עכשיו לאן?

abcd80

New member
../images/Emo45.gif קומדיה טובה מאוד

השלמתי 4 עונות בחודש וחצי (כל פרק 20 דקות) וממש עכשיו נגמרה העונה ה-5 ומתוכננת עוד עונה.

AlmostHappy

New member
צחוקים, גם אני..

התחלתי לראות אותה לפני כמה חודשים, כשהעונה ה-5 היתה בתחילתה. רק שלי לקח לראות 4 עונות+את התחלת ה-5 איזה 3 שבועות, קשה היה להפסיק
באסה לחכות כל שבוע לפרק חדש, במיוחד כשתיכף נגמרת העונה ה-5.

AlmostHappy

New member
איזה פרק זה האחרון לעונה?24 או שיש 25?

באסה, עכשיו נשארתי נטול סדרות לחלוטין.. מתי מתחילה עונה 6?

abcd80

New member
בספטמבר.

למזלי יש לי עוד סדרות להשלים - אני מאלה שנוטים להפסיק את הצפייה ברגע שמשעמם ואז לחזור להשלים את הפערים.. קרה לי עם אבודים מהפרק ה6 שהפסקתי לצפות ואז בשבוע האחרון השלמתי הכל :) ועכשיו עם האוס - יש לי להשלים מעונה 5, גיבורים מאמצע עונה 4 האחרונה (אגב היא מאוד גרועה השנה ) ובטי מעונה 3 ...... אז כניראה בקיץ תהיה לי תעסוקה רבה :)

AlmostHappy

New member
בקשר ל"גיבורים"

למקרה שלא שמעת: העונה ה-4 זו העונה האחרונה. החליטו להוריד את הסדרה., היא לא תחזור לעונה 5. אולי יהיה ספיישל או סרט שיסגור את כל הקצוות.

abcd80

New member
כן שמעתי :)

רשמתי בהודעה הקודמת שזו עונה 4 האחרונה. במקרה הזה , היא באמת היתה צריכה להיגמר כבר.. הם איבדו את זה לגמרי

OZE5

New member
שובר שורות

הסדרה היחידה שמשתווה לאבודים איכשהו

shanytopper2

New member
לי אישית בא לעשות שידורים חוזרים לטווין פיקס

throught the darkness of futures past the magician longs to see once chant of of two world fire, walk with me. סדרה נפלאה שלמרבה הצער בוטלה לפני שהיא הספיקה לממש את הפוטנציאל שלה. אני פעם כתבתי רק בשביל הקטע תקציר לסדרה שהיתה אמורה לנצל אלמנטים משם, למרבה הצער אני לא תסריטאי רשמי ואני לא עם קשרים בשביל להצליח להקים את זה.

אלעד ר

New member
טווין פיקס אחלה

למרות שהגלגול שלה בטלוויזיה היה די קצר, העונה הראשונה באמת מעולה, השנייה ברובה משעממת. והסוף גרוע! קראתי בויקיפדיה שתוכננה להיות עונה שלישית שלא יצאה לפועל וזה לא אמור להיות הסוף, אבל זה עדיין גרוע. בכל מקרה שווה לצפות.

A m o s 2 9

New member
ככה-ככה

אבל יש סדרת מסתורין חדשה שהתחילה לא מזמן. קוראים לה "Happy Town".

A m o s 2 9

New member
על עיירה קטנה ואידילית

שהשקט בה מופר לאחר רצח אכזרי של אחד מתושביה. קצח שקשור לחטיפות שהתרחשו בה בעבר ושקשורות לאיזה קוסם מסתורי. בפרק הפתיחה התארח אמ.סי גייני ששיחק את טום פרינדלי באבודים וגם השחקן הנפלא סם ניל בתפקיד מוכר מסתורי בחנות ענתיקות. נ.ב. לצערי, עכשיו גיליתי שהיא בוטלה.

tamarhp

New member
סבירה

חצי עונה ראשונה ממש מרוחה. ויש לא מעט חורים ואי אמינות. אבל היא חביבה וטובה להעביר את הזמן.

qwerqwerty

New member
ולוסט היא סדרה אמינה ובלי חורים

חצי עונה ראשונה פחות טובה אבל החל מחצי השני של העונה הסדרה בהחלט טובה,אפילו טובה מאוד ואני די נהנה ממנה. והם משתדלים לא להשאיר יותר מדי שאלות בלי מענה ותוך כמה פרקים כבר מקבלים תשובות. חבל אם יבטלו את הסדרה אחרי עונה אחת.

למעלה