עכשיו לאן?

אלעד ר

New member
לאוהבי פלאשבקים - קומיקס - Watchmen

בכל אופן היוצרים אמרו שהם הושפעו קשות מהנובלה הגרפית הזו בצורה בה "אבודים" בנוייה. (ויצא לו גם סרט לפני שנה שאני דווקא אהבתי, "השומרים") בקצרה - עולם קרוב למציאות ברקע המלחמה הקרה בין ארה"ב לרוסיה, בו ישנם גיבורי על אמיתיים, שהם בעצם סה"כ בני-אדם מאומנים היטב ללא כוחות מיוחדים. בתוך כל הספור ישנה רק דמות עם כוחות אמיתיים וההקבלה שלה לכוח אלוהי. אחד מהגיבורים נרצח ולאחריו אחד מהגיבורים האחרים מתחיל לחקור את הרצח, דבר שמוביל להתפתחויות בלתי צפויות. הכל כמובן משולב עם המון פלאשבקים שמלמדים אותנו עוד ועוד על כל דמות בספור והנפש המפורקת שלה, ובאמת כל דמות כאן מפורקת ואבודה לגמרי.

GeJuFan

New member
בני האנרכיה

סדרה חזקה וממש מגניבה. אני אישית מכורה בונז (למרות שהם קצת הידרדרו בעונה שתיים האחרונות). מד מן!! האחות ג'קי קליפורניקשיין קוגר טאון (אם זה בקטע שלך) אמורות לעלות מלא סדרות חדשות בארה"ב בעונה הבאה (במיוחד ב-NBC אחרי כישלון הלנו שלהם) כמה מהן נראות ממש טובות אם סיכוי לשרוד, רק צריך לחכות ולראות מי באמת תשרוד ומי לא. גם בעונות הקיץ יש סדרות לא רעות בכלל. ממליצה פשוט להסתכל על הליסטינג בארה"ב לבחור כמה סדרות להוריד ולראות, משהו בטוח יתפוס את התשומת לב שלך.

MyTaoWay

New member
פרינג' ... וגם פלאש מה שמו...

פלאש - ישודר ביום חמישי הזה במקום אבודים בשעה 22:05 פרינג' משודר ביום שבת ב...21 נראה לי או 2200 ... ממליצה על פרינג', על פלאש לא יודעת , אבל לפי הפרסומות לדעתי זאת תהיה סדרה מעניינת..

GeJuFan

New member
פלאשפורווד בוטלה

התוכנית באמת מצוינת, אבל בגלל הביטול אין טעם להיקשר יותר מדי. וזה לדעתי פוגם בכל ההנאה. עדיף כבר לא לצפות בכלל.

abcd80

New member
../images/Emo45.gif באמת עדיף לא להתחיל

אני צפיתי בזה באינטרנט עד פרק 6 בערך, אבל פרשתי כי איבדתי עניין..

כן, נחמד בשביל להעביר את הזמן.

לא הייתה איזה תחושת וואו בסוף או משהו כזה (מקווה שאני לא הורס...)

יפעת777

New member
TRUE BLOOD

רק הולכת ונהיית טובה יותר. מבוססת על סדרת ספרים מצליחה

לא תהיה סידרה כמו אבודים בזמן הקרוב

סדרות כאלה צצות פעם ב-. בהתחלה אלו היו סדרות כמו 'האסיר' ו-'טרייפוד', יותר מאוחר היו את 'טווין פיקס' ואחרי זה את 'אקס פיילס', ועכשיו היה את 'אבודים'. אלו סדרות שמצליחות גם להביא רייטינג, וגם לרכוש בסיס מעריצים גדול שמפתח תיאוריות ועוסק בסידרה הרבה מעבר לזמן השידור נטו. מה שכן, הסיום של אבודים עם כל הביקורת עליו (לפחות של חלקינו), יותר טוב מהסיום של הסדרות האלו ש-או שלא הסתיימו, או שהתדרדרו לרמה שאנשים פשוט הפסיקו לצפות בהן. עם 'אבודים' זה לא קרה ואולי זה מראה על מגמה חיובית, שהיוצרים לומדים מניסיון העבר ויודעים לקחת את החלקים הטובים מהסדרות האלו ולשפר את החלקים הפחות טובים. אולי בפעם הבאה שתבוא סידרה כזו (מי יודע מתי, אולי עוד 5 או 10 שנים), כבר ידעו לעשות את זה יותר טוב. בכל אופן, מהניסיון האישי שלי הסידרה היחידה שאני רואה כרגע זו 'וי' בכיכובה של ג'ולייט (העונה הראשונה נגמרה לפני שבוע, והסידרה ממשיכה לעונה שנייה). לדעתי זו סידרה נחמדה אם מתגברים על הנאיביות שלה, אבל ממש לא מתקרבת לרמה של 'אבודים'.

יפעת777

New member
וי סידרה טובה אבל הישנה יותר טובה...

תלת רגליים לא נגמרה בעצם, כי היה ספר שלישי ולא צילמו עונה שלישית. סיימו בספר השני. תיקים באפלה שמעתי שהם הסתבכו בבלגן שהם יצרו והיה קשה להם לצאת מזה לכן נגמרה גרוע.

ברור, אבל כשיש סדרה שסוחפת אותך

(ד"א - "דקסטר חולם חלומות נוראים" היה ספרות המקור לסדרה הזו - ז"א שגם כאן היה לנו בעצם קודם כל ספר לפני סרט/סדרה) בצורה כזו שאתה כל יום רואה פרק או שניים... לוסט כמובן זה ברמה אחרת
..... מאד קשה להתעמק בספר. זה כמו לקרוא שני ספרים בו זמנית, אחד מתח והשני רומן.

geula26

New member
לחזור לקרוא

אני בעד לקרוא זה יותר מפרה הצפיה הכפייתית שוחקת המון תאי מוח

לקרוא לא מבטל צפיה בסדרה ספציפית!

יש הבדל בין לבחור סדרה ולעקוב אחריה באדיקות לבין לזפזפ כל ערב בחוסר מעש בטמבליזיה ולבלוע/לקבל כל מה שנותנים לך / מראים לך. את לוסט למשל אי אפשר להעביר לספר.... נכון, הכל אפשרי, אבל לא את לוסט

עוד סדרה מעולה של אברהמס - FRING

סדרה שהיא שילוב בין טווין פיקס,אבודים ותיקים באפלה. משחקים שם כמה שחקנים ששיחקו באבודים ובזהות בדויה. הסדרה כרגע לקראת סוף העונה השניה והיא מאוד מצליחה בארצות הברית. על הסדרה: מהיוצר של "פליסיטי", "זהות בדויה" ו-"אבודים". "Fringe" - סדרת דרמה/מתח הסובבת סביב מדען; ד"ר וולטר בישופ (ג'ון נובל), בנו פיטר (ג'ושוע ג'קסון) וסוכנת FBI (אנה טורב) שמאחדת ביניהם, סגנון הסדרה נוטה לכיוון סדרות כמו "תיקים באפלה ו-"אזור הדימדומים". גם כאן, כמו ב"תיקים באפלה" נלחמים שלושת הגיבורים באוסף תופעות על-טבעיות שמאיימות על החברה והסביבה שחלקן נוצרו בעקבות טכנולוגיות שפותחו בעבר ע"י ד"ר בישופ. הבוס של כוח המשימה הוא הסוכן פיליפ ברוילס (לאנס רדיק הזכור לנו כ"מת'יו אבדון מ"אבודים"). מומלץ!

geula26

New member
פריג" או על הקצה

איך משכנעים אותו שיוריד עונה 2 ?אחלה סידרה

austin1

New member
../images/Emo45.gif פרינג הסדרה היחידה שמזכירה קצת את אבודים

פשוט סדרה מעולה , אומנם הפילוט וה2 -3 פרקים הראשונים קצת איכזבו ולא עומדים בסטנדרטים של אבודים אבל מהפרק הרביעי הסדרה תופסרת תאוצה . היא מזכירה את אבודים מאוד בקטע של המסתורין . יש שם הכל יקומים מקבילים רוחות רפאים תופעות אלקטרומגנטיות טלפורטים קבלו את התיאור של הפרק הרביעי משם התמכרתי , התיאור לא עושה צדק לפרק הזה או לסדרה מאותה נקודה A mysterious cylinder emerges from beneath the Earth in New York City, so Broyles enlists the trio of Olivia, Dr. Bishop and Peter to investigate the significance of the object. However, others also seek it, including a bald man known as the Observer (Michael Cerveris) who only watches events as they unfold and another willing to kill to retrieve the cylinder. Dr. Bishop hides the cylinder against the wishes of the rest of the team, owing a debt to the Observer for saving his life and that of his son many years earlier. An unknown man abducts and tortures Peter for information regarding the cylinder's location, and learns its placement through the ideas Peter has absorbed from his father through osmosis. The man takes him to a cemetery housing tombstones bearing the names of Peter and his mother and finds the cylinder. Olivia shows up after learning the location from Walter and kills the man. The object burrows back underground before either side can discover its purpose. Peter encounters the Observer, who demonstrates telepathic abilities before shooting Peter with a yet unknown weapon. At the end of the episode, Olivia, who is standing in the kitchen, sees John Scott standing in the kitchen entrance.

למעלה