עכב ריבוי משתמשים חדשים...

שמיצי ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

אז אז הנה אני
אני רוני ,14 (אבל כמו שעידן אומר:עם חוכמת חיים של בת עשרים
)ליד ירשולים, ממ מזל דגים
אוהפת חברים ומוזיקה (פירוט בכרטישיסי) מממ שמיצי וסהו לא רציתי להקפיץ את כל השרשור היכרות הענקי הזה מצד שני רציתי שתדעו שאני פה
אז חיחי סהו יומטופ

MiToOsH

New member
גמניייייייייי ../images/Emo104.gif

שלום לך ולכולם :) אני עמית (מיתוש) בת 15 עוד 19 יום מהקריות.. אני חולה על רוק ישראלי ושומעת את רוב הלהקות (בעיקר משינה).. ואההממממ..... לוידעת מה עוד.. :) icq#145635217

maayan15

New member
ברוכה הבאה....כולנו חדשים פה....

לא מתכוונת להישמע מגעילה אבל... אם תרדי קצת קצת למטה תראי שרשור באורך 2 קילומטר (קצת קשה להיתעלם ממנו)... והוא נקרא שרשור הכרות....והמבין יבין... NP-היהודים-הזמן שלך

Lenard

New member
שלום לכל חברי הפורום...

אז אני לנארד ואני חדש פה.... הביאו אותי מפורום משינה אז אתם יכולים להסיק שאני חובב מושבע של משינה. חמשת הלהקות הישראליות האהובות עליי: 1) משינה 2) כוורת 3) פורטיסחרוף 4) מופע הארנבות של ד"ר קספר 5) תיסלם

שרשור נמצא במילון המושגים שלך../images/Emo35.gif

יש בדיוק לידך שרשור ענקי של מעל 140 הודעות הצטרפות... קשה מאוד לפספס אותו אני מניך, אז לפעם הבאה... לשרשר...
בכול אופן... ברוכים הבאים!
- דודי 8-|

מממ זו בדיוק הבעיה ../images/Emo4.gif

שאתה רק כותב שאתה חדש פה ושם בלי הרבה להתפלסף וזה מקפיץ 140 הודעות ואפ אחד לא שם לב להודעה שלך שנמצאת שמה למטה למטה
ממ וברוך הבא רותם

Lenard

New member
באמת סליחה אדון מנהל פורום מד"צים

חיפו... שש... אל תסגירי שקוראים לי רותם... בסדר? באהבה, רותם

Superunknown1

New member
שלום ../images/Emo9.gif

אני חדש פה... קוראים לי שחר, אני בן 14.5 אני לא משתגע אחרי רוק ישראלי.. אבל יש כמה אמנים שאני אוהב כמו: היהודים , אביב גפן, ג´ינג´יות, קרח 9, ג´ירפות, אינפקציה, קצת נקמת הטרקטור, דר. קספר ו...הממ.. השאר פחות מוכרים בסצינה, אז חבל "סתם" לזרוק פה שמות.

יאאא אני מכירה אותך ../images/Emo9.gif

שמיצי ברוך הבא שחר
ובזאת אני מפסיקה לכתוב ברוכים הבאים ולחלק חיבוקים
זה יותר מדי ביום

actress

New member
מצטרפת להקפצה+המלצה על הדיסק של סי

היימן שהוא "תחלמי בגדול" היא זמרת רוק מדהימה בארץ הזאת ולא כולם פה יודעים לפרגן לאומנים ואני חושבת שהיא אחת מהאומניות שהגיעה לאן שהגיעה בזכות עצמה ועשתה הכל לבד ואתם מוזמנים גם לפורום שלה (היא נכנסה לפה) והיא לא עושה את זה בשביל הפירסום אלא כי היא מתייחסת למעריצים שלה בגובה העיינים. ושוב אני ממליצה על הדיסק שלה "תחלמי בגדול"

עכב ריבוי משתמשים חדשים...../images/Emo26.gif

אני מחזיר את שרשור ההיכרות שנפל לו בין דפי הפורום ואינו יכול כבר לקפוץ...
- דודי

lightm

New member
וגם אני פה עכשיו!

אני אור, מהצפון הרחוק (ליד כרמיאל). אני הכי אוהב את איפה הילד! רוק ישראלי במיטבו! ואני גם אוהב את מוניקה סקס, הם הלהקת רוק הראשונה שאהבתי ועדיין בראש הרשימה. וגם את משינה, את היהודים, את רוקפור ואת ברי.

למעלה