עכשיו אני כבר באמת סקרן. GRUB

Bisly

New member
אני פשוט ראיתי אותכם מדברים על

לינוס וזה די מעצבן לדבר עליו ככה אני מצטער שאני מערב קצת פולטיקה ודיעות אבל: לינוס לא סובל אותנו (היהודים) לפני כמה זמן הוא נתן התראיין לעיתון וקראתי את זה והבן אדם שונא אותנו מצטער לאכזב את מי שלא ידע ואל תגידו לי שזה לא נכון כי זה נכון מצטער אלה העובדות מצטער שדחפתי פוליטיקה ודיעות

ezaton

New member
בלי להכנס לעניין

מה הקשר בין דיעותיו של אדם לבין עשייתו המקצועית? חוצמזה, אם זה לא מתאים לך, אז פשוט אל תעבוד עם לינוקס. תגיד לי, אתה גם לא קונה מתוצרת גרמנית? Ez

Bisly

New member
לא קשור לא כל הגרמנים נאצים

לפחות היום הרבה מאוד לא ואולי יש אנטישימיות בעולם אבל אני לא ממש מחבב אותו ואני מאחל לו שימות בגיל צעיר וישרף מצטער על הדיעות אבל זה מה שאני חושב

ezaton

New member
אז אתה אדיוט

הוא לא שונא יהודים, אלא מתנגד למדיניות הכיבוש, שכידוע, הוסברה גרוע מאוד בעולם במשך שנים. לו היית קורא את המאמר, היית יודע... יכול מאוד להיות שלו מישהו היה מסביר לו מה קורה פה (ידעתם שבעולם לא מבינים מה קורה כאן? שהם בטוחים שאנחנו הרעים, והפלסטינים הטובים?), או בכלל מבצע הסברה עולמית טובה, יכול להיות שהוא לא היה אומר כך, או משנה את דעתו. תעבוד עם OpneMind במקום ClosedMind. זה משהו אחר לחלוטין. Ez

matam haifa

New member
אם לינוס היה אוהב אותנו, אז

מזמן היתה תמיכה בעברית, ואפילו יישור לימין. הרי לינוקס תומכת כבר שנים בשפות אחרות לא?

hazgul

New member
אוי אוי אוי...

מה הקשר? לינוס לא פיתח את X, את KDE, את Qt. כל הדברים האלו הם פיתוח של אנשים אחרים וזה אחד הדברים היפים בקוד פתוח, שהמון אנשים עובדים על תובנות ביחד ולא צוות מצומצם של כמה מתכנתים.

תמר,

New member
להזכירך, ערבית דומה לעברית

גם היא נכתבת מימין לשמאל. אז אתה יכול להגיד גם "אם לינוס היה אוהב את הערבים, היתה מזמן תמיכה בערבית". אמנם לא בדקתי, אבל אני מאמינה שהבעיות והפתרונות זהים בשתי השפות.

matam haifa

New member
אמרתי לכם!

את צודקת, אבל איזה ערבי מתעסק עם לינוקס? אפילו בגן עדן עאל´ק לא יהיה לו זמן... 72 בתולות ...

beitar

New member
כמה דברים (נשתדל להמעיט)

קראתי את אותם ראיונות מדוברים, ובאמת שחיפשתי ברשת למצוא את לינוס האנטישמי. האמת היא שהתמונה שעלתה לי למול האדם היא של אדם לא ממש חביב, לא מת עלינו, אבל בהחלט לא יותר אנטישמי מהמקובל. הוא אמר אמירה בתגובה לשאלה על כך שיש הרבה פיראטיות בארץ: "מה אתם מצפים ממדינה שיש בה מדיניות כיבוש" או משהו בסגנון. במילים אחרות, מצער מאוד שהוא לא אוהד ישראל, וחבל שככה. אבל הוא לחלוטין לא שונה מאחרים. אני חייב לגלות לכם שבצ´אט שהייתי בו, בערוץ רשמי של PHP ב EFNET ייצא לי לראות את זאב, המפתח הראשי (יחד עם אנדי), מנסה לדברר את ישראל ולהסביר את המדיניות שלה, במשך שעות לשאר החברים. בסופו של דבר, המדיניות של העולם כולה, היא די נגדנו, כולם משוכנעים שאנחנו הכובשים החזקים והם החלשים המסכנים. יש בזה לא מעט אנטישמיות לעיתים, אבל מה לנו כי נלין על לינוס, כשהוא אומר את מה שחושבים אחוזים ניכרים (רוב מוצק) אצל הגוים (סליחה על הביטוי... לא זלזול חלילה) ואת מה שחושבים מיעוט, אבל מיעוט קיים, בתוכנו. זהו, אני לא אכניס נימה פוליטית אישית, אבל היה חשוב לאמר את האמת. וזה נאמר כי קראתי לא פעם על כמה לינוס אנטישמי, וכמה הוא שונא יהודים, ואני לא בטוח שאנחנו מבינים נכון את דבריו. פשוט, נוח להפיל את זה עליו.... אבל זה לא המציאות כנראה, לפחות הוא לא יותר אנטישמי מהמקובל בעולם. ובקשר למה שמתם אמר על התמיכה העברית - לא ראוי לדיון. ועוד משהו לסיכום לינוקס ואנטשימיות - עוד דבר שמקובל לאמר שאלן קוקס הוא אנטישמי מוצהר (זה נאמר לא פעם די ברצינות) אבל ניסיון שלי הראה ששליחת מייל, שהיה ברור שהגיע מישראל (סיומת il) ושעסה בעברית, הביאה למענה מהיר ולעניין. ככה שכנראה שגם כאן, סתם עלילות והגזמות. מקווה שלא גלשתי לפוליטיקה (באמת שהשתדלתי, ואני נוטה להסחף כשמדובר בנושא הזה...)

ezaton

New member
אני חושב שגם אם כן וגם אם לא

אין קשר בין הדיעות שלהם לעניין המיקצועי, וככה צריך להיות. אנחנו לא מתקינים חלונות כי ביל גייטס אוהב יהודים, אלא כי זה מתאים לנו, וכנ"ל כל דבר אחר. דבר שני, היחידים שצריכים להיות אשמים בכך שלא אוהבים אותנו בעותם הם אנחנו - לו הייתה לנו הסברה טובה כמו לאוייביינו, יכול להיות שדברים היו נראים אחרת. הגיע הזמן שמשרד החוץ ישכור פירסומאים ומעצבי דעת קהל כדי להציג נכון (או אחרת...) את העניינים. אנחנו האשמים, אז אל לנו לבוא בטענות לאחרים על כך שהם לא אוהבים אותנו כעם. האם הסברנו להם למה אנחנו חושבים שאנחנו צודקים? Ez

למעלה