עכב ריבוי משתמשים חדשים...

babyrubik

New member
שלום! ../images/Emo98.gif

אז ככה... שלום, קוראים לי טניה ואני אלכוהוליסטית! המממם... לא, זה לא הפורום הזה
אז אני בת 17 (18 עוד חודש)... בקטע של רוק ישראלי אני שומעת בעיקר המכשפות והיהודים.. ועוד המון אמנים שאני מכירה רק כמה שירים שלהם. חוץ מזה, אני שומעת בעיקר רוק ופאנק מחו"ל.... (Tori Amos, K´s Choice, Garbage, Skunk Anansie, System Of a Down, De Heideroosjes, Pennywise, etc...) נעים מאוד להכיר את כולכם! טניה. np היהודים- הזמן שלך.

maayan15

New member
ברוכים הבאים לכולם!....

אני מחשיבה את עצמי ותיקה (..אני כאן כבר כמעט יומיים!).... לכל אלה שרוצים לדעת מה כדאי להם לשמוע אז אני חייבת להגיד... כולם פה נתנו אחלה הצעות לא הייתי מוותרת על השמיעה של היהודים, שייגעצ או אינפקציה (למרות שאני לא זוכרת שמישהו הזכיר אותם..). מה שכן-חובה, פשוט חובה-הדיסקים של משינה...אני לא יכולה להגיד לך על חלק כי צריך לשמוע את כולם (לדעתי) אבל בכל מקרה... שמעי את "שלח לי מלאך", "אנה", "העמותה לחקר התמותה" "למה לי פוליטיקה" "בלדה לסוכן כפול" "היא התווכחה איתו שעות"...בקצור, אם זה שיר של משינה- תקשיבי לו! NP-ד"ר קספר- "תראו אותי"

Shani5

New member
../images/Emo45.gifעל הכל...

וגם אני פה כבר כמעט יומיים

../images/Emo24.gifשלום !!!!

אוקיי... ראיתי את השירשורים שלכם מלמטה אבל אם אני אכתוב שם לא ישימו לב אליי.... אני , ענבל, איזור י-ם בת שש עשרה וחצי אני אוהבת במיוחד את ברי סחרוף (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) וגם את היהודים מוניקה סקס ושייגעצ (ועוד הרבה אבל אותם במיוחד....) בכלל מוזיקה ישראלית זה לדעתי ה-דבר!!! השירים הכי טובים...... מממממ, טוב יש המון וכתבתם כבר את רובם!!! אני חושבת שכל דבר שקשור בברי סחרוף פשוט ענק, ובכלל ....... אז שתהיה לכולם שנה סוכר!!!!!!

TkTk

New member
היי,את מגבעת זאב??

אני מכירה את הילד השולט בגבעת זאב!! חחחחחחחח..

ענבל חמודה....../images/Emo94.gif

אל תפתחי בבקשה הודעות חדשות סתם! יש כבר שרשור "הכרות" ושם היית יכולה לכתוב מי את מה את אוהבת לשמוע... כל האנשושים פה אל תפתחו סתם הודעות חדשות!
רותם

רק רציתי להבהיר משהו...

המנהלים לא עבדים! תלמדו לשרשר בעצמכם! לשרשר הודעות זה לא עבודה קלה בכלל...(!) אז לפעם הבאה אל תגידי "המנהלים כבר ישרשרו את זה...." - דודי

עטלף77

New member
לא יודע מה איתך אבל אני בתור מנהל

מעדיף למחוק ולא לשרשר...
אז בואו נחסוך לכולנו את הבעיות האלה....

‡NoK

New member
שלום לכווולם!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אני נוקי, בת 15. שומעת בעיקר רוק ישראלי.. משינה, כוורת, מופע הארנבות, היהודים, אביב גפן, אינפקציה, מוניקה סקס קוקובלוף (זה נחשב?
)..אני אזכר בעוד בהמשך
המממ...ועוד שניים שאני לא יכולה שלא להזכיר למרות שזה לא רוק, אבל זה ישראלי!!
שוטי הנבואה ומוקי.. אחח אני הולכת לאהוב את הפורום הזה

Shani5

New member
דרך אגב מוקי-

היתה עליו היום כתבה בחדשות של ערוץ 22.... לא ראיתי את הכל- רק את הסוף.... אה ונוקי- אני יודעת מי את! את באייסיקיו שלי... את עזרת לי בנושא של הנזם בפורום של נענע
.... טח נחמד לראות אותך פה...

ט י נ ה

New member
רוק אנד רול צורת חיים ...

כל הכבוד על הפורום החדש ... כמי ששרה רוק אנד רול וחייה את זה 24 שעות ביממה כבר מעל 15 שנה רוצה רק להגיד משהו קטן שתמיד ילווה אתכם ... בפורם ובכלל בהיחסות שלכם לרוק אנד רול ... בעיני זו לא רק מוסיקה אלא צורת חיים ,תמיד בדרכים ,תמיד בנדודים ולא משנה מאיפה ולאן ,מקצוע לא קל לנשים ,אבל יש כאלו ששורדות בו ,רק לזכור כמו בבורסה פעם אתה למעלה ופעם המניה שלך למטה אבל זה לא אומר שאתה פחות טוב או פחות שווה זה רק הראי של החברה שלנו איך שהוא מקלב רוק בכלל . בשנים האחרונות רוק הוא פחות פופולארי וחבל אבל בשבילי זו תמיד תהיה הפינה החמה הבית השני שלי אם לא הראשון. שלכם סי היימן

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה סי!!! ../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים שהצטרפת אלינו לפורום!!! אין לי הרבה מה להגיד...
זה רק בגלל שאני מתרגש...
אין לך מושג עד כמה אני שמח!!!
ולכול מי שיש ספק לגבי זה שזו סי, זו אכן סי היימן בכבודה ובעצמה!, והיא כותבת תחת הכינוי הזה בפורום סי היימן שהוקדש אך ורק בשבילה באופן קבוע! - דודי

למעלה