למזלי יש לי עוד סדרות להשלים - אני מאלה שנוטים להפסיק את הצפייה ברגע שמשעמם ואז לחזור להשלים את הפערים.. קרה לי עם אבודים מהפרק ה6 שהפסקתי לצפות ואז בשבוע האחרון השלמתי הכל ועכשיו עם האוס - יש לי להשלים מעונה 5, גיבורים מאמצע עונה 4 האחרונה (אגב היא מאוד גרועה השנה ) ובטי מעונה 3 ...... אז כניראה בקיץ תהיה לי תעסוקה רבה
throught the darkness of futures past the magician longs to see once chant of of two world fire, walk with me. סדרה נפלאה שלמרבה הצער בוטלה לפני שהיא הספיקה לממש את הפוטנציאל שלה. אני פעם כתבתי רק בשביל הקטע תקציר לסדרה שהיתה אמורה לנצל אלמנטים משם, למרבה הצער אני לא תסריטאי רשמי ואני לא עם קשרים בשביל להצליח להקים את זה.
למרות שהגלגול שלה בטלוויזיה היה די קצר, העונה הראשונה באמת מעולה, השנייה ברובה משעממת. והסוף גרוע! קראתי בויקיפדיה שתוכננה להיות עונה שלישית שלא יצאה לפועל וזה לא אמור להיות הסוף, אבל זה עדיין גרוע. בכל מקרה שווה לצפות.
שהשקט בה מופר לאחר רצח אכזרי של אחד מתושביה. קצח שקשור לחטיפות שהתרחשו בה בעבר ושקשורות לאיזה קוסם מסתורי. בפרק הפתיחה התארח אמ.סי גייני ששיחק את טום פרינדלי באבודים וגם השחקן הנפלא סם ניל בתפקיד מוכר מסתורי בחנות ענתיקות. נ.ב. לצערי, עכשיו גיליתי שהיא בוטלה.
חצי עונה ראשונה פחות טובה אבל החל מחצי השני של העונה הסדרה בהחלט טובה,אפילו טובה מאוד ואני די נהנה ממנה. והם משתדלים לא להשאיר יותר מדי שאלות בלי מענה ותוך כמה פרקים כבר מקבלים תשובות. חבל אם יבטלו את הסדרה אחרי עונה אחת.