עכב ריבוי משתמשים חדשים...

דודי

אני מעריכצה אותך בגלל 2 סיבות!! 1. אתה בתנועת נוער הכי שולטת בארץ 2. פתחת את הפורום הכי שולט בארץ טוף אז אני אציג את עצמי אני דניאל בת 15 מ(קן)קרית אונו אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד מוזקיה ישראלית ובעיקר רוק! היהודים, מוניקה סקס, אביב גפן וכו´.. ואני שומעת עכשיו אביב גפן-שומקום כי היונה כבר ניחנקה הזית בגרונה, מי זה שם הולך שיכור זה ראש הממשלה האמא מחכה שהוא יבוא והוא לא בא הבן שלך הרוג רק לא מצאנו שם למלחמה"

דניאל ../images/Emo13.gif

ואני מעריץ אותך 3 סיבות נוספות!
1. את מעריצה של היהודים
2. את כותבת בפורום, ואת גם מעריצה אותי בעצמך...
3. את מהנוער העובד והלומד
והפורום לא רק שלי
יש לו עוד מנהל... ואני אגלה לך סוד... (אבל.. ששש... הוא מש"צ!!! צריכים להרוג אותו!!! הוא ´מדריך של"ח צעיר´!!!! את התוכנית לרצח אני אשלח לך בפרטי...
) סתם סתם!!!
אבל תבהירי לו שמד"צים שולטים!!!
ראית
והוא גם מנהל פורום מש"צים ואני מנהל פורום מד"צים... חזון אחרית הימים ממש...
- דודי

עטלף77

New member
ידידי היקר השמר בלשונך!!!!

אתה באמת רוצה לפתוח את הוויכוח הזה פה
ולפני שאתה אומר שצריך להרוג אנשים (למה להרוג
) אני מציע שתחשוב קצת ותזכר מה יש ב 19.9 ומי מגיע לשם באוטו ויכול לדרוס... אבל אני לא אמרתי כלום...

(גל ברגע של התלהבות מהרשיון../images/Emo73.gif)

אז מה... אני יכול להגיע עם קורקינט ממונע...
(ממתי יש לי כזה...
)

דודי אני מקווה שזה לא יהרוס..

לך את האשליה אבל אני לא מדצי"ת.. אני בשכבת מגנים-מסו"קית גאה.. אני יודעת שהגיל קצת מטעה אבל חפיף.. אני מקווה שאתה עדיין מעריץ אותי ולגבי ההוא מהמשצים: לא נגדך אישית אבל אני לא סובלת משצים... דודי אתה עדיין מעריץ אותי?

עדיין, עדיין מעריץ... ../images/Emo6.gif

טוב, הגיל באמת הטעה אותי...
לא נורא... השנה תהיי מד"צית... ואז אני יעריץ אותך עוד יותר...!
וחסר לך שכשתהיי מד"צית לא תכתבי בפורום מד"צים שלי!!!
אבל אני עדיין מעריץ
אותך
- דודי

חחח בטח שאני אכתוב

אבל שחושבים על זה.. אתה כבר לא תהיה מד"צ תהיה מש"ש.. סתם שאלה שתמיד עניינה אותי? איך זה להיות בקן קטן(לא במובן הרע).. כי אני תמיד הייתי בקנים גדולים(בורכוב, אונו) ומעניין אותי איך הולך שם.. דניאל

maayan15

New member
סי היימן!!!!!

מאוד מאוד שמחים!!!! אז... שאלה לנו אלייך (לפחות לי)... האם אנחנו צריכים לצפות לשיתוף פעולה בינך לבין סאבלימינל מתי שהוא בקרוב?

שלום לכולם...

אני בת 17. וגם אוהבת רוק ישראלי.(ברוכה הבאה לי.) וחוץ מזה... ברוכה הבאה סי.

אה ו...

אני אוהבת את אביב גפן,ברי סחרוף,מוניקה סקס ועוד דבר קטנצ´יק: מזל טוב על הפורום הזה ובהצלחה

actress

New member
סי אחותי, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הפורום הזה באמת כיפי וחשוב שיהיה פורום כזה

Music Is Life

New member
איזה פורום מאזניב

קבלו אותי במחיאות כפיים סוערות...!! אההההההההההההההה רוק ישראלי לשלטון..!!!

לירז נכון? יש לי בקשה...../images/Emo94.gif

תפסיקי לפתוח הודעות חדשות סתם פ´סיידר? פתחת שתי הודעות חדשות שלזאתי כבר יש שרשור משלה בה את יכולה להציג את עצמך והשניה... וגם את ההודעה בקשר לסקר יכלת לדחוף איפה שהוא.. פסיידר? תודה מראש רותם

Music Is Life

New member
אהה

סליחה.. א. לא ראיתי שום שירשור היכרות ב. את הסקר ראיתי רק אחרי ששלחתי ת´הודעת היכרות אז אני מתנצלת אם זה הפריע לך..

Xenophobe

New member
אם כבר פתחתם שירשור אני אנצל אותו..

כדי להציג את עצמי אני חן אני בת 17 וחצי שומעת המון מוזיקה בייחוד רוק ובמיוחד רוק ישראלי גם מהסוג הישן וגם מהסוג החדש אני כ"כ שמחה שנפתח פורום של רוק ישראלי!! אני חושבת שצריך לשמור על הרוק הישראלי מכל משמר- זה נכס שאנשים לא יודעים להעריך!!! מקווה להכיר את כולכם במשך הזמן- אם אתם בפורום הזה כנראה שאתם באמת משהו מיוחד! שנה טובה מלאת מוזיקה! שלכם

למעלה