוא לא משחק בשביל הקהל בבית, וגם לא עינב ! זה הטיפוסים ! גועל נפש טהור. והאסטרטגיה של יוסי עובדת מעולה כי הוא יודע שאת התוכנית הזאת יראה קהל שברובו דומה לו באופי. קהל משועמם, חסר מעש וחסר עניין שיחפש "אקשן" עלוב אצל אדם עלוב. אנשים שתורמים לחברה נמצאים בעבודה, משקיעים במשפחה, לומדים ומתפתחים. אין להם זמן ו/או רצון לרדת לרמה של התוכנית או לצנוח לרמה של יוסי בובליל. אז כשאנשים ברמה דשא רואים אדם שדומה להם הם יהיו מיד בעדו. הוא המלך שלהם.

TALOLI11

New member
|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאחלה תגובה יישר כוח

למעלה