עכשיו אני כבר באמת סקרן. GRUB

matam haifa

New member
עכשיו אני כבר באמת סקרן. GRUB

אולי מישהו שהתנסה בעבר בשיקום grub יתן תשובה מפורטת מה עושים לאחר התקנת חלונות מחדש, כשהיה לפני כן דואל בוט עם גראב.

Bisly

New member
אני לא מבין מה אתה רוצה מתמר

למרות שהיא מבינה והכול היא לא חייבת לך ולי כלום אם לא כל החיים במחשב מחפשת פה שאלות כדי לענות עליהם ותאמין לי יש פה עוד הרבה שמבינים הרבה!

matam haifa

New member
יש לה תשובות מלאות, מפורטות

ומקוריות. נ.ב. אתה עצבני באמצע הלילה? היא לא **** לך?

beitar

New member
מתם.....

למה נראה לך שתמר היא הסמכות לענייני grub ? אני בספק אם מישהו מהמומחים כאן התנסה ב grub לעומק. ה grub בד"כ מדבר אל הניוביז, המשתתפים הוותיקים כאן מעדיפים את הלילו הישן והמוכר לטוב ולרע. כשאתה מכיר כלי לעומק, אתה יודע לעבוד איתו, גם כשהוא עושה בעיות. ייתכן ו grub טוב יותר, אבל לא מכירים אותו מספיק, מעדיפים ללכת על המוכר. בסופו של דבר, אני כמעט יכול להתערב שב grub עושים כמעט את אותה דבר כמו עם lilo לשחזור מידע... מי שזה מעניין אותו יכול לבצע חיפוש מהיר בדוקיומנטציה. מי שלא רוצה, יכול לקבל עזרה על לילו. מבחינה פונק´ - זה לא יפגע באף אחד. ואם כבר ללמד מישהו לעבוד עם בוט מנג´ר כלשהו, בעת הצורך, עדיף ללמד את ה lilo שהוא הסטנדרט דה פאקטו !

matam haifa

New member
אתם רציניים../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif?

נא לא לכעוס עכשיו
בכל פורום חלונות הייתי מקבל כבר מאה פתרונות שכולם נכונים.. :))) מה זה זה ?? וולאק מה זה זה ? הו הא מה קרה .. אולי דורון ..

ezaton

New member
ומתוכם 99 היו התקנה מחדש?

זה היה הפיתרון הנפוץ. חוצמזה, מפעמים שעברתי בפורומי תמיכת חלונות, הם לא יודעים לעזור כמעט בכלום, מלבד בדברים הקטנים, אז אני לא מבין מה התלונה... בוא עם שאלות חדשות ומעניינות - כשאתה מריץ חשבשבת חדשה על מערכת 2000, יש לך שגיאה משהו עם dll. . היית יודע לענות על זה? לא. כי אתה לא עובד עם חשבשבת, ואתה לא מכיר את המחלות שלו. כנ"ל לגבי grub. מרבית הותיקים עובדים עם לילו. למה? כי אני רגיל אליו, מכיר אותו, ומרוצה ממנו. לא עושה לי בעיות, וגם אם כן, אני פותר אותן תוך דקות ספורות. אף פעם לא עבדתי עם grub. אני אנסה מתישהו, אבל אין לי סיבה... Ez

lizard

New member
עזוב עז

למה לטחון מים. טוב לו על חלונות,שיבושם לו כמו שנאמר. אנחנו לא הפורום תמיכה בלינוקס היחידי שיש פה בארץ. לא טוב לו שילך למקום אחר. נמאסה עלי הילדותיות הזו. תודה לאל עוד חודש אני לא רואה מחשב..חחחח

lizard

New member
לא אמרתי בלי מחשב

בעצם אולי כן..חחח התכוונתי בלי כל הבבל"ת של משתמשים שלא מוכנים לשמוע. אני מחפש לפטופ PII350MHZ 64 MB RAM 4-6 GIGA DISK יש למישהו למכור ???

maCr0T

New member
יש לי אחד ישן, P2 400, מסך 12.1

גרוטאתי ועם LAN, MODEM, SOUND דפוק... maC

maCr0T

New member
אמרתי...

כרטיס קול רשת ומודם לא ממש עובדים, יש חריץ PCMCIA לא נגעתי בו דיי הרבה זמן... יש קצת עיוותים במסך... הפלופי הוא USB, יש שני חריצים, ושני PS2, ניתן להכניס עוד מודול אחד של זכרון מיוחד לניידים כרגע זה 128. אני לא יודע כמה... כמה אלפים בודדים... maC

maCr0T

New member
2500, אבל בסוף אני לא מוכר...

אחי צריך אותו, אולי בעוד שבועים שלושה אם תרצה... maC

lizard

New member
בסדר

צריך לבדוק אותו קודם לראות שלינוקס רץ עליו טוב

antidot

New member
עם כל הכבוד

אבל לא כל מי שעובד עם חלונות הוא יצור נחות. אין לי אהדה מיוחדת לחלונות, פשוט זאת הפטפורמה שבה אני תומך. תאמין לי שאם הייתי שואל אותך על שינויים בSchema של AD או איך להשתמש בDirectory לא תוצרת MS, לא היית שולף תשובה מהמותן. האמת היא שגם פה אני לא רואה הרבה שאלות כמו "איך מסנכרנים Kerberos Realm של לינוקס ומייקרוסופט ?". תתפלאו, אבל גם בפורומים הקשורים לחלונות יש אנשים מביני עניין. העולם לא נגמר בלינוקס. אני מודה שהרמה של איש מקצוע ממוצע שתומך בחלונות היא רחוקה מהשלמות ועם יד על הלב בד"כ נמוכה ממישהו בתפקיד מקביל התומך ביוניקס/לינוקס. אבל למה הזלזול הזה ? דבר אחרון שאני רוצה זה לעורר מהומה בנושא "מה יותר טוב", אבל תבינו: חלונות זה מצב קיים ובינתיים גם לא נראה לי שיעלם בקרוב. אגב: חוסר תאימות לאחור של DLL-ים ב2000 וNT הוא מכה ידועה. Antid0t (שסופסוף פינה בבית מחשב לSlack)

למעלה