עכב ריבוי משתמשים חדשים...

שלום לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שלום לכולם אני תמר בת 13 מירושלים ויש לי בעיה קטנה אני אף פעם לא שמעתי רוק ישראלי או רוק בכלל ולפני כמה ימים חברה שלי השמיעה לי דיסקים של כל מיני להקות כמו מוניקה סקס וכנסיית השכל וממש אהבתי ונראה לי שמהפורום הזה אני אלמד הרבה על רוק ישראלי... מישהו יכול להמליץ לי על דיסקים להקות ושירים מעניינים? תודה מראש תמר...

שׁזִיף

New member
אני אמליץ לך על 2 ../images/Emo13.gif

שייגעצ - ניו יורק רפיח (חובה) אביב גפן, עכשיו מעונן - אלבום מעולה

../images/Emo53.gifסליחה על השאלה אבל

ניו יורק רפיח(נשמע לי מוקר)זה השם של הדיסק? ואם לא אז איך קוראים לדיסק? תודה רבה על ההמלצות
(אני לא ממש אוהבת את אביב גפן אבל אני אנסה)

כנסיית השכל

הדיסק השלישי שעדיין לא הבנתי איך לעזאזל קוראים לו חובה!!! עיברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט דנה ברגר- עד הקצה שלושה אלבומי חובה!!!

שׁזִיף

New member
איך שכחתי.......... ../images/Emo122.gif

ארקדי דוכין גם, ומיכה שטרית... בקיצור החברים של נטאשה

אושר מ

New member
שלווווווום

אז אני אושר. גם לפני גיוס, כמו גלגלון, וכמו הרבה אחרים כאן. אני אישית מתה על מוניקה סקס ועל משינה. וזייהו. וגלגלון, תשנה את הכרטיס שלך

ברוכה הבאה לכל החברים החדשים../images/Emo24.gif

כיוון שהפורום כבר מתחיל להתפוצץ מרוב חברים חדשים, כבר קשה להגיד לכל אחד בנפרד "ברוך הבא"
אז אני אגיד את זה לכולם
ב-ר-ו-כ-ים ה-ב-א-י-ם
כיף לראות את הפורום מתמלא בחברים חדשים בכל פעם שאני נכנס לפה...
- דודי

rotem224

New member
היי לכולם.....

ממש ממש שמחתי לשמוע שיש פורום לרוק ישראלי נראה לי שאני ישתלב פה טוב אז אני רותם בת 15 מהצפון אוהבת בעיקר לשמוע: היהודים, מוניקה סקס , אביב גפן ועוד הרבה אבל אין לי כוח לפרט כי כבר כולם רשמו

shlulit

New member
שלום לכולם!

מזל טוב על הפורום החדש.. אתם יכולים לקרוא לי שלולית
אני גרה בצפון, לומדת ביב´. עוד פחות מחודש בת 17. אוהבת לשמוע: יזהר אשדות, עברי לידר, תיסלם, אביב גפן, כנסיית השכל, משינה, שלמה ארצי
, מאיר בנאי, מוניקה סקס ועוד. חוץ מזה אני גם שומעת רוק לועזי ועוד.. שומעת כרגע- cranberries- dreams

*איתי*

New member
היכרות ../images/Emo13.gif

אני איתי, בן 18 מאשדוד, אני מחכה לגיוס שלי שיהיה בפברואר ואני שומע שירים מסויימים של כל מיני להקות כמו ירמי קפלן, מוניקה סקס, איפה הילד, אביב גפן (רק את השירים השקטים), אבל בעיקר שומע שייגעצ

שנה טובה לכולם!

ותודה גל ודודי, על מתנה נחמדה ומבורכת ביותר לשנה החדשה- אחלה בחלה של פורום!! טוב, אז שלום לכולם, שמי יערה, אני בת כמעט-17 (כן, זה גיל חדש) מירושלים, וגם אני, אוהבת מאוד רוק ישראלי- (פה זה הקטע שכולם מחזיקים ידיים, ואומרים ´אנחנו אוהבים אותך יערה´, לא?) זמר אהוב במיוחד (ולצערי לא מוערך כראוי): דני רובס (מנבכי שנות השמונים), עוד זמרים/רות/להקות: משינה, תיסלם, כוורת (השילוש הקדוש ;)), מוניקה סקס, יזהר אשדות, יובל בנאי, שלמה ארצי, אריק אינשטיין, יהודית רביץ, ועוד (בעצם-אני אוהבת די הרבה...) אני מקווה שתהיה שכולנו שנה נפלאה, ועם המון מוסיקה! שלכם, יערה

היי אני...../images/Emo94.gif

היי אני רותם בת 14 וחצי ממזכרת בתיה(ליד רחובות למי שלא מכיר)... איקון מאומץ:בננה!
אוהבת את כל הלהקות הישראליות (בתנאי שזה רוק כמובן!) את כל הזמרים הזמרות השירים הלהקות הכל הכל הכל ! כל מה שקשור ברוק ישראלי.. אוהבת גם רוק לועזי מטאל והאבי מטאל אבל פחות מישראלי! וזהו... אי סי קיו:127075807

אה ושכחתי להגיד גם ש..../images/Emo94.gif

אני בנוער העובד והלומד
(נוע"ל) ואני גם מנסה לפתוח פורום אי שפיות בתפוז אבל ההנהלה הסתומה של הפורומים לי מאשרת לי... יותר נכון הם לא הגיבה על הרעיון שלי בכלל!

למעלה